PAKKE I POSTEN/”PRODUKTTESTING”

I går fikk jeg pakke fra BACI LINGERIE i posten ! De har nemlig vært så snille å sende meg en supersøt rosa satengkimono ( selvutvalgt.. mihih) så da skal jeg skrive litt om det her på bloggen ! Grunnen til at jeg valgte denne er at den så utrolig fin ut på bildet på nettsiden deres, og må bare få si at den ikke skuffet i virkeligheten ! Og så matchet den perfekt til “engle”korsettet ( hvitt korsett med babyrosa sløyfer) som jeg har fått fra dem tidligere! Var på det tidspunket høygravid, så fikk jo ikke prøvd det engang.Men det har jeg jo selvfølgelig gjort nå, og det er like superfint på som det er av ! Hihi ;- )

 

Som dere ser så sleit jeg litt med selvutløseren. Brukte sånn speireflekskamera til å ta bildene, og ærlig talt så tror jeg nok at jeg trenger et lite kurs i hvordan man bruker det..  skjønner jo ikke en dritt ! Så fikk ikke til noooen bilder som ikke var duggete/uklare. Skuffa..  Dette er de bildene som var klarest, hahahah. Men dere ser iallefall kimonoen veldig godt på de to øverste bildene, og hvor fin den er! Elsker den allerede, den er både super søt og supersexy på en eneste gang. Som dere ser er den ikke lange greia, når meg til rett under rumpa. Det e sånn vi lika det ! :- D

Og passer jo perfekt til meg, i og med at favorittfargen er rosa ! Vokste nemlig aldri ut av rosaperioden.. 

 

Kimonoen finner dere HER ( finnes i flere farger også.. )

Englekorsettet finner dere HER

 Har forresten en egen rabattkode hos Baci Lingerie, som sikkert mange vet fra før av. Hvis dere bruker rabattkoden “rannveig” så får dere hele 15% avslag. Løøp å kjøp ! De har såå utrolig mye fint i nettbutikken !

  Baci Lingerie in my    altså ! 


Nå ligger min skjønne lille nydelige skapning å sover i sengen sin rett atmed meg, noe han har gjort siden i 23 tiden. Har hatt en superkoselig dag i dag sammen med Inger og Charlotte, og nå er mamma Rannveig sliiiten etter en lang dag. Så da sier jeg god natt med det.  

Nattaa alle leserne mine <3

8 kommentarer

Siste innlegg