Unge Mødre sesongstart !

Da er det endelig klart, sesong 10 av programmet Unge Mødre, som jeg og Nathaniel er med i, har sesongstartt onsdag den 16 januar 2013 kl 21:30 ! Da vil det gå doble episoder, slik at dere vil få se hele to episoder med oss hver uke ! Hva er vel bedre enn det ? Hiih… rart å tenke på at vi skal være på TV om to måneder. Helt egentlig så var det meningen av sesongstart skulle være allerede i August, og så fikk vi beskjed om November. Vet ikke hva som har skjedd, de har sikkert blitt forsinket. Det er jo MYE filming i forhold til hva som egentlig vises på TV, altså må det jo masse klipping til, pluss at det også noen ganger må til restfilming hvis de finner ut at de har for lite materiale, fikk jeg beskjed om. Dette har da ikke skjedd med meg i alle fall, men de har jo filmet oss MASSE så det er kanskje ikke så rart. Fikk høre fra produsentene at jeg er en av de mødrene som er mest med, og at jeg gjorde meg veldig godt på TV…  så gleder meg til å se 😀 Har jo sett noen episoder, men det er jo mange måneder siden.

Rart at når det kommer på TV, så er det nesten et år siden de startet å filme, og over et år siden jeg fikk vite at jeg skulle være med i programmet. Nathaniel var under 4 mnd gammel, og i januar vil han jo være over 1 år ! Men det blir gøy, er så glad for at jeg har sagt ja til å være med. Jeg vil jo få alle episodene på DVD slik at jeg kan vise Nathaniel når han blir gammel nok til å forstå sånt.. det hadde hvertfall jeg synes hadde vært gøy, å sett mine første levemåneder på film 😉 Det skal også sies at hverdagen vår fra de begynte å filme, til nå, er totaalt snudd på hodet. Jeg bodde jo hjemme da de startet å filme, og var relativt ny i mammarollen. var hjemmeværende og han var jo bitteliten ! Nå bor jeg jo for meg selv og Nathaniel går i barnehage osv … hehe 🙂 Kan desverre ikke røpe så mye, da jeg ikke har lov til det.  Så resten får dere egentlig bare vente i spenning på ! 

Legger ved noen bilder som er tatt i forbindelse med opptak og generelt i forbindelse med programmet. Pressebildene blir nok også offentliggjort snart tenker jeg, for nå nærmer det seg jo! 

En av produsentene bak Unge Mødre, kameramann og hun som sto for regi under filming. Kjempefolk ! 

Bestevenninnen min Marita er også med i mange episoder !

 De filmet mens jeg var på en fotoshoot men etter som jeg har hørt så skal de ikke ha det med i programmet ? Ikke vet jeg, det får vi bare vente å se på ! Tror jeg er like spent selv som det dere andre er 😀 

 

Skal DU følge min og Nathaniel’s hverdag i sesong 10 av Unge Mødre ? 

24 kommentarer

Siste innlegg