SVAR PÅ SPØRSMÅL

Vet ikke hvorfor, men videoen ble helt fucka ! Lyden fortsetter selv om bildet stopper opp hallveis, hoho ! Men sånn får det bare væree 🙂 Tok alle spørsmålene, men youtube ville ikke samarbeide så videoen ble kutta ned til selvbrunings-spørsmålene.. kjipt, men sant ! Så får ta de andre spørsmålene i en ny video.. 

 

 

Hvis det er noe mere dere lurer på så kan derre legge igjen kommentar i dette kommentarfeltet, så svarer jeg på det sammen med de andre spørsmålene ! God natt ! <3

34 kommentarer
  1. Heeei, kan du si litt om nathaniel? Hva han veide da han ble født og hvordan han er no er han vanskelig til å legge seg er han mye blid blir han fort grinette om han ikke får viljen sin osv?:) kan du og fortelle litt om barnefaren og hvoran ere ble kjent?
   😀

  2. du framstår hele tia som om du syns du e så perfekt og deilig, men likevel skal du ordne på alt? bombshell-bh og vanlig push-up hele tia, selv når du hadde fått unge for 1-2 daga sia.. restylane, fake hår, og kan jo fortsette i evigheta 😛

  3. Morsomt å se deg på film, Rannveig!:) Gleder meg til å se unge mødre!
   Må i tillegg bare si at jeg blir så oppgitt over alle de frekke kommentarene du får! Hvis dere syns det er teit med blondt hår og fyldige lepper, så slutt å les bloggen da vel, istedenfor å sende stygge kommentarer. alle har forskjellig smak, og det viktigste er at man trives med seg selv 🙂
   Du virker forresten som en veldig god mor! 🙂

  4. Åh herregud du er sååå søt:D haah, var helt uvandt å se deg på film å høre stemmen din, men du er jo supersøt å såå blond:D Elsker bloggen din, og DRIT i å slenge dritt folkens.

  5. Synes ikke hun virket noe særlig dum jeg 🙂 Synes hun virket mye snillere og søtere på videoblogg enn vanlige blogginnlegg. Ser ikke vitsen i å bruke energi på å kommentere stygt egentlig, bortkastet tid! Man er hvertfall ikke noe bedre selv, om man kommer med usaklig kritikk. Og hvis hun har lyst til å ha, bomshell, restylan og extensions, så må hun for faen få lov til det. Det er hennes kropp og liv, og ingen andre har noe med det. Så greit er det! 😉

  6. Herregud, er det mulig å rakke så ned på en person?? har dere virkelig godt med dere selv når dere kaster så mye dritt? blir kvalm av dere!

  7. Hei, søte Rannveig! 🙂
   Elsker bloggen din, har vært en fast leser ganske lenge nå, og er utrolig spennende å lese om din hverdag med din nydelige søte sønn.
   Beundrer at du er en småbarnsmor og klarer i tillegg å passe på deg selv (Utseende, helse osv). Ikke mange mødre som klarer det, desverre.
   Du burde kanskje være litt mer aktiv med å svare på kommentarer, da er jeg sikker på at leserne ville følt seg mer viktig i din blogg.
   Har et spørsmål her angående håret ditt: Jeg har lest at du bruker Depend sin blekemiddel, og at du har brunt hår fra før av. Jeg lurer på hvor lenge du lar den sitte på slik at den blir hvitt?
   Har selv brunt hår, og hver gang jeg bleker det, blir resultatet gult :/
   Stå på med bloggen!

  8. Hei Rannveig:)
   Skal være ærlig å si jeg ikke har likt deg no særlig før, men etter dette innlegget må jeg si du er super søt:) og du har en fantastisk nydelig sønn:) kos deg med han!

  9. You know even though I do not know the language you speak, I love to watch your eyes because I love your brown eyes so much and like to hear you speak.

  10. Ka dokker som kommentere her egentlig vet om kossn ho Rannveig e som mor? :p helt latterlig at dokker uttale dokker, æ kjenne jenta å vet at ho e ett brød.. Å de såkalte oppskriftan hennes kommer fra 123 ferdig miks. Samme med nathaniel sin dåpskake, mora lagde den, å ho rannveig bare satt på marsipanlokket å pynta, æ kan fortsette sånn her i evighete. Btw hold dæ til å skrive stemmen din skjær i øran Rannveig. Å kom dæ ned på jorda, pliiis….

  11. Ja hva faen vet du a ANNE? Bra frekk i trynet du 😉 ? Tipper du er en skikkelig falsk kjærring som er så inn i hampen sjalu på rannveig 🙂 hah ;P

  12. holy shit! du gikk ned 9 kilo.. lillesøsteren min som går i 2. klasse klarer å regne det ut. du framstår som en blond, dom bimbo. og stemmen din tar liveeet av meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg