Bilder fra helgen som var..

Har ikke giddet å blogge noe de siste dagene,  og det har ikke skjedd noe spesielt heller..  såe. Bare det samme gamle vi gjør omtrent hver dag…  ! Men kan legge ut noen av bildene som ble tatt forrige helg da jeg var ute ! 

 

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

*BILDE FJERNET AV BLOGG.NO*

 

Alt i alt en kjempegøy kveld med koselige folk ! Dette er altså ikke alle bildene, men om jeg skulle lagt ut alle ville det jo tatt sin stund.. haha ! Og NEI, jeg har ikke silikon.. bare en kjole i størrelse xs 😀 Også driter jeg i om du aldri kunne dratt fra ungen din , er så lei av sånne kommentarer av mødre som tror de er bedre fordi de aldri forlater ungen sin ett sekund. Nathaniel hadde det helt supert lamme bestemorenB sin mens jeg var borte noen timer, såe. 

Forresteen.. husker dere da jeg sa at jeg hadde en hemmelighet jeg kom til å dele med dere litt senere ? Vel, kan nok ikke si hva det er riktig enda, men herreguud.. som jeg gleeder meg.. og gruer meg  ! Nå er det like før..Litt blandede følelser derjaa 😉  Dere får vite snart iallefall !

 

75 kommentarer
  1. ORANSJ eller??? Omg!!!! De de hendene å fingrene.. Æsj!!!! Du ser ut som et pølse skinn i den kjolen, alt fot liten… Å hun tykke, men den korte kjolen.. Herregud

  2. Syns ikke man ska dømme folk etter kordan man ser ut, tjukk, tynn, kort lang. det e sjikkelig smååååååååålig. Tippe du har sjikkelig kompleksa sidn du må sitte å disse folk ætter kordan dæm ser ut. -Renate-

  3. Hei! Solarium=hudkreft
   Er det virkelig verdt det?!¨
   jeg må jammen si du er en godt forbilde for sønnen din! NOT!! Herregud du røyker! Å røyke er selvmord! Røyke er det samme som å bruke penger på å pine og nesten ta liv av seg selv!
   Alle penger du bruker på røyk kunne du brukt for å glede sønnen din! Er ikke det mye bedre? Betyr ikke han mer en deg? Hvorfor bruker du penger på å røyke(SELVMORDSFORSØK) selv i stedet for å kjøpe en liten leke til Nathaniel eller nye klær! Er det det du vil? At nathaniell skal vokse opp med en bitch til mor som røyker og drikker seg dritings på fest mens han var under et halvt år!
   Vær voksen! leser du ikke på røykpakker?
   -Røyk dreper!
   -Røyk skader deg selv og andre rundt deg! Hørte du det? Ånden din(etter èn røyk) kan skade lille nathaniel! ødelegge lungene hans og få skadelig hoste!
   Røyk er bortkasta penger! Du bruker penegr på å skade deg selv og sønnen din som jeg trodde du sa at du var så glad i!
   Du mister hele ti minutter av livet ditt hver røyk du røyker! Men det gjør jo ingen ting for du blir jo ikke gammel uansett siden du snart får hudkreft og dør av all solarium du tar
   Doner heller alle pengene du bruker på røyk(gift) til noen barn som virkelig har det grusomt i andre land! De som ikke får mat eller noe! De får jo ikke røyka stakkars! du må donere penger til dem så de får kjøpt masse supergod, forfriskende og deilig røyk som er så bra for hjerte, nblod og lunger og som lindrer hoste! NOOT!

  4. TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM RØYKING
   :* En som røyker for mye kan bli slapp, svimmel, få hjerteklapp, begynne å skjelve og få svekket synet, grunnet nikotinen.
   * Blodtrykket og blodomløpet i kroppen forandres av nikotin. På lang sikt kan dette føre til hjerteproblemer, slik som hjerteinfarkt og hjertekrampe.
   * Blodårene i armer og bein snører seg sammen av nikotin, og man får lettere kaldere fingre og tær.
   Tjære -er kreftfremkallende
   * Det er vanligvis 10-20 mg tjære i en sigarett, som dannes når den brenner.
   * I luftveiene er det et slimlag av små flimmerhår. Når små dråper av tjære setter seg der vil det forsvinne. Dermed hemmes slimet og flimmerhårene i sitt arbeid med å frakte forurensninger og småpartkler oppover og ut av luftveiene. Dette kan forårsake hoste.
   * Støv kommer også lettere ned i lungene, og resultatet kan bli bronkitt eller andre luftveissykdommer.
   * Ca. 90 % av alle tilfeller av lungekreft i Norge skyldes tjæren i tobakksrøyk.
   Karbonmonoksid (CO) -minker din kondisjon
   * Røykere er alltid kullosforgiftet! De har 6-30 ganger mer kullos i blodet enn ikke-røykere.
   * Blodet tar mye lettere opp CO enn oksygen, og karbonmonoksidet som fraktes rundt i kroppen, tar oksygenets plass. Dermed må hjertet slå raskere enn normalt for å få fraktet nok oksygen til cellene i kroppen. Det fører til raskere slitasje av hjertet.

  5. * Tobakk er antagelig det stoffet som dreper flest mennesker i verden hvert år.
   * Nesten hver eneste time, hver eneste dag året rundt dør det i gjennomsnitt ett menneske i Norge, som en direkte følge av tobakksrøyking. Til sammen blir det ca. 7500 pr. år.
   * Forskning viser at levealderen i gjennomsnitt reduseres med syv minutter for hver sigarett som røykes.
   * Til sammen går 7000 tonn tobakk opp i røyk her i Norge tilsvarende vel 10 milliarder kroner.
   * Èn million nordmenn røyker daglig. Halvparten av disse vil dø for tidlig.
   *Tobakk dyrkes i alle verdensdeler. Tobakksplanter vokser i dag på 45 millioner dekar rundt omkring i verden. Denne jorda vi dyrker tobakk på kunne vi ha brukt til korn og andre nyttigvekster. I 1987 ble det dyrket 6000000 tonn råtobakk i verden.

  6. * Allerede i 1950 var det kjent at et giftig stoff, nikotin, fantes i tobakk. GIFTIG=DØDELIG!’
   * I et rom hvor det røykes, er forurensningen av helseskadelige stoff laget høyere enn det en finner i trafikkerte bygater.
   * Røyken fra en sigarett slipper ut like store mengder av stoffer som er skadelige for arvestoffene, som en moderne bil slipper ut ved 1,7 km kjøring.

  7. LES HELE GREIA NØYE GJENNOM OG TENK DEG GODT OM ETTERPÅ
   Røyk inneholder:
   Ammoniak. Et etsende stoff som brukes blant annet i gjødsel. Bryter ned lungene og kan føre til alvorlige lungesykdommer.
   Arsenikk. Giftstoff som ellers blir brukt i blant annet rottegift.
   Cyanid. Fargeløs og svært dødelig gass. Det er denne tilsetningen som gir hodepine eller kvalme hos mennesker som røyker for første gang, eller som røyker svært mye over en kort periode.
   Nikotin. Det viktigste virkningsstoffet i sigaretter, kan både virke beroligende og stimulerende. Nikotin er svært avhengighetsskapende. Undersøkelser viser at unge kan bli avhengige lettere enn voksne, og uten å røyke daglig. Avhengighet vil vise seg ved abstinenssymptomer som kvalme, svimmelhet, søvnforstyrrelser, uro, ubehag, nedstemthet når man slutter.
   Karbonmonoksid (CO). Usynlig og luktfri gass. CO binder seg lettere til de røde blodcellene enn oksygen gjør og hindrer dermed transporten av oksygen rundt i kroppen. Når man røyker får man redusert oksygentilførsel til alle cellene i kroppen. Dette gjør at man kan føle seg tungpustet og slapp etter å ha røykt en sigarett. I tillegg gjør CO at blodet blir tykkere, noe som øker risikoen for hjerte- og karsykdommer som for eksempel hjerteinfarkt og hjerneslag.
   Tjære. Et av de andre hovedstoffene i røyken. Satt til for å få nikotinen mer effektivt inn i lungene. Det er tjæren i sigarettene som er hovedårsaken til hjerte- kreft- og lungesykdommer som hvert år dreper 7500 mennesker i Norge.
   Nikkel og bly. Tungmetaller som øker sjansen for lungeinfeksjoner og kan være skadelige for en rekke indre organer.

  8. Tobakken, papiret og filteret i sigaretter inneholder tilsammen ca. 4000 forskjellige stoffer. Hundrevis av disse har en skadelig virkning på kroppen, og rundt 50 av dem er direkte kreftfremkallende. Tobakksindustrien må rapportere til myndighetene om innholdet i sine produkter
   Hvilke andre skadevirkninger har sigaretter?
   Sigarettrøyk har en jevnt over nedbrytende virkning på kroppen. Vevet i lungene blir brutt ned og flimmerhårene. Dette øker sjansen for blant annet lungekreft og kols. Blodet fylles med skadelige stoffer og tungmetaller som blant annet øker sjansen for blodpropp, hjerneslag og hjerteinfarkt. Huden kan bli grålig og usunn. Produksjonen av svovel økes i munnen og fører til dårlig ånde. Man får nedsatt smaks- og luktesans og flere av stoffene bryter ned og misfarger tennene. Røyking kan endre fettfordelingen hos kvinner slik at de får mer mannlige kroppsproporsjoner og gi uønsket hårvekst. For menn kan røyking føre til potensproblemer. Det er også bevist at røyking gir redusert fruktbarhet, det gjelder både menn og kvinner.
   I tillegg til skadevirkningene, er økonomi også en faktor. Røyker man tyve sigaretter om dagen, vil man bruke over 20.000 kroner på røyk i løpet av et år.

  9. jesus..
   Ingen som kan tenke seg til at hun tar en røyk på fest og ikke hver dag?
   Hun har jo skrevet flere ganger at hun ikke røyker til vanlig, og det betyr jaggu ikke at hun er en dårlig mor selvom hun tar noen røyk på fest, og at hun drikker når hun har barnefri..
   SLAPP av litt dere..
   Syns du var nydelig jeg Rannveig, du ser super ut syns jeg, rett og slett..
   Og den rosa kjolen som venninna di hadde var bare super flott (vet du hvor den er kjøpt?).
   Ha en fantastisk kommende helg og kos deg masse med lillegutt <3

  10. Skjønner godt at du tar noen kvelder fri det holder jeg med deg i.
   Men håper virkelig ikke du ammer når du både røyker å drikker!?

  11. gi no faen i og skrive slike stygge ting til henne, jeg tipper de fleste av alle de som sier stygge ting om røyking kommer til og begynne, vet dere ikke hvor vanskelig det er å slutte. Men det der som Ellen Marie skrev var bare å bruke tiden sin på noe skikkelig silly.
   JEG SYNES DU RØYKER HVIS DU VIL OG DU KAN GJØRE HVA DU VIL FOR SØNNEN DIN <3
   OG TIL ALLE ANDRE: HUN BRUKER PENGER PÅ DET HUN VIL, OK? PASS PÅ DERE SELV!!!!!

  12. er helt sjokkert over hvor overinteressert folk er i livet ditt! så interessert at de bare MÅ finne noe å hakke på uansett hva du skriver! herregud… tenk å sitte å bruke tid på å fortelle deg at røyk er farlig! hjelpes, noen folk må bare skaffe seg et liv 🙂 tror du er oppegåendes nok til å bestemme selv hva som er bra og ikke 😉 klem

  13. lol, du røyker å drikker å kler deg som en ja… hver helg når du har en liten gutt hjemme? bra rollemodell for sønnen din ass

  14. Åh, håper du greier å ignorere alle de stygge kommentarene, Rannveig! Håper du koste deg!!
   Stå på! Tipper du er en bedre mor en mange av de andre som kommenterer noensinne vil bli!!:)

  15. Så søte dere er! Ser ut som en trivelig kveld 😀
   Regner med du ignorerer disse patetiske kommentarene. Er ganske hysteri fra den person her oppe som skriver om røyk. Herreverden altså :p

  16. lol at folk kommer med fakta om hvor farlig det er å røyke bare for å hakke ned på deg! Folk er bra latterlig og sjalu på deg, ler meg ihjel av de her kommentaran! hahaha

  17. Å hærre jessu førr nån kommentara oppigjenna !
   Di som røyke, vælg det sjøl, å di så røyke trur æ veit rissikoen av det.
   Man kan da vell førr faen vær like go mamma om man røyke eller ikke ! 🙂
   Å når ho sir at ho ikke røyke tel vanli, kan dokker ikke bare se tel å høre på ho ?!
   Syns det e så latteli at dokker kommer me masse fakta om kor farlig folk trur det e med røyk.
   Æ jer mæ heilt over a mange av kommentaran opp igjenna..
   Stå på Rannveig, jør ka du sjøl løste førr 🙂 E ditt valg, ikke alle andre sitt ;D

  18. Er det muuuuulig!!!! Enkelte burde skjerpe seg!!! Jenta er 18 år! Å vil hun kle seg sånn så værsje god! Og ønsker hun å ta seg en røyk så la henne! Dette forteller ingenting om korsjen ho e som mor!!!!
   Meeeeene du… Jeg bekymrer meg for de bildene du har av sønnen din der han er naken! Sier det igjen!!!! Fjern dem!!!! Er syke mennesker som har full mulighet til å misbruke de!

  19. Raaaannveig ! Har du lagt ut bildene uten å vise meg !? :p haha, men det gjør ikke noe 🙂 jeg lo godt værfall ! Å herregud folk overdriver ! HAHA ! Tror nok de fleste vet hav røyk innebærer !

  20. Heeiia 🙂 du æ skjønne om du ikke vil blogge mer men æ hadde sotte pris på om du hadde fortsatt , har desverre ikke hatt tid til og lese eller vært på dataen i det hele tatt i det siste , men tru mæi æ har tenkt en del på kor deilig det skal bli og få lest igjen for æ syns det e så intresangt det du skriv om , og gutten din e så skjønn 🙂 digge bloggen din :-*
   dessuten gjør det jo ingen ting for Nathanie at han har litt alene tid me faren , trur det e godt for begge og samtidig så e du en ung mor så du fortjenne og unne deg litt alene tid innimellom 🙂
   du e en ung mor som e utrolig flink me det du gjør. alt for at gutten skal ha det best mulig og det e bra 🙂
   Glede mæi foresten veldig til og vite ka hemmeligheten din e !!

  21. Herregud la jenta kose sæ me en røyk å alkohol?!
   Sønnen hennes e dessverre for lita t å skjønne at røyking e fali, han e å får lita t å ta taki en røyk å røyke?! Han kommer neppe til og huske at mora hannes røyka, så whatever?! Herregud, så jævla mye oppstyr pga. at jenta koser seg med en festrøyk. Voks opp å la ho leve livet sitt!
   Digge bloggen din!

  22. Folk tar jo heelt av her.. Man kan ta sæ en fest, dra ut på veninne kveld, drikke vin, røyke, kle sæ i korte å fine kjoler, være stolt over puppan sine uansett om man e mamma eller ikke… Det betyr jo ikke at ho e mindre glad i ungen sin 🙂
   Ser ut som at du har hatt en artig helg 🙂

  23. Blir faktisk lei meg og frustrert når eg lese sanne sjuke kommentara fra folk som ikkje har nåke bedre å gjer på enn å rakke ned på folk dei ikkje veit en dritt om!
   Håpa du klare å “oversjå” drittkommentarane og fortsette å blogge! elska bloggen din!
   OG ka faen dåkke klikka på røyken for? Ho røyka ikkje til vanlig, og om ho tar seg nåken røyka på en fest ødlegge ikkje livet honnas og økonomien for den saksskyld. GUD OG FADER, blir så forbanna på dei jævla crazykidsa som skal kommentere ALT som e “gale” for ho og sønnen.
   DIGGA DEG, RANNVEIG <3

  24. Greit, æ e ikke like tynn som æ va før, La på mæ masse under graviditetn. Men halo! skal æ slutte å ha de klærne æ vil ha på mæ av den grunn? Skjønna ikke ka folk vil med å vær anonym å slæng drit kommentara tell Rannveig ELLER mæ på bloggen.

  25. Den hvalrossen. Skyld på svangerskapet!!! Å den lille kjolen?? Du ser bare ennå større ut.. Åsså har vi miss gulrot.. OMG!!!
   Fy faen så STYGGE..
   Røyk røyk
   Røøøøøøøyk

  26. Haha for en idiot som har lagt ut i det vide og det brede om ka røyk innehold osv. Gidda ikke lese alle punktan engang:p å æ skjønne ikke problemet til dokker som mene at det e galt å la ungen være hos barnefar en jævla kveld inni mellom. Han må jo også få bli kjent med ungen uten at mora e tilstede. Det står det nu i alle gravidebøkern æ har lest.
   Og ka så om ho fær ut å tar seg nån stakkars røyk en gang i blandt? Æ trur vi alle vet at rannveig ikke amme ungen med alkohol i kroppen. Ho e da for svarte en god mor forde om ho e ung og pen! Må dokker slutte å være så sjalu at dokker skal leite etter feil hele tida. Og enda være så frekk mot venninnan på bilde, æ må nu flire av deg som skreiv deb kommentarn om at ho ene va tjukk :p stakkars deg. Ingenting bedre å gjøre enn å gå å slenge dritt om folk?:)
   Måtte bare si det. Fins så mange syke folk her i verden som mene at man må sitte å ruge på ungen 24/7 ellers e man en dårlig mamma.. Huff, syns det høres mer ut som en psykisk lidelse mødre har som ikke kan være ett sekund borte fra ungen sin.

  27. Herregud korr hysteriske folk e. Man kan jo like gjerne dø av lungekreft sjøl om man aldri har rørt røyk i hele sitt liv.
   Syns du e super flink æ Rannveig, stå på å gjør det du føla for:) Du e ei super flink mor, det ska ingen ta dæ for iallefall.

  28. åh herregud at det går an å sitte å si at en person er en dårlig mor pga sigaretter og fest? tror du hun røyker beibien oppi tryne? neppe! tror du ikke hun kjøper ting til beibien også? tror du hele lønna skal brukes på beibien? hører her at dere som slenger drit om at hun er ute og koser seg ikke er mødre selv! en sliten mamma er ingen bra mamma, men en mamma som tar mot hjelp i ny og ne blir en utkvilt og bra mamma!! og nathaniel har godt av å være med pappan sin, dritt folk!!
   hilsen en ung mamma!

  29. Ellen Marie! Ta deg en bolle a! Ingen har sagt at røyk er sunt, det er det ikke…
   Forskningsresultater viser at faren for å dø av sykdom fremkalt er røyk er større enn om du ikke røyker. Men ikke med 50 % eller lignende om det er det du tror.
   da går du fra ca 3 % til rundt 7 % sjans for å dø som følge av røyking.
   La folk få gjøre hva de vil, du er ikke automatisk en dårlig mor fordi du tar deg en røyk på fest.
   Hadde hun sittet oppå ungen hadde det vært noe annet, og det gjør hun altså ikke.
   så give it a break, pass på deg selv, så får Rannveig gjøre det samme. Jeg også for den saks skyld.
   God påske.

  30. FANTASTISKE bilder!!!! FLERE FLERE FLERE!!!!
   Fest oftere rannveig! Utrolig gøy å se!!!
   Har du prøvd kjoler i str xxs? Tror det ville blitt enda penere!
   hahahahhahahahahahahahahahahahahha

  31. Til dokker hysteriske ikke røykera som kommentere på den her bloggen!
   Det e livsfarlig å leve! For du kan jo faktisk dø av det! :p
   Vil heller leve et kort og morsom liv, enn et langt å kjedelig et! Så slutt å tving folk til å mene d samme som dokker, og la folk leve som dem vil!

  32. Hihi, så utrolig umodne kommentarer. Beundrer deg for at du i det hele tatt gidde å blogge, når folk bare ha dritt å komme med. Sykt fin kjole! Og til de som ‘bekymrer’ seg for at Rannveig tar seg en kveld uten sønnen sin. Det er faktisk bra for både mor og barn. Mor blir mer opplagt – mer energi til barnet. Dessuten merker jo ikke Nathaniel at hun drikker, som hun sa så storkoste han seg hos pappaen sin. Get a fucking life, isteden for å rakke ned på alt med puls.

  33. Hva skal du med sillikon ? haha, du har jo de diiiiiiiiiiiiigre brystene ;)) Å ja, vi vet at du skal være med på unge mødre og at dere begynner innspilningen i april i Alta… ;)) Skal lett følge med på. Syns generelt alle på unge mødre er trasig stygg til og være så ung. Derimot du.. WOW ! haha, endelig en milf med på programmet liksom.. Begynner og bli på tide ! 😀

  34. JEG SOM HAR SKREVET ALLLE KOMMENTARENE SOM ER MOT RØYK ER 11 OG ET HALVT ÅR. SÅ IKKE SI AT ALLE HER HAR PRØVD RØYKING.
   NABOENE MINE RØYKER OG LILLESØSTRA MI HAR FÅTT ALVORLIGE LUNGEPROBLEMER AV DET. HUN HAR VÆRT INNLAGT 3 GANGE PGA. DET.

  35. DRIKK DU VIRKELIG HVER HELG RANNVEIG?? OG hvorfor er det så ” INN ” å ta masse bilder på en “fest” .. det e jo helt fjortiss.. har dokker ikke andre gleda av å feste enn å bare ta bilda å presse opp puppan ? 😛 Haha

  36. Kjære Rannveig! Jeg skjønner virkelig at du vurderer å slutte med blogginga! Hadde det vært meg som måtte ha tatt imot så mye DRITT hver dag, hadde jeg også sluttet. Enkelte personer nærer seg selv av å rakke ned på andre mennesker, don’t let it get to you! 🙂

  37. håper virkelig at du ikke ammer vis du både drikker og røyker, blir jo neste å forurense ungen din :p

  38. Haha, ler av kommentarene her! Herregud. Selv om Rannveig kjøpte en pakke røyk til 90 kroner til festrøyking, så betyr ikke det at hun ikke tenker på sønnen sin. Nathaniel har nok ALT han trenger og masse mer. Jeg er mamma selv til en liten jente på 7 måneder, og snuser selv DAGLIG (ammer ikke)!
   Rannveig, stå på!

  39. haha du e dom rannveig, sånn som du sleng kjæften din så e jo alle klar åver at du skal være med i unge mødre å at de begynne innspillinga under dåpen til nathaniel, hooohoo…
   btw, mer å ta i mer å være glad i, har du gått tom for venner eller? hahahah

  40. Om du ikke vil ha drittkommentarer og slikt, kanskje du burde TENKE over hva du legger ut? Du behøver ikke å legge ut over 30 bilder hver gang du er på fest og forvente bare positive kommentarer. lol

  41. åfyfaen…. ikke vanskelig å se at du ikke skulle vært mor enda! haha, helt seriøst, ser du ikke selv at det er helt sjukt å legge ut sånne bilder som du gjør? Hvis du absolutt skal feste og oppføre deg som en lesbisk fjortenåring, kan du ikke i hvertfall droppe å legge ut sånne bilder? Sønnen din kommer til å få tilgang til de bildene når han blir eldre, hva skal du si da? “Upsi, mamma var en hore når hun var yngre”? Haha, LOL

  42. Huff, huff… Greit nok å være sammen med venner i ny og ne, men å legge ut slike bilder viser bare hvor umoden og lite reflektert du er. Kan nok hende du er en god mor, men et tips er at du bør endre fokus fra pupper, hår, solarium, make up, pr, festing osv til sønnen din. Det er gjennomsyret i hele bloggen din hvor selvopptatt du er. Hvis du tenker deg om, hvilke behov kommer først, dine eller sønnen din sine? Er enig i kommentar over at du ikke bør legge ut bilder av sønnen din.

  43. de som skriver idiotiske kommentarer er sikkert 14 år og driiitsjalue på hvor fin du og sønnen din er rannveig 🙂 bare kos deg ute med venner når du kan, det tar hverken du eller sønnen din skade av. Og fest røyk er ikke farlig . jeg har to barn og jeg skader ikke barna mine ved å la besteforeldre eller tante og onkler bli kjendt med de en helg i ny og ne baare kos for alle parter 🙂 GOD PÅSKE til deg og gullungen din 😀

  44. Sønnen din er bare sååå søt!
   Men slike bilder kan misforstås! Særlig det med tunge mot tunge og to jenter!
   Bra og kose seg men vær obs på bilder!
   hva skal du si når nathaniel er større og ser bildene?
   Nei.. mamma var ung og måtte jo få lov å kose seg selv om hun er moren din. Er jo ikke hennes feil at du kom mens hun var så ung! du må jo ta hensyn til at mamma tar seg en røyk og drikker seg dritings, lille venn.
   Er det det du skal si?¨
   Lykke til med å dekke til den der situasjonen når den kommer! 😀

  45. meeeeeeeehehehehe…. Like artig å se hva folk klarer å komme med! You guys just made my day !:D
   Rannveig drit i alle de andre såkalte guds beste barn (virker ut som det i mine øyner) . Du er flink mamma! Alle har vel for faen lov å gå ut engang i blandt. Har ikke sett noen barn som har dødd av at mammaen kan kose seg litt med venner! Isåffall si ifra dere som er såå flinke osv osv har det da 😉

  46. Herregud, skjønner ikke at folk gidder å sitte i flere minutter å skrive bare stygge ting til deg! Jeg tror de folkene har problemer! Til dere som kommenterer dritt: Det er hennes liv! Å hvis dere ikke liker henne for den hun er kan dere bare ligge unna! Hun vet selv hva som er best for henne! Hvis hun har lyst å røyke, hvis hun liker å røyke så gjør hun det! Hvis hun føler at NÅ SKAL JEG SLUTTE, så gjør hun det … ikke mer å si på den saken. å det er ikke vits, jeg tror lite på at hun egentlig gidder å ta seg tid til å lese alle de stygge kommentarene uansett! PASS PÅ DERE SELV! Hvis dere absolutt vil passe på flere, da kan dere vel finne noen andre? Trenger ikke å sitte sån å skrive stygge ting på nettet til noen dere ikke kjenner engang! Det er å synke lavt!
   Rannveig: Jeg liker bloggen din jeg:)
   Du er foressten fin akkuratt som du er, å det er de andre som var med på de bildene òg 🙂
   Jeg tror du er og kommer til å være en veldig god mor! Det som teller er jo at du er veldig glad i han, og at du bare vil han det beste! 🙂 Men jeg synes du skal unne deg selv noe en gang i blant òg 🙂
   Dette ble litt lenger enn jeg hadde tenkt, men,men 😉
   -Ei helt random jente på 12år-

  47. Jeg håper virkelig for din skyld at du følger “renslsen” forhold til at kroppen skal bli kvitt alkoholen. At du ikke tror at det er bare å vente noen timer så er kroppen alkoholfri? Husk at når melken blir produsert så vil alkoholen være der uansett om har ventet 24 eller 30 timer. Håper virkelig du pomper deg og det HELT tom. For små mengder alkohol kan virkelig skade barnet ditt. Men jeg regner med du er relativt oppegående siden du er mor og vet det. husk også at sprit sitter lengre i enn f.eks øl osv 😉 Jeg hadde ALDRI kledd meg sånn eller oppført meg sånn. Uansett om jeg er mor eller ikke. Men sannsynligheten for at du legger ut sånne “provoserende” bilder for å øke lesertallet ditt er vell heller stort da du ved flere annledninger har nevnt at det er stadig færre som klikker seg inn. Hvis dette er et “PR” stunt håper jeg du har tenkt mer enn engang før du har postet dette da det kan sette deg i svært dårlig lys. Husk at det er lettere å få på seg et dårlig rykte enn å bli kvitt det. Du vet selv hvordan mor du er og at du er en god mor for din sønn tviler jeg ikke på. Men husk at enkelte ikke klarer å se at bloggen er en brøkdel av livet ditt og kan sende div bekymringsmeldinger. Vet om flere tilfeller der BV har blitt koblet inn pga provoserende og upassende innlegg. Jeg sier ikke at dette gjelder deg, men vil bare gi deg en heads up 🙂 Lykke til og kos deg med din fantastiske sønn 🙂 Og dette innlegget er ikke ment som kritikk på noe som helst måte så ikke ta det på en “gæli” måte heller 🙂

  48. Hei! Ville bare si at jeg synes sønnen din er utrolig vakker, og jeg har vanskelig for å synes så små barn er søte.
   Angående hemmeligheten din, er du sammen med barnefaren igjen?

  49. Det er vanskelig å legge merke til den røyken dere roper så høyt om når Rannveig har så deilige tits og en hærlig brunfarge.
   Til dere jentene med mindreverdighetskomplekser pga f.eks små pupper; get a grip, skaff silikon og kombiner det gjerne med barbiedop! Vi gutter tenner nemlig på digge jenter, ikke kritthvite low-life blogg-nørds uten tits. No offence to anyone. 😉 Keep posting those sexy pics Rannveig. Love you! :¤

  50. Stinemariels.blogg.no er bedre mor enn deg
   Hun prioriterer sønnen sin, hun går tur ut med sønnen sin nesten hver dag, uansett vær
   Mens du prioriterer festing og alkohol
   åssen fremtid skal sønnen din få med de som mor

  51. Hei, Rannveig! Hadde jeg født en sønn og fortsatt sett slik ut på fest, så hadde jeg vært stolt! Jeg er så LEI av de jentene som BOR i joggebukse og slitte klær fordi de ikke har tid til seg selv lenger. Jeg synes du er kjempetøff som viser frem det du har og bare kjører på! Jeg digger deg

  52. Lite drøy enkelte av dere. Ingen som legger merke til digge tits lenger? Fy faen. Skaff dere silikon slut hoes. Puppemisunnelse på høyt nivå ;*

  53. Kjempe pen du er rannveig! <3
   Til alle sammen som skriver stygt,Det er jo hennes liv,la nå hun bestemme selv.

  54. Det er ikke bare hennes liv, de valgene hun tar går dessverre også utover sønnen hennes, ja, for hun har en sønn. Og nei, jeg snakker ikke bare om røyking og alkohol, jeg vet ikke om hun ammer, men generellt modenhetsnivå og oppførsel. Lykke til med de riktige valgene, Rannveig.

  55. Herregud a, la hun gjøre hva faen hun vil. Rannveig er moren til nathaniel, ingen andre.. om hun gjør dumme valg eller ikke så går det ikke utover dere. finn dere noe annet å pirke på! Jeg er i mot røyking det er unødvendig, men om hun sier hun bare er en ” festrøyker ” så er det jo ikke så farlig, så lenge ungen ikke blir utsatt for å puste inn alt det. Det hun gjør på fest har INGENTING å si med hvordan hun er som en mor. gi dere!!! sikkert mange av de som skriver her som har unger har også gått ut flere ganger eller hatt LYST til, det er ikke så farlig å gå ut i blandt. man er ikke en huleboer etter man har blitt mamma! hun trenger å være sosial og. så lenge det ikke blir HVER eneste jævla helg så skjønner jeg ikke hvorfor folk klager, hun forlater jo ikke ungen for alltid! Rannveig drit i mange av de folka som skriver her. Hvis man klarer å rakke ned på noen så mye, så er det fordi den personen har noe du ikke har 🙂

  56. Hei! Jeg er 11 år å kan stave bedre enn deg! Herregud du har gått på skole i over ti år og vel så det!
   Etter atten år har du altså ikke lært deg å skrive ordentlig! LOL! Driti ut!
   Overasker meg ikke om var like dritings som på bildene når du skrev dette innlegget! Fullt av skrivefeil!

  57. Hei! Ser ut som du moret deg skikkelig! Savner de tidene! Selv om jeg aldri har likt og drikke meg full! Er jo ikke bra, sunt eller spesielt gøy! Jeg holder meg til et glass vin jeg! Hehe! men det er meg! Så koselig at Nathaniel får være hos faren sin!
   Men plis les dette nøye! Det er IKKE kritikk, men et godt råd og en sann historie!
   Rannveig! Ikke legg ut slike bilder! de kan bli misbrukt og er ikke så bra at ligger på nett siden du er mor til en liten gutt! Det setter deg i et dårlig lys! Og viser ikke at du er en god mor selv om du helt sikkert er det!
   Søsteren min på snart 24 ble tatt fra den 5 måneder gamle datteren sin av barnevernet når hun var nitten pga. sånne festbilder på nettet selv om datteren var hos bestemora og fikk verken alkohol eller røyk i seg. Hun var en veldig god mor, sånn som deg Rannveig, men det viste seg at å legge ut slike bilder var det dummeste hun noen gang hadde gjort. Barnevernet tok datteren og hun bor nå i fosterhjem. mamman kan besøke henne opptil to ganger i uka. Når datteren blir 6 år kan hun flytte hjem til bestemoren og moren og hun kan oppdra henne sammen. Men selvom hun fikk se henne to ganger i uke i 5 år, fikk hun ikke sett at hun utviklet seg og vokste, og lærte nye ting hver eneste dag! Nå fester hun nesten ikke lenger og setter pris på de små detaljene i hverdagen og nyter hvert eneste minutt av livet og tiden sammen med datteren. Nå setter hun datteren før seg selv og ofrer gjerne livet sitt for datteren! Nå er datteren(selma sofie) alt for henne(det var hun før å men da tok hun seg litt frihet til å feste osv.) Datteren er en del av henne og datterens smerte er hennes smerte og datterens glede er hennes glede! Datteren kommer nå fremfor henne selv. ALLTID!
   Så pass på bilder Rannveig! Vil du at nathaniel skal leve de fem første årene av livet sitt med og bo hos noen andre og bare se moren sin to ganger i uka og knytte bånd og bli kjent med de han bor oss og ikke deg? Nei, det vil du nok ikke, så pass på bilder! og ta vare på sønnen din og vis det på bloggen! Vis dine sider som god og selvstending mor som elsker sønnen siin over alt på jord! For det er det du er og gjør, sant?
   Stå på Rannveig!

  58. hehe, litt ironisk at dokker som har skevet en hel faktabok til ho om røyking virkelig har så mye tid til overs at dokker passe på livet hennes også :p eehe, lite å gjøre? ohyess

  59. Du kunne ikke dregd kjolen LITT mer ned da? Oo Herregud.. Bruk klær som du passer iværtfall! Røykingen synes jeg ikke er noe big deal, bare du ikke gjør det når sønnen din er til stedet. Men hvordan er det du går kledd? Og hvordan er det du ser ut i trynet og resten av kroppen (fargen). Oransj? Jaa! Du ser jo ikke litt naturlig ut engang. Jeg vedder på at du hadde blitt mye finere hvis du hadde droppet all den solingen og selvbruningen, og kanskje brukt klær som ikke sier “egentlig kunne jeg likegodt gått naken”.
   Jaja, la folk le av deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg