NATHANIEL FÅR GRØT FOR FØRSTE GANG – FILM

HEI IGJEN ALLESAMMEN ! 

Nå ligger lillemann å sover søtt i sengen sin ! Vi har som sagt bare tatt det helt chill i dag, ikke vært utenfor døren engang. Deilig må jeg bare si ! Bare ryddet og styrt her hjemme. Stellekommoden har forresten gått til faens, skuffen er helt ødelagt pga. at jeg har så mye klær inni der at det blir helt stappet. Så må kjøpe ny..  passet ikke akkurat så veldig bra, da jeg har veldig knapp økonomi nå framover med både dåp og ny innflytting osv osv…   såe, det var i grunn jævlig kjipt ! 

Men menm ikke noe å gjøre med det. I dag har vi gjort noe kjempespennende ( for meg iallefall.. ) Nathaniel Chrisander har nemlig fått grøt for første gang i dag ! Var så gøy å se hans reaksjon på det, han syntes det var helt ok i begynnelsen, men etter et par skje’er skjærte han DEN grimasen.. hehe ! Lille søtnosen <3 <3

 

Desverre så vil ikke nettet her samarbeide, så det blir kun bilder og ikke film fra grøtspisingen. Får legge ut videoen en annen gang. 

 

 

– HVOR GAMMEL VAR DITT BARN DA DET FIKK GRØT FOR FØRSTE GANG ? 


 

Visste dere forresten at når man skriver inn “Rannveig Heitmann” på google, så kommer dette opp: 

 

Høhø. Tar det egentlig bare som et kompliment at så mange er keen på å se meg naken ! Over og uuut 😉 Skjønner ikke hvorfor folk gidder å lete rundt etter nakenbilder av meg, for det kommer de aldri til å finne. Har aldri i hele mitt lange liv sendt noen som helst nakenbilder av meg selv til andre, ikke til kjærester engang. Har selvfølgelig gått rundt et par bilder av meg, fra da jeg var 14 eller noe. Men da har det faktisk vært pga at tlf min ble stjelt og ikke fordi jeg har sendt til noen.

Men trenger egentlig ikke å forklare meg, for jeg kunne faktisk ikke gitt mere faen i om du har sett meg naken.

Nå er det senga på ho mor ! Så da sier jeg godnatt til alle mine søøte lesere 🙂

 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg