Fotoshoot og en ellers ganske så slapp, men slitsom søndag

Hei og hopp alle fans og ikke minst, alle haters ! Dette er 2 gang jeg prøver å blogge i dag, skulle mobilblogge tidligere men så datt alt ut.. kjedelig ! HATER mobilblogging, synes virkelig blogg.no kunne forbedret appen sin ja. Men uansett. Er helt sykt sliten nå, i og med at jeg omtrent ikke sov et sekund natt til i dag, pga. at naboene dreiv å hylte å ropte å styrte i store deler av natten. Vet ikke hva de styrte med, sikkert fest eller noe.. men egentlig så spiller det ikke noen rolle. Det vekket hvertfall Nathaniel kjempemange ganger, og siste gang jeg fikk han i seng tok det over en time før han sovnet. Dere kan tro jeg var SINT. For jeg trengte virkelig søvnen jeg egentlig skulle hatt til i dag, i og med at vi var på fotoshoot. For ikke bare nok med det. på toppen av det hele fant Nathaniel ut at han skulle starte dagen kl 05:30, så da var det bare opp å hopp selv om jeg omtrent ikke hadde sovet et minutt. Slik er det bare å være mamma ! Merkelig det der, men uuuansett hvor sliten man er, så er det bare helt fantastisk å stå opp med ungen sin. Tror ingen skjønner det før de blir mamma selv ! Og angående det med bråk, om jeg ikke hadde hatt barn, så kunne jeg faktisk ikke brydd meg mindre… men i og med at jeg har en sønn, søvnen hans forstyrres av bråkete naboer, ja da blir jeg rett og slett rimelig forbanna. 

Men nok om det ! Kl 10 var det tid for fotografering av flinke Theresa Knudsen ( hun har facebookside HER)  I dag tok vi kun mamma/baby bilder, men skal ta flere bilder en annen dag. Gleder meg masse, utrolig hyggelig dame ! Det må jeg si ! 

Måtte såklart ta bilde før jeg heiv på meg “håret” og 5 tonn med sminke, for å skjule spor av en natt med ca null søvn, Det funka ! Bare se nedenfor :- D For dere som lurer på hvordan i alle dager man kan hive på seg håret, så kan jeg avsløre at jeg egentlig bare har litt lengere enn skulderlangt hår og bruker clips ca hver dag. Tror de fleste vet det egentlig, men bare i tilfelle… hiih ! 

Meg og  fotograf Theresa ! og bare sånn for å si det, så går jeg omtrent ALDRI i joggebukse utenfor husets fire vegger. Hehe ! Men siden det er søndag så er det lov. 

Nathaniel var kjempeflink under shooten ! Utrolig tålmodig og humøret var bare på på topp stort sett hele tiden vi var der, han smilte masse og koste seg ! 

Oog en provesmak på bildene ! Gleder meg masse til å se de ordentlige bildene :- ) 

 

Nå sitter jeg hos mamma, vi har egentlig vært her i hele dag. Nathaniel ligger såklart å sover. Skulle egentlig bake pepperkaker, men får ta det imorgen siden jeg vil Nathaniel skal være med på det og vi ikke rakk det før sengetid. Meeen, nå skal jeg kose meg videre med mammaen min ! Vi har spist en utroolig god middag og dessert i dag, og resten av kvelden står det egentlig bare avslappings og tv titting på timeplanen ! Er som sagt SYKT sliten, har hatt en bitteliten powernap i dag, men likevel…  er seriøst helt gåen.

Sliten mamma Rannveig med surleppa..  

Såe ja ! Ha en fantastisk flott søndags kveld videre alle sammen, håper dere har hatt en strålende helg for det har absolutt vi ! Blogges :- * 

15 kommentarer

Siste innlegg