SPONSET AV FARGELINSER + PRODUKTTESTING + KONKURRANSE

 

 

Jeg er da så heldig å ha blitt sponset av FARGELINSER.NO , som har sendt meg hele 4 forskjellige linsepakker, alle i forskjellige gråtoner etter mitt eget ønske, som jeg har testet ut, da jeg synes at gråe øyner er veldig pent.  

Og det kan jo være kjekt for dere andre med like mørke øyne som meg, å få en liten guide på hvilke linser som faktisk gir den ønskede gråfargen, og hvilke som ikke gir den.  Så da har jeg tatt bilder med bare en linse på med alle linsepakkene, slik at dere også kan se forskjellen fra min naturlige farge til linsefargen samtidig. 

 

 

GRAY 3 TONES, MAGICON


Veldig fin farge for de som ikke vil ha den helt lysegråe fargen på øynene.  Denne fargen gir et mere “mørkt og mystisk” utrykk, om dere skjønner hva jeg mener ! 

Det er to fargetoner i disse linsene, som dere ser i navnet 

Du finner linsene –>HER<–

 

 

 

GRAY 3 TONES, MAGICON

 


 

Disse linsene er det da tre fargetoner i, og  ga en mere “wild” look på øynene, som dere ser.  Personlig synes jeg den så litt grønnaktig ut, men det synes jeg bare var fint.  Likte disse litt bedre enn 2 tones linsene, selv om begge var kjempefine ! 

Perfekt for dere som liker mere fargespill i øyenfargen. 

Du finner linsene –>HER<–

 

 

 

PEARL GREY 2 TONES, NIGALOO

Disse linsene er av et annet merke , Nigaloo, og er to fargetoner i som det står i navnet til linsene.  Skal jeg være helt ærlig var nok dette min favoritt, da de ga den helt lyse gråe fargen på øynene jeg synes er så fin ! ELSKER lysegråe øyne ( dere som har det naturlig er veldig !! heldig)  Så for dere som i likhet med meg synes helt lyse øyne er fint, så vil jeg anbefale dere disse. 

Du finner linsene –>HER<–

 

 

 

PEARL GREY 3 TONES, NIGALOO

Disse er av samme merket som de over, bare i tre fargetoner, altså mere fargespill.  Noe som er kjempefint i min mening !  Disse har i likhet med nr 2 jeg testet også litt grønnskjær i seg  ( eller er det bare meg? )  Disse var nok nr to av mine favoritter av de jeg fikk teste , da jeg likte fargen øynene fikk  kjempegodt 🙂 

Du finner linsene –> HER<–

 

 

Alle linsene var overraskende enkle å sette på, brukte kanskje 1-2 minutt på hver linse , noe som overrasket meg masse da jeg hadde belaget meg på å stå å plages timesvis med å få de på ! Var kjempefornøyd med alle fargene, noen finere enn andre selvfølgelig,som jeg har skrevet i beskrivelsen av de linsene jeg likte best.   

Og hva er vel bedre enn enkel påføring, i tilegg til knallfine farger ?  🙂 

 

Og SÅ…   det jeg lovet dere, konkurranse ! 

Det dere da kan vinne et et par valgfrie linser fra FARGELINSER.NO   Det eneste dere trenger å gjøre ER

 

Like Fargelinser sin facebookside som dere finner –>HER<– 

 Like min facebookside, som dere finner –>HER<– 

 Legge igjen en kommentar om at du er med, hvilke linser du vil ha hvis du skulle vinne, samt med kontaktinformasjon slik at jeg kan kontakte vinneren på mail/blogg . Vil sjekke at vinneren har fulgt kriteriene, ellers trekker jeg som kjent ny vinner 🙂 

 

LYKKE TIL !

 

 

20 kommentarer

Siste innlegg