TANNLEGESKREKK…

Nå har jeg og Nathaniel nettop vært hos tannlegen og borret tre av fire hull. Skal tilbake neste tirsdag for å ta det siste hullet. Det gikk ikke så værst egentlig, selv om jeg hater sprøyter .. heheh, tannlegeskrekk OG sprøyteskrekk.

Mens to tannleger holdt på med meg, dreiv den tredje og koset med Nathaniel. De syntes jo han var SÅ søt, og kan jo ikke gjøre annet enn å si meg enig ? Virkelig en storsjarmør ! Han satt bare der å laget masse koselyder, herlige snille gutten min . Får høre fra omtrent alle som “passer” han at han er så snill å grei å ha med å gjøre. Selvfølgelig har han sine stunder og netter hvor han er umulig, men gjevnt over er han en skikkelig snilling 🙂 

Nå ligger Nathaniel og sover i vognen sin, og jeg ligger bare her å ser på TV. Har fått ca 3 timer søvn på to døgn nå, så er rimelig kjørt og DAUtrøtt.  Forsov oss i dag, så jeg hadde ca 20 minutter på å kle på og stelle både meg og Nathaniel før bussen gikk, og DA ble jeg rimelig stressa. Men følte meg veeeeldig flink når jeg klarte å rekke bussen. For de som kjenner meg vet at jeg er ekstremt treg når det gjelder det meste. 

Etterpå skal vi på NAV og fikse pappa til Nathaniel, hahah.. neida.. altså, vi skal oppføre pappaen hans som pappa i og med at vi ikke fikk tid til det i går pga legetimen til Nathaniel. Så skal jeg prøve å få sett den siste episoden av frustrerte fruer i kveld på sumo ( siden jeg ikke fikk den med meg.. ) , med mitt ekstremt treeege internett som bruker ca 100 år på å laste ned en episode. Wish me good luck 🙂 

 

– Hva skal dere gjøre i dag ? 


FORRESTEN Jeg trenger en ny fin header til bloggen min. Hvis det er noen som er flinke å lage så er det bare å si ifra. Vil helst ha bilder med både meg og Nathaniel på headeren. Den jeg har nå er jo med bilder fra da jeg var gravid med Nathaniel, og da passer det jo kanskje ikke nå som jeg ikke er det lenger ? 

14 kommentarer

Siste innlegg