Slapp på blogge fronten & herlig start på helga & Nathaniel har lært seg å stå selv !

Hei igjen alle søte blogglesere ! <3 Det ble litt av en overskrift, men jeg føler det er så mye som har skjedd bare siden sist jeg blogget. Kan skrive mere om det lengere ned. Og beklager for at jeg ikke har blogget på en liten stund. Har prioritert litt andre ting de siste dagene, og bloggen har da desverre kommet i siste rekke. Lover at det ikke skal skje igjen.. hvertfall ikke på en good stund, hehee. 

Har også fått masse brev, både på mail og facebook. Så hvis du ikke har fått svar, så er det ikke fordi jeg er en overfladisk bitch, men fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid. Skal ta åsså gå igjennom dette, for jeg får dårlig samvittighet inni meg av å få så mange fine brev og ikke svare. Har som sagt hatt annet å styre med, så har ikke vært så mye på nett generelt. Samme gjelder kommentarer her på bloggen. Beklager så mye !

Helgen startet ganske så herlig ! Leverte Nathaniel i barnehagen på fredag, som vanlig, og dro først på politistasjonen for sånn politiattest. Deretter på NAV, for dum og lite utnyttende av staten som jeg er av meg, så har jeg til nå betalt 100% av barnehageregninga, selv om jeg VET at jeg som alenemor har krav på 66% dekning av barnehageregninga. Har slitt litt med økonomien i det siste pga jeg måtte betale en telefonregning på flere 1000, så fant ut at jeg nå bare måtte gå å søke på støtte på barnehagefronten ! Det er jo veldig dyrt med barnehage i mnd så. 

Som jeg nevnte over, så utnytter jeg staten meget lite i forhold til hva jeg faktisk kunne ha gjort og i forhold til hva mange andre gjør. Jeg er det man kan kalle på god gammeldags Norsk, altfor stolt til å gå å tigge penger på NAV. Gleder meg til å begynne å jobbe å tjene mine egne penger altså ! 

 

Etter jeg var ferdig på NAV da, så gikk jeg å tok sol på Super Solstudio her i Alta, der jeg alltid tar sol. Det som er så kjekt med det solstudioet, er at det er på sentrum. Jeg har jo ikke lappen, så det er meget sjeldent at jeg er for eksempel i Bossekop( en plass her i Alta hvor det andre solariumet ligger) + at nå har de jo fått nye solsenger ! Jeg kjenner de som eier der, og siden hun var der når jeg kom dit, forklarte hun meg litt av hvordan de nye solsengene fungerer osv. Kjempe hyggelig dame, det må jeg si altså ! Tok sol i 25 minutter, og ble brun og fresh når jeg var ferdig. Med andre ord veldig fornøyd, og vet hvilken solseng jeg skal bruke neste gang! Har tatt lite sol i det siste, men jeg merket hvor mye jeg savner å være brun. Jeg elsker å være brun ! Kledde da på meg å gikk ut, og der sto hun med et solkort på 400 kr i handa til meg ! Fikk også et par fine ord for bloggen min, og at hun synes jeg er utrolig tøff som står på og står for det jeg sier. Utrolig koselig start på helga ! Super solstudio har forresten en facebookside <<HER>> der de kjører diverse konkurranser med mere ! 


Jeg hiver meg dermed på trenden med å legge ut bilde av meg selv uten sminke ! Høhøh. Tar heldigvis ikke meg selv så høytidelig så det går bra! 

Dro å handlet litt greier til Nathaniel, gutten vokser jo så utrolig fort at han må jo stadig vekk ha nye klær. Denne gangen var det pysjamaser han trengte, så da gikk jeg til storinnhanmdling. 6 pysjamaser fra KappAhl og en ullbody, ulllongs og en vanlig longs.  Hentet også pakken jeg har fått fra Dream Extensions ( www.dreamextension.com ) Har inngått en samarbeidsavtale med dem, så etterhvert blir jeg å skrive produktomtale om disse extensionsene. For dette er nemlig ikke noe vanlig extensions, ikke clips, ikke keratin, tape, micoring osv. Det er en helt ny måte å feste extensions på ! De funker som clips ( ta av og på hverdag) men det er ingen spenner ! Det er nemlig bare en enkel tråd. Har ikke rukket å prøvd de, men ser for meg at jeg blir å tulle litt før jeg fåt det til . Så dere får se før-etter bilder når jeg får det til. Hehhe ! Deretter hentet pappa meg så jeg fikk hanldet litt inn,  og tror dere ikke han betalte for det ? Sånn helt uten videre ! Snille pappaen min ! Alt dette til sammen gjorde jo bare en knall start på helga, hehe ! Han ble med å hentet Nathaniel i barnehagen, og så dro vi hjem til meg og Nathaniel og var her en stund før pappa dro igjen. Vanligvis er det mamma som bruker å hente meg så jeg får handlet (igjen, fordi jeg ikke har lappen… ) Må bare få si at det er utrolig tungvindt å ha barn uten lappen ! Særlig nå som Nathaniel er så stor. Når han var mindre kunne jeg jo bare ta bilstolen i alle slags biler, men nå som han har større bilstol ( den fra 9(?) kilo og oppover) så sitter den jo fast i bilen til mamma. Veldig tungvindt når hun da for eksempel er borte.  Så da blir det mye hjemmetid på¨oss ! Hehe, går fint for meg, så lenge jeg får handlet og sånn. Synes bare det er koselig å nyte tiden hjemme med gullet mitt i helgene. Skulle ønske det var helg hver dag altså. Føler jeg ser Nathaniel alt for lite i hverdagen, og jeg har flere ganger streifet innom tanken på å ta han ut av barnehagen. Men det vet jeg at ikke kommer til å være en så lur ide, i og med at jeg starter på skole på fulltid etter jul og siden han også stortrives i barnehagen !

Fikk også barnehagebildene sendt i posten i går, trege meg har jo ikke fått bestilt de enda, så da ble de bare senft sånn at jeg selv kunne plukke ut de jeg vil ha og ikke. Selv om det er utrolig dyrt, så skal jeg ha nesten alle.. rett og slett fordi denne tiden er tid jeg aldri får igjen med min lille vakre sønn, og jeg vil ta vare på alle minnene jeg overhodet kan få tatt vare på.

Her hadde han akkurat spist sjokolade.Haha, jeg hadde IKKE gitt han altså, men han hadde funnet en sånn halloweensjokolade fra forrige helg på gulvet og begynt å spise den… MED sølvpapiret utenpå. Nam nam ! Som jeg sa, så har han faktisk lært seg å stå selv, og gå bittelitt, etter ting. Jeg var helt sjokkert når gutten min plutselig sto ! Haah, såå stolt øyeblikk. Jeg var og ER verdens stolteste mamma ! 

Flinke fine vakre lille gutten til mamman sin <3 

Ellers… i dag har vi bare sløvet her hjemme og hatt en ordenlig inne dag og lekt masse. Tenkte at siden vi bare var inne i dag, så må vi dra på en eller annen tur imorgen, hvertfall skal vi ut å leke i snøen. Tror jeg forresten må gå til innkjøp av akebrett sånn at vi kan ake etterhvert. Åh, gleder meg så masse til alt det morsomme vi skal gjøre framover. Han blir jo bare større og større nå, og guuud så  fort tiden går ! Den bare flyger fra oss. Tok meg selv i å tenke at jøss… i neste måned blir ungen min faktisk et helt år gammel ! Et år siden jeg lå på sykehuset med rier, og et år siden livet mitt ble totalt snudd på hodet for alltid. Utrolig rar følelse, dette året jeg har vært mamma har jo bare gått superfort.

Her var Nathaniel helt ny ! Bare noen få dager gammel. Savner den tiden så utroolig mye,  og jeg var(og er) så utrolig stolt over at jeg alene faktisk har skapt noe så utrolig vakkert og perfekt !  Skulle virkelig ønske at tiden gikk litt saktere, for jeg synes egentlig det er litt trist å tenke på at lille gutten min faktisk skal bli stor også. Han ER jo stor ! På 10,5 mnd har han gått fra å ligge i fanget mitt, helt hjelpesløs, hundreprosent avhengig av meg, til å bli en stor gutt , som både sier mamma, pappa og som er både høyt å lavt, hyler, gliser, flier og smiler ! Han er en sta gutt ! Han SKAl spise selv, for eksempel. Det hender ofte at han ikke får i seg så mye middag fordi han nekter å spise om jeg skal mate han. Og får han spise selv , så ender som regel 90% på gulvet. Noen mødre som kjenner seg igjen her ? 😉 


Her er Nathaniel sint fordi han ikke fikk lov til å spise grøt selv i går kveld… 

Uansett. Nå skal jeg avslutte ! Grunnen til at jeg er våken nå, midt på natta, er at jeg sovnet med Nathaniel kl 7, og våknet for en liten stund siden. Etter jeg fikk unge og ble vant til nattevåking,har jeg aldri klart å sove særlig lenge i strekk. Litt irriterende, men men ! Da vil jeg med dette bare si god natt til alle dere søtinger som tar dere tiden til å lese min blogg hver dag ! Og igjen, beklager for lite blogging.

God natt og sov søtt alle sammen! Blogges :- *

 

Tror forresten det klikka litt for min kjære iPhone i går, sjekk dette da ! Hahahah !

 

24 kommentarer
  1. Så flink gutten din er 🙂 er så moro å se når det skjer nye ting :))
   Har du fått kontant støtte fra nav? det får du da barnet går i barnehage, eller ikke! 5tusen kr i mnd for at ungen ikke går i barnehage, og 3 tusen for at de går der 🙂 Takk og lov for de pengene 😛

  2. Barnehage e absolutt ikke svindyrt, koste jo maks 2-3 i mnd, og som alenemor og alt det så betale du vel ikke så mye. Og når du får 60 % støtte så e det jo nesten gratis 😛 bare å prioritere peng bedre. Shopping, uteliv, solarium (sviindyrt) kunne blitt brukt til barnehage, klær til han osv.
   Va på tide han har begynt å krype og stå, gutten e jo snart 1 år :p flink! har venta på det

  3. Du har ikke krav på kontantstøtte når ungen går i barnehage. Du får jo etterbetalt det du skulle hatt hittils, har og vært treg å søke selv om jeg hadde trengt de pengene.

  4. “Hvem kan få kontantstøtte?
   Dersom du har barn mellom ett og to år som ikke går i barnehage som har offentlig driftstilskudd, kan du få full kontantstøtte.
   Går barnet i barnehage og den avtalte oppholdstiden er mindre enn 20 timer per uke kan du få 50 prosent kontantstøtte. Du kan maksimalt få støtte i 11 måneder.” 🙂

  5. Rannveig, kan du opprette en twitter, fordi titt på hva de sier om deg og de unge mødre:
   -Salve Modre-Fuckupsene i Danmark Får Det norske jo Castet Som Til å. fremstå SuperMoms.
   + JA @ ElisabethEi Haha! Herregud, JEG blir Helt i bakken slåtten.
   – @ Kjusadeg Og Enda mer AV preview’en for imorgen, med Som hun “Sitt yngste FAR Aldri IGJEN låven.” Å kjedelig har gjennom GATT i Fødsel da!
   + @ ElisabethEi Det ER jo Manage Snart Unger programmet IGJEN i Det Var Vel i Nesten Som kes noen episoder fratatt page i OGSA.
   – @ Kjusadeg True dat! Utskudd hvilke lurer Har På med Til den norske Fatt i år. Vet ihvertfall om: http://rannveigheitmann.blogg.no/
   Den ene er for advertila, de dårlige folk er overalt, sier de ekle ting om deg og Nathaniel, og andre unge mødre.
   Virkelig, folk som kritiserer unge mødre, avsky meg, fornærmende mødre som har omsorg for og beskytte sine barn. Folket i forrige vurderinger av Twitter, ikke burde eksistere, og du bør settes opp Twitter, ville være den mest fulgte twitter person, enda mer enn Victoria Beckham.
   Jeg føler, om ikke veldig godt comprendistes hva jeg satt som oversetter av Google, er galt med oversettelser, og som jeg er spansk, ikke snakker språket, norsk. : $

  6. Jeg må ærlig si at det er jo ikke han som linket den siden inn her som driver barnepornografi. Det er vel heller din feil at du tar sånne bilder å deler de med andre på nettet! Det er det som er sykt! Du er så utrolig oppmerksomhets syk at du er villig til å vise deg frem på den måten. Sladd og ikke sladd, det er DU som er helt på vranga. Helt utrolig. Tenk på det selv Rannveig. Når sønnen din blir stor å ser de bildene??? De i kun undertøy her på bloggen er jo bare sukkerspinn i forhold… Skjerp deg, kjære vene.

  7. Jeg syns du er RÅ Rannveig 😀 Og ikke minst en kjempe god mor . Jeg er nettopp blitt mor selv 🙂 Men hallo folkens . Det er helt greit å gå i bikini om sommeren men HELT krise å vise seg i undertøy ? er jo samme greia bare ikke samme stoff . Lille gutten din er kjempe fin , også så stor han er blitt ! Jeg syns du bare burde være stolt over kroppen din etter å ha født et barn 🙂 stå på !

  8. Fyfan, trudde grensa va nådd, men de bildan der.. Æsj, fyfan.. Hadde du vært modell å fått betalt for det hadde det vel kanskje vært ok, men det der e bare smakløst desperat av dæ..

  9. Litt ekkelt at en sånn side har link til bloggen din ergo kan mange skeptiske folk se bilder av sønnen din

  10. Du er rå, Rannveig 🙂 Ja, du kan være litt drøy til tider men du står for det! Elsker at du bare overser dumme kommentarer og er deg selv fullt ut uansett 🙂 All driten du får er bare ren sjalusi. Folk føler seg truet over at du er så pen og har en så sterk personlighet. Stå på sånn! :)Herlige bilder av sønnen din forresten!<3

  11. Jeg har lest kommentarene du har fått nedover her, å serr?! Hva er vitsen folkens? Hun er fornøyd med seg selv og kroppen sin, hva er bedre enn det? Hun lever livet selvom hun er mamma, som er en positiv ting! Skjerpings!! Dere viser så jævlig godt at dokker e sjalu.. uff..

  12. Flotte bilder både av deg og den søte sønnen din:) Du er flink å skrive.
   Ikke bry deg om de negative innleggene. Tenker at hvis det støter noen, HVORFOR I ALL VERDEN går dem inn på din blogg da???
   Du gjør ingen noe vondt. Jeg synes bloggen din er bra
   Nei, stå bare på du Ranveig !

  13. Altså jeg har ingenting imot Rannveig i det hele tatt. Så klart syns jeg ikke det passer seg å legge ut bilder i undertøy, men det er min mening og selvfølgelig skal hun få lov til å gjøre som hun vil uten at jeg skal klage på det, men kjære vakre vene folkens… Så dere i det hele tatt de bildene fra den linken?? Det tviler jeg på når dere syns at det er passende på nettet og i hvert fall når man har barn. Det er en vesentlig forskjell i å legge ut bikini/undertøy bilder fordi man er fornøyd med kroppen sin, å det å legge ut bilder med bare strutte pupper og uten truse(ja, denne var det en liten sensur på, men drøy.) For meg blir det faktisk ikke mykporno, men direkte pornografisk! Bra du fikk fjernet den linken, Rannveig, men du burde sørge for at de bildene blir fjernet fra det nettstedet også.

  14. I don’t know if the product was recognized in Norway, but it was in the news today that a new baby face was selected for the Gerber baby food brand. The original Ann Turner Cook is now 85 years old, and it was funny, she still kinda has that same babyface look, haha. Wow the time passes by so quickly

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg