11 måneders kontroll + Oslotur !

Heii alle søte lesere <3

I dag har vi vært på 11 månederskontroll , jeg og Nathaniel. Og gjett om han hadde blitt stor ! Har en kjempestorliten og perfekt gutt altså ! Han var blitt nesten hele 11,5 kilo og hele 80 cm lang ! Har virkelig en stor og flott gutt, og det er noe jeg er kjempe glad for. Men det er vel ikke så veldig rart heller, han har jo to veldig høye foreldre. Jeg selv er jo for eksempel hele 1.72 centimeter over bakken! 

Hadde tatt feil av tidspunktet, så kom dit halv 2 når vi egentlig hadde time kvart over 2, hehe.. men herregud, er da mye bedre å være alt for tidlig, enn alt for sein ? Vi hadde ikke noe vi skulle ha gjort så vi satte oss bare å lekte på ventekontoret, og Nathaniel koste seg masse med alle de nye spennende lekene. 

Tid for veiing ! 

Finingen !

 

Ellers har vi ikke gjort så mye i dag, sov som sagt hos mamma natt til i dag, og det skal vi gjøre i dag også. Skal faktisk gå å legge meg snart i og med at det er ganske seint og jeg har endel å gjøre imorgen. Skal blant annet ha skype-møte med noen jeg ikke kan si noe om enda desverre, men det e jeg og to andre jenter, Marita, min bestevenninne, og Christin, også kjent som mattilakken for mange, i og med at hun har vært på tv tidligere, utkant eller noe sånt :p Så dette blir spennende ! Akkurat hva dette gjelder vil de aller aller fleste av Norges befolkning få med seg iløpet av året tenker jeg :p Mere kan jeg ikke si ! GLEDER MEG! Dette er også hemmeligheten min jeg pratet om tidligere, men mere enn det kan jeg desverre ikke fortelle dere. Å vær så snill å la være å gidde å skrive i kommentarfeltet hva dere tror dette gjelder ,da slike kommentarer vil bli slettet med en gang. Bare sier det ;- )

En annen ting jeg gleder meg ekstreeeemt mye til, som skjer litt kortere fram i tid, nærmere sagt om faktisk under 2 uker, er at jeg skal til Oslo ! Alene. Nathaniel skal bli passet av bestemoren sin (mamma) en helg mens jeg drar dit, og jeg skal bo hos Sunniva Munkelien, som er fotografen som har tatt de tivoli-fotoshoot bildene av meg. Hun er kjempeflink ! 

Hvaa tror dere jeg skal i Oslo ? 😉 Herregud, gleder meg som en liten unge ! Dere aner virkelig ikke. Hadde egentlig tenkt å dra til Oslo i midten av Januar i forbindelse med premieren til programmet Unge Mødre sesong 10 som jeg er med i , men det blir ikke noen premierefest i likevel så da fant jeg ut at jeg heller tat det i Desember!! Blir braaa 🙂

Men, nå skal jeg avslutte her ! Ha en strålende kveld videre alle sammen <3 


Smask smask :- * Blogges !

18 kommentarer

Siste innlegg