Hacke bloggen min

Må bare få ut litt frustrasjon før jeg skal ta senga fatt ! Fikk nemlig nettop vite at en av mine eks venninner har tenkt å LEIE(betale) inn hacker for å ta ned bloggen min.

Når jeg fikk vite dette tenkte jeg en ting ; sjalusi ! Sjalusi, sjalusi, sjalusi og atter sjalusi. Og jeg skjønner jo personen veldig godt. Hun har jo all grunn i verden til å være sjalu på meg , sett ut i fra alt det jeg har som aldri har hatt og aldri kommer til å få ! Tenker å ringe henne imorgen og informere henne om at skjer dette, så skal jeg virkelig sette liv i leiren. Da blir det full politianmeldelse.

 

Straffeloven § 145 rammer den som uberettiget skaffer seg adgang til data eller programutrustning som er lagret eller som overføres ved elektroniske eller andre tekniske hjelpemidler. Straffen er bøter eller fengsel inntil 6 måneder eller begge deler. Hacking er dermed omfattet av denne straffebestemmelsen. Dersom hackingen er utført for å skaffe noen en uberettiget vinning, eller gjerningspersonen har voldt skade ved å skaffe seg eller bruke opplysningene vedkommende har fått gjennom hackingen, heves strafferammen til fengsel i opptil 2 år.

Ja, væårsågod ! Vil du være i fengsel, borte fra barna dine i opptil 2 år… KUN for MIN del… så sir jeg bare be my guest 😉 

17 kommentarer
  1. Må si at det dær e ikke tankegang som når længere enn nesetippen , spesielt iom at ho har barn. Da burde man virkelig tenke længere.

  2. ta å klæ på dæ jeint, ser ut at du frys 😉 sikker på at du forteller sannheten nu ?? du er god i smøre på enn det faktisk er, å det samme til dæ, du har nu heller ikke lov som du har holdt på i det innlegge mot ho k. VIl du være i fengsel ??

  3. Slett nå bare det innlegget om henne, så trenger du ikke tenke noe på det der.. ikke vits å skape drama sånn unødvendig Rannveig:)
   Hvis det innlegget plager henne så kan du vel bare slette det? Du mister ikke lesere:) !!!
   HA en fin daag :*

  4. Får å hacke sæ inn på bloggen å ta den ned, så må dem nesten egentlig ta ned hele blogg.no webserveren, noe som er ganske så vanskelig kan æ tro.
   så fremst din EKS venninne ikke er styrtrik så ska du bare slappe av, ingen hacker orker å ta ned en blogg side for en blowjob/små penger

  5. Æ syns synd i deg. Å for å si det sånn, så mange som syns synd på ungen din også, det burde du ikke ta som sjalusi. Det e faktisk en tragedie. Å æ håpe du blir voksen fortest mulig for din sønn sin skyld, siden du tross alt bryr deg om han.

  6. Uff stakkar deg rannveig.. Å stakkar nathaniel som har deg som mor.. Skjønner virkelig ikke at detter mulig å være så tragisk som det du er i det lille stygge huet ditt! Og det å tro at folk er sjalue er brukt opp nå. Det er virkelig ingen grunn til å være sjalu på deg kjære deg;) lurer på når du blir ferdig med å drite deg ut. Du skulle ikke blitt mamma in the first place!!

  7. Nu synes æ du skal roe grundig ned her, Rannveig. Æ skjønner virkelig ikke kor du får alt i fra, og istedet for å legge det ut på bloggen e det ikke bedre å ta det opp med vedkomne å høre om det faktisk e sant! Du av alle burde vite at alt man hører e ikke sant! Selvfølgelig vil nån komme å fortelle dæ det ene og det andre ka den andre har tenkt å gjøre, og motsatt, DÅKKER TO HAR BLÅST OPP SAKEN LESERA OG ANDRE BYGGER BARE PÅ FOR Å LAGE EN NY SAK 😉 Selv om nån forteller dæ ka ho har tenkt å gjøre, kanskje du burde tenke dæ to gang om å så faktisk spørre ho å ta det opp med ho istedet for 😉

  8. Hahaa, uansett om du hadde blitt hacket så hadde ikke politiet gjort en dritt x)) De tar ikke nett-hets seriøst. Når toppbloggere blir hacket og anmelder det så ler jo politiet nesten av de. De har ikke midler til å ta seg av sånne fjortisfeider.

  9. Altså Ranveig, e du klar over kor teit du faktisk e? Å gå rundt å tro at alle e sjalu på livet ditt sier jo faen mer om dæ enn det gjør om andre, du ønsker at folk skal være sjalu på dæ, men vettuka, det e faen ingen som har interesse av å være sjalu på dæ å det rosa bobble livet ditt som du lever, folk e frekk mot dæ pga oppførselen din og kordan du snakker om andre som om du e så jævla mye bedre sjøl. Men frøken rosa, du e ikke noe bedre enn noe annet menneske her på jorda. Å skal være enig med mange som sier stakkars ungen din, for det e faktisk stakkars han når man ser ka du legger ut på bloggen din osv, og kor mye du faktisk driter dæ sjøl ut, ta å tenk litt på det.
   Å e det noen som kan anmelde noen her, så e det den her personen æ tror du vet godt kem æ mener, med tanke på det du har slengt ut om ho på bloggen din, ting som faktisk ikke e sannt engang, du e ikke redd for å få store problema og iverstefall erstatnings krav for falske rykter og trakkasering som alle kan se? Tenk litt med den bleika hjernen din kvinne!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg