DE SISTE DAGENE

Sløvt med blogging i det siste, og føler rett og slett ikke for å blogge egentlig. Ikke har jeg spesielt god tid til det heller. De mammaene som kommer med opptil flere blogginnlegg pr.dag er virkelig flinke altså, synes egentlig jeg er flink selv som får til å blogge i det heletatt. Hadde nemlig forberedt meg helt på at bloggingen kom til å ta slutt når Nathaniel Chrisander kom til verden. Det har jo selvfølgelig blitt mindre, men hallo. Jeg vil jo heller tilbringe tid med verdens nydeligste sønn enn å sitte å trykke på et tastatur og få dungevis med hatekommentarer.

Som jeg skrev i mitt forrige innlegg har jeg hatt bessøk av slekten min fra Tromsø i helgen, noe som har vært kjempekoselig selv om jeg ikke har vært så mye hjemme og tilbringt tid med dem. Men men. I morgen drar de hjem igjen. I det siste har jeg begynt å lete aktivt etter leilighet igjen, så nå håper jeg det blir noe bra som blir ledig snart ! For selv om det er greit å bo hjemme mtp. det økonomiske så føler jeg at vi har bodd hjemme lenge nok nå. Min mening er at når man får barn så er det på tide å komme seg ut av hjemmet, heheh.  Har jo flyttet hjemmefra mange ganger før, men jeg altså hjemme igjen. Merkelig det der… :p 

Så denne uken håper jeg å få sett på litt leiligheter. Må dere ikke misforstå, moren min er verdens snilleste person og en kjempeflink bestemor til gullet ! Men det er på tide å komme seg vidre nå. Ville jo helst flyttet til Tromsø, men det får vi ta i neste omgang. En annen ting jeg håper på å få til er å begynne med kjøretimer. Er også litt smålei av å være avhengig av andre som kjører eller buss. Det er VELDIG upraktisk, for å si det sånn. Og så er det dåpsplanlegging på toppen av det hele. Føler jeg drukner i ting jeg burde gjøre. Huff , not good. Sånn sett er det veldig tungt å være alene, for jeg er ikke bare alene om ansvaret men også alene om alle bekymringene. Sånn for eksempel, om det skjer noe med han , og å vurdere om det er grunn til å ringe legevakten eller ikke. Her om dagen klarte han å kaste hodet sitt ganske kraftig framover og hylgrein i omtrent 20 minutter etterpå. Jeg ble jo selvfølgelig hysterisk og ringte legevakten og fikk heldigvis kommet opp dit for en sjekk. 

Det var naturligvis ikke skjedd noe med han ( da hadde han nok fortsatt å hylgrine.. ) Men jeg klarer ikke tanken på at HVIS det hadde skjedd noe så hadde jeg ikke ringt, liksom. Så derfor har nok mødre som er sammen med barnefar (eller andre) det lettere sånn sett. De har hele tiden to personer til å vurdere situasjoner som dette, og ikke minst til å dele alle gleder og bekymringer. 

UANSETT. 

I dag har vi vært på en liten fotoshoot ! Gleder meg kjempemye til å se bildene, og mest sannsynlig legger jeg dem på bloggen også. Og så har jeg farget etterveksten ! WOHO !

Ble ganske så fornøyd selv om det ble litt gulskjær ! Men det har jo sin naturlige forklaring, både på slutten av svangerskapet og når man ammer har man så mye hormoner i kroppen ( ELNS) at å få håret helt blondt er en umulig oppgave. Jeg ammer jo , og det har jeg tenkt til å fortsette med en god stund ! 

Forresten ! Har to produkttestinger jeg snart kommer med her på bloggen, som omhandler clip-ons og vippe-extensions mascara. Begge to er jeg meget fornøyd med, og på bildene over har jeg både clipsene på og extensions-mascaraen. Skal prøve å få gjort det iløpet av uka iallefall. Så vet dere deeet 🙂 

Og så har gutten min fått seg dress ! Kjøpte den i 68 slik at han muligens fortsatt passer den på 19 årsdagen min som er i april. Gleder meg til å prøve den på han ! Blir nok verdens kjekkeste lille gutt, storsjarmøren min <3

 

 

Blogges :- * 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg