PHOTOSHOOT + KÅRING AV NORGES KULESTE LÆ’RER !

Hei hei hallå ALLE mjue søte lesere ! <3

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at vi skal dra til Hammerfest for utredning av Nathaniel’s nyrebekkenbetennelse, var ikke lange tiden vi var hjemme altså.. kom tilbake for noen timer siden, og siden det ble så seint så er det like godt å bare våke over ! Bildet over er forresten tatt under photoshooten vi hadde i går ! Kjempegøy ! 🙂 Kan skrive mere om det og selve Osloturen senere ! 

Ooooog.. 

Det foregår en kåring på p3 sin radiokanal om kåring av Norgest kuleste lærer, Jeg oppfordrer alle mine fantastiske lesere om å stemme så mye dere orker på Bjørg Larsen ( Alta vgs), stemmefristen går ut 15 juni kl 1300.

Stem så mye dere orker, hun fortjener å vinne, skriv i kommentarfeltet så ser vi hvem som har stemt flest ganger 🙂

 

http://p3.no/hvem-er-norges-kuleste-laerer-2/

TUUUUSENTAKK <3 

 

26 kommentarer
  1. Du drar ikke når sønnen din er syk! Da tenker du aller mest på deg selv, dessverre. Du skulle nok ikke ha blitt mor når du er så ego.

  2. Veldig enig i at man heller må tenke på ungen sin når dem e syk, e jo kanskje en grunn til at han ikke blir frisk. Trur også d e kjempe lurt og ha litt ekstra klær på han siden han ikke blir kvitt den betennelsen, vår/sommer lufta her oppe i Finnmark e ikke lik den sørpå, selv om vi voksne syns d e varmt så e d ikke sikkert at små rollingan syns d. Har sett nån bilda der du f.eks ikke har hatt lua på gutten, d e jo ikke så lurt da, d e jo iskaldt ute:/ Og nei, æ rakker abslolutt ikke ned på deg, e ikke i tvil om at du e en god mor.

  3. Kan ikke dere bedre vitere bare holde kjeft? 😀
   rannveig, du burde blokkere visse ord som : lue, og dårligmor.

  4. Det blir jo gøy for sønnen din å finne slike bilder av mora si om noen år. Oppfør deg mer som en mor, og slutt å tenk bare på deg selv.
   Tviler ikke på at du er flink med han, men å dra på fotoshoot og ta restylane når sønnen din er syk og han trenger å ha hvile og omsorg og skal prøve å bli frisk? Kom ann…

  5. Mark skal dokker bare få:) d va nu bare et lite tips fra en mamma til en anna, varme klær på babya e viktig, dem e ikke like flink å holde varmen som oss. Skjønner ikke koffer folk skal bli så innmari sur for at man kommer med tips, jesus..

  6. Tips??? 😉
   Tror du ikke rannveig klarer det selv? :p
   Tror du trenger undervisning i å vise respekt jeg

  7. Klarer hun det selv? Hvorfor sliter da en baby på 5mnd med nyrebekkenbetennelse da?? Jeg hadde det da jeg gikk gravid å hadde skamm vondt.. Å en baby som har det, stakars.. Som blir dratt rundt, løftet å hoiet med.. Det er så vondt å ubehagelig!!
   Folk rakker ikke ned, sier vår mening å det må kjøre RANNVEIG regne med når hun deler alt med alle!!
   Bilde er fint av deg, ingen vits å skamme seg når sønnen blir eldre.. Syns heller amme bilde nedenfoe er verre med puppen hengenes ut, usjarmerende.. Å ikke spesiellt turn on for en gutt!! Regner med du ikke har type mer? Siden du legger ut sånne bilder:/

  8. Undervisning i å vise respekt? Lille lille venn, nu trur æ du har misforstått nåkka her, fortell meg kor du ser i min kommentar at æ rakker ned på ho? Når du forteller meg d så kanskje æ ska ta opp til vurdering om æ ska gidde å bry meg om akkurat den kommentaren. Æ e 26 år og skjøll mamma til en jenta på 7 mnd, eneste æ sa at d kan være lurt å bruke lue, e d respektløst så trur æ ikke du vet kass betydning d ordet har. Vi som e mamma liker å komme med tips å få tips fra andre mødre, men på den her bloggen ska man vist holde kjeft om man ikke kommenterer kor vakker ho eller ungen e. Misforstå meg rett, begge e nydelig men bare d å nevne ka som kan være lurt for å hindre at ungen e så mye syk e ikke å rakke ned på nån så slapp litt av i svingen her, høyt blodtrykk e ikke bra for nån.

  9. Haha 🙂 jeg er selv en mor på 24 år til 3 😉 !
   I alle dager , det er nok du som har høyt blodtrykk her ikke jeg 🙂
   Tror du ikke hun vet disse tingene? tror du at fordi at du kommer her å skriver det med lua, omg luaaa er ikke på!!! KRISE? hadde det vært kaldt og blåst så hadde vel den lua vært på tenker jeg ; ) ? pass på din egen unge før du kritiserer andres 😀 <3

  10. Hehe, jaja.. æ må nu bare flire av deg. Virker som du e 14 i hodet, håper du e litt mere voksen når d kommer til ungan dine. Og æ trur æ passer fint på min egen unge selv om æ sir at d kan være lurt å ha lue på når man e ute fordi d enda e rimelig kaldt, og kor du ser ordet KRISE? at du e så opphengt i en kommentar sir mere om deg enn meg. Lykke til videre i livet, æ trur du treng d 😉

  11. Det er så sinnsjukt mangen her som har blitt født uten hjerne her! Her kommer vi med masse tips til rannveig og så begynner dete rannveig elskere å kjefte om at vi er sjalu og at vi ska passe på vår egne unger? Ja vi passer “godt” på våre egne, men når ho legger ut heile livet sitt på bloggen så klart andre kommentere, og ho og ungen er pene men ho burde prioritere guttungen sin når han er sjuk, men det kommer vel aldri dere små drittunger til å forstå? Dere sir ho klare fint å passe på han selv, noe ho tydeligvis ikke klare godt nok, og nor ho i tillegg holder på å farte rundt og styre sånn på med detta modellgreiene så er ho tydeligvis ikke klar for unge….
   Dere småtroll burde tenke mer på hva barnet trenger, ikke på behovene til rannveig… Og leser tydelig at dere ikke har barn selv om dere hadde hatt det ville dere hatt et ant syn på hvordan ho farter rundt med barnet som e sykt…

  12. Huff, stakkars unge. Den turen kunne du godt ha utsatt til en dag han var frisk og kanskje funnet klær mer egnet til en ung mor til bildene? Latterlig, skjønne ikke kossn du kan drasse me dæ ungen sånn, du kunne iallefall ha elta han hos mordi mens du va der sidn han va syk, grunn til at han ikke blir frisk e jo fordi du ska drasse han me dæ

  13. Enig Karoline! selv om man kommer med tips til Rannveig så betyr d ikke at man hater ho, misliker ho eller e sjalu. Vi vet jo at ho e en go mamma, alle har lov til å feile med sin første unge, og d e nåkka alle gjør, æ gjør og d! æ syns d e respektløst av dem her inne og begnne å rakke ned på oss som faktisk ikke har sagt et eneste ondt ord om ho, vi vil jo både ho og ungen godt, e jo derfor vi kommer med tips, e nu ikke for å være slem væffal. Men skjønner jo at mange småttisa her inne ikke helt klarer å forstå d.

  14. Man er passe dum om man tror at ikke alle andre vet at det er smart å bruke lue når det er kaldt. Hvis det gikk opp et lys for deg, Malin, da du skjønnte at å bruke lue var en lur ting, tror jeg virkelig ikke du er den som bør komme med “tips”. Får heller ikke nyrebekkenbetennelse av å fryse på ørene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg