En uke etter + spørsmålsrunde angående silikon

I morgen, eller egentlig i dag siden kl er over 12, er det en hel uke siden operasjonen. Egentlig skulle jeg ventet med å dusje til imorgen kl 12, altså en HEL uke. Tror aldri jeg har følt meg så skitten som i ste, altså… har jo vasket meg og sånt, men det blir jo liksom ikke det samme som å stå under dusjen om dere skjønner hva jeg mener. Men i ste da, så tok jeg verdens mest fantastiske dusj ! Det var H I M M E L S K, finner ikke noe bedre beskrivelse enn det. I den anledning at støttebhen og bandasjen uansett måtte av, så benyttet jeg igjen sjansen til å ta bilde av mine smekre nye pupper 😀 

Er SUPER fornøyd med resultatet! Kunne ikke hatt mere, og ikke mindre… 

 


På siste bildet her ser puppene ganske så småe ut spør du meg, men det er fordi de er veldig “presset” oppover av den superstramme støtte/bestemor bhen, hehe.  Har vel det man kan kalle for pornopupper at the moment, men gleder meg til de blir mere naturlige. Når det er sagt tror jeg mitt resultat ser langt mere naturlig ut enn en som ikke har bært fram barn og ammet. Jeg hadde jo både pupper og hud nok til overs fra før av, så puppene mine er ikke sånn stein harde slik mange beskriver etter en operasjon. Er virkelig glad jeg ammet før jeg fikk tatt silikon altså ! Kan ikke forestille meg hvor stram huden må føles for de som aldri har hatt så store pupper før. Jeg hadde omtrent denne størrelsen når jeg ammet skjønner dere, eller.. de er vel en del større nå, brukte vanlig D når jeg ammet, tipper jeg kanskje er en stor D nå, eller kanskje E. 

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at den støttebhen jeg fikk meg fra klinikken og bandasjen min skal bli ferdig i vask slik at jeg kan ta det på. Synes det er sykt ubehagelig uten bandasjen nå, egentlig. Var også helt nervevrak da jeg skulle bytte teip på arrene mine, liiiivredd for å gjøre feil og ende opp med DE arrene, haha. 

Nå er de ferdig i vaskemaskin ! Hvis noen har noen spørsmål angående operasjonen, så kan dere bare skrive dem på dette innlegget så kan jeg svare i et eget innlegg.

Da sier jeg bare tjoheii og blogges :- * 

¨

18 kommentarer
  1. hvor lang tid tok operasjonen?
   og hvor lang tid tok det fra du bestilte, til du fikk time?:)

  2. Jeg synes du var finest med naturlige pupper 🙂
   Du hadde jo pupper fra før så skjønner ikke helt hvorfor du valgte og ta silikon … Synes det ser litt fake ut , og virker litt skremmende og ha ett fremedlegemme i kroppen , om man derimot er veldig flatbrystet så forstår jeg mer ønsket om silikon ,
   Men smak og behag selvsagt 🙂 Og det viktigste er jo att du er fornøyd , ikke hva alle andre synes !! 🙂

  3. Hvorfor bestemte du deg for å ta under muskelen? Hvor tok du silikon? Er du fornøyd med klinikken, følte du deg trygg der? Og er det event en klinikk du vil annbefale?:-))

  4. Hva er forskjellen på å ta silikon over ellr under muskelen? 🙂 hvor lenge må du gå me støttebhen og det andre? Hvor lenge måtte du gå på medisin? 🙂

  5. Hvorfor ikke bruke twitter?
   Legg inn dine tweets på bloggen din, facebook og facebook side av bloggen din og du har flere fans enn du kan også legge inn dine oppføringer på Facebook, og laste opp bilder fra Instagram også.

  6. Det var da fælt til mas om matteeksamen.. Hun deler vel det hun vil:) hun er ikke pliktig til å svare på alt eller legge ut innlegg om alt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg