VINNERE AV KONKURRANSENE !

Nå skal jeg gjøre noe mange har ventet på, nemlig å trekke vinnere av konkurransene jeg har, og har hatt her på bloggen en god stund ! Som de fleste vet fant fødselen min sted midt oppi alt dette, og da er selvfølgelig ikke bloggen noe som er blitt prioritert. Noe de aller fleste har skjønt  🙂 

 

Trekker da først vinner av konkurransen jeg har i samarbeid med PLEDD.NET, som er konkurransen jeg har hatt lengst nå, der premien var et gavekort fra deres nettbutikk på kr 200 ! Der var den heldige vinneren Ida Marthinsen ( IIdakm.blogg.no )

 

Vinneren av konkurransen i samarbeid med FARGELINSER.NO der premien er et par valgfrie linser fra dem, ble Malin Willassen ( Mwilla90.blogg.no) 

 

Og sist men ikke minst, kanskje den som flest venter på, vinneren av extensionskonkurransen i samarbeid med SOAR.NO, der premien var et clips-sett i valgfri farge og lengde.  Der ble den ekstremt heldige vinneren Adina Barsgård ( byadinajb.blogg.no ) 

 

 

Gratulerer så masse til alle tre ! Send meg en mail med fullt navn og adresse, så blir premiene sendt hjem til dere. Håper ikke dere som ikke vant ikke ble altfor skuffet,  det kommer nok flere konkurransen i framtiden, akkurat nå har jeg rett og slett ikke tid til slikt da all min tid går til min kjære nydelige lille Nathaniel.  Men etterhvert 🙂 


12 kommentarer

Siste innlegg