DAGEN I DAG

Hei alle mine søøte søte lesere ! Nå har jeg nettop kommet ut av dusjen, og har funnet ut at det er STRØM i den… wtf ? Noen som har opplevd dette før ? Fikk plutselig dødsangst der jeg sto, hahah.. ikke bra ! Tror jeg skal ta en tlf til huseieren imorgen og spørre hva som fåregår, dette var no alvorlig ugler i mosen altså ! 

Meeen, uansett ! I dag har vi tilbringt mesteparten av dagen med daddaen til Nathaniel, søte lille Ulrikke ( hun selv er såå stolt av å være dadda, hihi)  Jeg, pappaen til Nathaniel og tanten til Nathaniel dro på besøk til pappaen til pappaen til Nathaniel ( bestefaren med andre ord.. ) å spiste kjempegod lapskaus ! 

 

 

Etter det var det ut å leke på lekeplassen med søte Ulrikke mens tante Veronica passet Nathaniel. Etter dette dro vi hjem til meg for å montere en hylle/kommode, pappaen til Nathaniel skulle gjøre det fordi jeg HATER, rett og slett haaater å montere sånne flatpakker. Men ikke han heller klarte å gjøre det, vi er vel like dom. Hahah, neida,.. men joda ! Men neida..  så da håper jeg noen handye mennesker kommer innom meg snarest å får montert hyllen min så jeg slipper at det står masse kaos inni den knøttlille leiligheta mi.

 

Ulrikke skulle absolutt sitte oppå vognen ! Hiihi 🙂 

Nathaniel prøver ut godstoler på Jysk , og måtte låne dadda Ulrikke sine jenteklær siden han sølte ut hele seg selv med flaska si ! Mamma sin søtnos <3 

r

Nathaniel lånte også likegodt tante Veronica sin veske, og er nå klar for bytur i bleia 🙂 

 

Bortsett fra det har jeg ikke så veldig mye å meddele ! Dagene går nå sin gang og jeg storkoser meg sammen med verdens beste gutt. Er så heldig som får være mammaen til en så fantastisk liten sak ! OG jooo, en ting til… Nathaniel har fått en til tann, oppe helt fremst ! Skal se om jeg ikke får tatt et bilde av den i morgen ! Er såå stolt av han, det er hans tredje tann. Store store gutten min ! Så noen ville at jeg skulle legge ut bilder av leiligheten min, og det kommer jeg også til å gjøre. Må bare få på plass alt her først, er enda litt kaos ! Kommer også til å legge ut dåpsbildene , som jeg skulle gjort for alt for lenge siden. Men bedre sent enn aldri, right ?

Nå kaller senga, er stuuuptrøtt og skal jo stå opp med Nathaniel imorgen tidlig kl 7 og må være sånn passelig opplagt til det. Dette ble ikke noe superlangt innlegg, jeg ville bare rett og slett oppdatere bittelitt. Får ta storblogginen en annen dag, hø hø ! Så får dere ha en fantastisk fin natt og uke videre, vi blogges om ikke så altfor lenge  :- * 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg