DÅPSDATO BESTEMT

 

Da var det bestemt ! Lille store Nathaniel’n min skal døpes i Alta kirke den 29 april. Da blir han døpt omtrent akkurat et år etter jeg fant ut at jeg var gravid ( fant ut 12 april i fjor, dagen etter 18’års dagen min ) Så det gjør det litt spesielt for meg ! Og deet liker vi jo.

 

 De to beste øyeblikkene i hele mitt liv <3

Så nå har mamma Rannveig mye å henge fingrene i ! Akkurat som om jeg ikke hadde nok fra før av liksom..  det er jo mye planlegging som skal til , og jeg har en SVÆR familie. Så det blir jo litt dilemma det der med hvem jeg skal invitere og ikke. Pappaen til Nathaniel har gått med på å hjelpe meg så da håper og tror jeg jo han holder ord ! 

Wææh.. blir helt rørt av å tenke på at lille store gullet mitt skal døpes ! Såå stolt mamma ! Jeg ble faktisk ikke døpt før jeg var 14 år, tenk på det..  grunnen til det var at jeg i konfirmasjonsalder ville være som “alle andre” og konfimere meg kristelig. Teheh.  

Nå gleder jeg meg bare til å få denne dåpsgreia ut av verden, for det er virkelig noe jeg tenker på hver eneste dag. Føler jeg henger litt etter de fleste andre mødre når det kommer til dåp og slikt. Nathaniel Chrisander vil jo være i overkant av 4 mnd når han døpes, så da lurer jeg på : 

 

Hvor gammel var/er ditt barn når det ble døpt/skal døpes ? 

42 kommentarer

Siste innlegg