DAGEN I GÅR

Skulle egentlig postet dette innlegget i går, men siden blogg.no STADIG har FEIL, så gikk ikke det ! I går gjorde vi ikke gjort så veldig mye, fikk bessøk av Marita tidlig på dagen, så satt vi da her en stund før vi dro på trening. Barnevakten min møtte ikke opp, fikk ikke tak i henne eller noe.. men heldigvis var Lill Hege der og tilbød seg å passe Nathaniel mens vi trente. Noe jeg ble kjempeglad for, var såå klar for å trene  ! Etter det var det sool, og der ble jeg som vanlig skikkelig brun ! Hva skulle man gjort uten solarium ? LML ! Kjøpte også en sånn Mojo greie,som skal gjøre deg skikkelig brun når man tar sol. Men den glemte jeg desverre å påføre, haha. Lurer på når ammetåka skal sleppe taket litt ?! HAHA, en ting jeg kom på nå, når jeg og Marita tok bussen til byen i går, så var det en helt sinnsyk fyr der. Han satt å flirte HØYLYTT for seg selv, sånn skikkelig skratting, så gikk han av på samme busstopp som oss, gikk etter oss og drev å hylte og styrte fælt.Hahahah, ble jo nesten redd.

 


 

Sliten og fornøyd Rannveig etter treningen i går ! Første målet mitt nå er å gå ned til 50 iløpet av en mnd. Klarer man deet ? JA ! Har også kuttet ut alt som heter godterier, og sukker generelt for den saks skyld. Nå er det bare vann og sunn mat det går i her for tiden !

 

 

 

Hahah, bare måtte !

 

Skal bare poste Nathaniel’s outfit i et eget innlegg etter dette, så skal vi trille en tur tror jeg 🙂 Så da blogges vi !

9 kommentarer

Siste innlegg