UNGE MØDRE

Som de fleste sikkert har fått med seg, så er jeg med i neste sesong av dokumentaren Unge Mødre, som går hver Onsdag kl 20:30( eller noesånt) på kanalen FEM ( nå er det vel Unge Mødre Gifter seg da..) . Det hele begynte med at de tok kontakt med meg bare et par dager etter Nathaniel var født, og spurte om jeg var interessert i å være med i dette TV programmet. Jeg svarte såklart JA, siden jeg er så ekstreeemt PR-kåt. Heheheheh ! Etter dette hadde vi da et par intervjuer over både telefon og skype,hvor de stilte meg alle tenkelige slags spørsmål. Produksjonsselskapet( Limelight)  ville ha meg med, men dette måtte de diskutere med kanalen (FEM) som skal sende det. Etter møtet ringte de meg opp igjen, og fortalte at de trodde jeg ville gjøre meg meget godt på TV og at de hadde plukket meg ut til å være med nå ! Det syntes både jeg og moren min var utrolig gøy ! 

Innspillingen begynte i april , og ble avsluttet nå i juni. Det å ha vært med på innspillingen til dette har vært utrolig gøy ! Har ikke et negativt ord å si om det, herlige og supersnille folk og alt !

. Dere vil se meg på TV fra midten av November av, og jeg kan hvertfall si at jeg gleder meg noe enormt selv ! Har ikke noe nerver what so ever, har sett gjennom en del ferdigklippede episoder, og de jeg har sett ser hvertfall veldig greie ut ! 


 Er du med/har vært med i Unge Mødre , eller kjenner du noen som har det ? 

Skal DU følge med meg til høsten ? 😀

14 kommentarer

Siste innlegg