Savner babyen min..

Nå har jeg nettop kommet ut av dusjen og har fått hevet i meg et par paracet og laget meg noe mat. Våknet for ikke så lenge siden, formen min er nemlig helt grusom ! I går gikk jeg å la meg samtidig som jeg la Nathaniel, og midt på natten våknet jeg og var iiiskald, selv om jeg alltid har det skikkelig varmt i leiligheten min. Trodde virkelig hodet mitt skulle sprenges, og det gjorde grusomt vondt i ørene. Pakket meg inn i sikkert 10 tepper, men frøys like mye. På toppen av det hele våknet Nathaniel og nektet å sove. I 6 tiden sovnet Nathaniel igjen, men våknet kl 7 og var klar for å starte dagen. Skulle egentlig på 11 måneders kontrollen med han kl 9 og et annet veldig viktig møte, men det måtte jeg som dere helt sikkert skjønner, avlyse Formen var, og er fortsatt, helt på trynet. Heldigvis kom snille pappan min og stemoren min å hentet han i 11 tiden, og der skal han være i hvertfall til imorgen. Får se hvordan formen er da, men jeg håper virkelig at jeg er frisk til imorgen ! Helgene er jo tiden hvor vi får tilbragt mere tid enn i ukene, så det er litt hellig for meg. Men som sagt, får jo bare se det an. Er ikke bra for Nathaniel å være med meg når jeg ikke klarer å stå opp fra sofaen engang. Tror kanskje det er noe bihuebetennelsegreier på gang, for som sagt, så kjennes det omtrent ut som hodet mitt skal sprenges. Herregud, ble skikkelig rørt i dag, rett og slett. Før pappa kom lå jeg på sofaen, mens Nathaniel dreiv å lekte på gulvet. Plutselig kommer han bort å sier “mammaaa” å gir meg en ordentlig god kos <3 Åh, lille gullungen min ! Tror han skjønte at mamma ikke hadde det helt bra. 

Såååe, ja..  nå har jeg jo sovet i nesten hele dag, og føler meg helt klart bedre enn i ste. Men likevel. Formen er fortsatt på tryne og klarer fortsatt ikke stå uten å bi svimmel og ha vondt overalt… heldigvis ble det mye bedre etter jeg hadde fått i meg en bedre middag !

Snille stemoren min hadde vært å kjøpt masse greier, både te, kakao, solbertoddy, og paracet til meg, for å bli frisk ! Synes det var veldig snilt gjort, det må jeg si ! 

Savner Nathaniel masse allerede, men jeg vet jo at han har det supert hos bestefaren og bonusbestemoren sin ! Gleder meg stort til å se han igjen, hehe.. blir så utrolig tomt uten han ! Jeg er jo ikke vant til å tilbringe en hel dag med å ligge på sofaen/senga, så det blir jo naturligvis veldig fort kjedelig, trist og tomt. Tror ikke jeg har sovet så mye siden jeg gikk gravid med Nathaniel, for å være helt ærlig.  Men jaaja, nok om sykdom nå ! Gleder meg til helga, da får jeg nemlig bisøøk ! Skal bli koseliig, hihi 🙂 Håper bare jeg er frisk til da !

Uansett. Skal avslutte nå, om formen tillater det så kommer det kanskje et blogginnlegg senere. Kjeder meg jo ekstremt, så tipper jeg blir å se på en film eller ti i kveld. Kan ikke huske sist gang jeg hadde så god td til å ikke gjøre noe som helst…

Men ! Nå skal jeg legge med ned å dø videre ! Vi blogges :- * 

12 kommentarer

Siste innlegg