Svar på spørsmål !

Nå skal jeg ta å svare på spørsmålsrunden før det blir aaaltfor mange spørsmål. Har fjernet endel spørsmål angående bf, da jeg ikke føler han trenger å bli nevnt så mye her. Har også tatt bort myye på grunn av at det var MANGE spørsmål som omhandlet akkurat det samme, blant annet silikonoperasjonen min. Dette laget jeg et eget innlegg om for litt siden, som dere kan lese HER

Ellers så har jeg svart på alt utenom det jeg ikke har lyst til å svare på 🙂

 

 

Det ser ut som det ene brystet er større enn det andre? Stemmer det? Nei,haha. De er helt lik størrelse.

Vil du anbefale 14 åringer å vente med sex til de er eldre, eller synest du det burde være OK og ha det i så ung alder? Mistet selv jomfrudommen min da jeg var 14, personlig synes jeg det er ALTFOR tidlig. 14 åringer er barn. Det er en grunn til at vi i Norge har en seksuell lavalder på 16 år, nettop fordi barn ikke er ment til å gjøre slike ting. 

Er du Gravid igjen?! Om jeg er det eller ikke har ingen her inne noe med å gjøre.

Hva hadde du gjort om du ble gravid nå? Vanskelig å si

Har du noen i “kikkerten” akkurat nu? Kaanskje

Hvor mange har du hatt sex med etter fødselen? Hahah, også privat.

Når kommer unge mødre på FEM ? 16 januar, altså om bare 12 dager ! 

Er det noe du ville ha gjort annerledes i livet ditt? Åhjaa, mye. 

Hva butikk handler du mest av? Cubus, kanskje? Og H&M ! Lenge leve billigkjeder ! <3 

Har du hatt en fin jul? Absolutt ! Men er godt å være tilbake i hverdagen nå også. 

Hvordan var ungdomstiden din, før du ble mamma ? Turbulent ! Vill, men gud så mye jeg har opplevd til å være så ung som jeg er. 

Skal du flytte bort fra Alta etter sommeren , hvordan blir det da evt. med samvær mellom Nathaniel og pappaen ? Barnefaren vil ikke ha samvær på nåværende tidspunkt, og ingenting tilsier at han skulle ville ha det til sommeren heller. Så tror ikke det skal bli et problem. 

Kunne du tenkt deg og hatt delt omsorg ? Nei.

Hvilke utdannelse ønsker du ta ? Når tenker du og evt. Begynne på universitetet / høyskole? Skal vel begynne så fort jeg får gjort meg ferdig med VGS

Hvorfor er du så interessert i å få oppmerksomhet hele tiden? Jeg er kun meg selv, ikke min feil at det trekker oppmerksomhet da.

Savner ikke Nathaniel faren sin ? Nathaniel kjenner ikke faren sin, så nei det tviler jeg på.

Koffer er du aldri hjemme i din egen leilighet? Etter en brystoperasjon skal man ikke løfte tungt på 3 uker, inkludert babyer på 13 kg. Derfor.

kan du nevne noen forhåndsregler og ting du ikke tenker over at må gjøres før, under og etter operasjonen ? Ja, for eksempel skal man ikke røyke eller ta p-piller på minst 3 uker før operasjonen, ikke drikke større mengder alkohol inntil 1 uke før operasjonen, og være totalt alkoholfri de siste 24 timene før operasjonen. Man skal også faste fra man legger seg dagen før. Men alt dette er rimelig godt informert om fra de forskjllige klinikkene når du får time 🙂 

Om du flytter hva skjer med Nathaniel og faren da? Skjer vel ikke så mye

Har du noe imot muslimer? Nei ? 

Kan du lag en videoblogg å vis kordan sminke du bruk? å kordan sjølbruning? Har gjort det før, hvis du går å ser på forrige video-spørsmålsrunde. 

Kan du ta bilde av silikonpuppene dine å legge de ut på bloggen? Kommer flere bilder etterhvert når jeg er ferdig med å bruke støtte-bhen. Men tror nok ikke jeg blir å legge ut uten klær, nei ! 

Trives du i alta? Njaa, egentlig ikke. 

Kommer du til å bo i alta resten av livet? Aldri i livet

Hva ser du etter hos din kommende mann? Modenhet(!) Sjarm, humor, glimt i øyet, og såklart, at han er kjekk ! Dette er bare det jeg kommer på i farta, jeg er ganske kresen skjønner dere 😀

Hva er din største drøm? Å bli jordmor ! 

Hvor bor du nå? Bor i leilighet i Alta med sønnen min

hvor har du bodd før? Har bodd i Frankrike i ett år, i Mo i Rana, og i Vadsø, 2 ganger faktisk.

hvor mange kjærester har du hadd? Har  to seriøse forhold bak meg, og en haug med småkjærester som jeg egentlig ikke regner som forhold engang. 

har du hadd en fuckfriend? Hehe, har vel det

har du noen søsken? Har to søstre

Har du vært i feil miljø? Ja, absolutt. Men jeg var for ung til å skjønne hva de dreiv på med.

har du nån gang prøvd narkotika? Nei

brukt barbidop? Nei

Hvordan ble du gravid? Er vel litt dumt spørsmål dette da, alle og enhver vet vel hvordan et barn blir til, haha.

Hvordan hårfarge har du naturli? Brun

Har du blåe eller brune øyne? Har brune øyne

Kordan skola/linja har du gådd? å hvor? Har gått Helse og Sosial i både Vadsø og Alta.

Tenkt å bi når du blir stor? Jordmor

Hvem får du pengene fra? Det har ikke mine lesere noe med å gjøre

Hvordan gikk det på matte eksamen? Begynner du på skolen nå i januar? Tenker at det er noe jeg vil holde for meg selv. Begynner ikke på skole nå i januar, men skal begynne å jobbe da jeg ikke har råd til å være student, trenger inntekt. 

Kan du starte å videoblogge ? Jeg kan godt prøve å begynne å videoblogge litt oftere, men nå har det seg slik at jeg ikke finner digitalkameraet mitt, så blir ikke før den tid. 

Hvordan er rutinene til Nathaniel? Som en gjennomsnittlig 1åring, vokner kl 7, drar i barnehagen, kommer hjem og spiser middag, vi koser og leker, og så er det sengetid kl 7 igjen . Slik går de fleste dagene. Noe nærmere går jeg desverre ikke innpå da jeg prøver å holde han mest mulig utenfor denne bloggen . 

Betaler du alt selv for deg og Nathaniel, eller får du litt støtte av familie i tillegg? Betaler hvert eneste øre selv for meg og Nathaniel, og tenker det er bra slik når man har valgt å starte voksenlivet. Så får man klare seg selv. 

Når du flytter til Kristiansand, kommer du til Alta og Tromsø av og til? Det vil jeg da tro, hvertfall til Alta siden min mor er her.

Har du husdyr hos deg selv? Nei

Er du tilbake i leiligheten din nå? Akkurat nå ja, men vi har ikke flyttet tilbake enda nei.

Hva syntes du om bergenser dialekten? Hmmm.. den er vel grei den

Kan du ordne slik at man får opp hvert innlegg med blide osv, inne på kategoriene ? Ja, skal prøve å få fikset det

Når flytter du? I slutten av Mai, da husleiekontrakten min går ut

Du brukte å være ganske mye sammen med en som hete Katrine, er ikke dere venner lengere ? Vi er vel ikke venner på den måten vi var, lengre, men møter henne avogtil når jeg er ute og slikt. Vi er ikke uvenner, og jeg har ingenting imot henne for å si det på den måten 🙂 

Hvor skal du flytte? Sørover, Kristiansand eller kanskje Oslo

Om du kunne endra på ÈN ting du har gjort, hva ville det vært?  Oh, det er jammen meg ikke vanskelig å finne ut ! Men tror jeg dropper å nevne det her.

Hvorfor bruker du så mye brunkrem å sminke? Bruker aldeles ikke mye brunkrem og sminke til hverdags, kan vel bare se slik ut siden jeg er så brun som jeg er.

Har du stor slekt? Ja

Holder du på med noen atm? Privat

Hvordan gikk bursdagen til Nathaniel? Gikk kjempebra, han var storfornøyd og heelt blå tilogmed FØR den startet, haha <3 

Kan du legge ut bilder fra bursdagen ? Kanskje det kommer et par etterhvert, somsagt så prøver jeg å la vær å dra Nathaniel så mye inn her

har du tenkt til å ta mere silikon? Skal nok ta en ny operasjon, mere gram, etter nestemann

 jeg lurer på når du slutten å amme å hvorfor? Sluttet å amme da Nathaniel var rundt 8 mnd, fordi jeg følte han var for stor, fikk tenner , begynte å bite ( AU!) og fordi jeg hadde planer om å få utført brystoperasjon som jeg nå endelig har tatt ! 


hvordan er det å være alene mamma og i tillegg slite med forholde til farn hans? Å være alenemor i seg selv er jo naturligvis utrolig tøft til tider. Og å forholde seg til bf sin oppførsel og løgnene hans om meg  i tilegg er ikke lett, men jeg har lært meg å overse det.

jeg har sett at faren har skrevet at neste jul ska han ha ongen er det sant? Hehe,overrasker meg faktisk ikke. Men nei, det stemmer ikke. 

han har også skrevet at han savner han nekter du han samvær me gutten? Er det en ting jeg aldri har gjort, så er det å nekte han samvær med Nathaniel. Å ikke dukke opp på noen samvær eller ettårsdagen er et valg han selv har tatt, og jeg er ganske så dritlei av å høre at jeg nekter han samvær fordi han til stadighet sprer det ut til alle sine facebookvenner, når det er han selv som ikke dukker opp selv om jeg tilogmed sender meldinger og ringer.

hvordan er det å være rannveig en vanlig dag? Hehe, er morsomt å være meg ! Jeg sier endel morsomme ting, og jeg skal da virkelig ikke klage siden jeg har verdens mest fantastiske gutt i livet mitt, min vakre lille sønn og gode venner og familie rundt meg ! 

hvordan forhold har du til farn din og moren din? Faren min har jeg lite eller ingenting kontakt med, til mamma har jeg et veldig nært forhold.

har du mange venner? Har en del venner som ikke bor i Alta, så har ikke så altfor mange her. Men jeg har noen få gode venninner her også ! 

jeg lurer på hvorfor du ikke flyttet til tromsø som du har skrevet mye tideligere at du skulle gjøre? Fordi jeg fikk meg leilighet her i Alta plutselig.

Hvordan går det med den skjønne lille gutten din ? Går helt suupert med han, han er blitt så utfattelig stor ! Er vel ikke lenge til han blir 18 nå..

Hvordan gikk det med pallsofa-prosjektet? Hehehe, går ikke så bra. Pallene , de står der fortsatt. Men tror jeg faktisk heller skal lage palle bord. 

kan du komme med anbefalinger når det gjelder baby utsty, Vogn,bilstol,dunpose osv? Kan sikkert lage et innlegg om babyutstyr ja, har vært veldig fornøyd med det jeg kjøpte da jeg gikk gravid med Nathaniel. 

Hvorfor vill du flytte til akkurat Kristiansand? Er det helt sikkert? Det er ikke heeeelt hundreprosent sikkert enda, har tenkt litt på Oslo i det siste siden det er så fint der og veldig sentralt! Men har hørt at det ikke er helt barnevenlig, så vet liksom ikke helt.

Har du full omsorg? Har 100% omsorgsrett og 100%foreldrerett for sønnen min ja

Hva sa foreldrene dine når de fikk vite at du skulle ta silikon ? Det var ikke foreldrene mine som skulle operere, så hva de sa til det er vel egentlig uvesentlig da jeg er en voksen jente. 

Har du planer om å gå/ søke på skole til høsten? Litt usikkert enda, men enten det eller jobbe

Lurte på hvor du har arret etter du tok silikon? Har arrene under puppene, det mest normale

Hvordan får du så lyst og fint hår, som virker så lite slitt når du har mørkt hår fra før? Bruker Depend sin bleking ! Anbefales !

Fortell om venne du hadde når du var “fjortiss”? Tror ikke man kan kalle det venner, glad jeg er forbi den perioden og slipper sånt drama. 

Hvordan var du før? Umoden, men er jo bare 19 år så det er vel ikke så rart. Men så fort jeg ble mamma ble jeg sikkert 30 år mentalt, uansett hvordan jeg ser ut ! 

Hva er dine mål for dette året? Har mange, hehe. Få en jobb så fort som bare mulig alle fall ! 

holder du deg unna visse folk som fes narkomaner? Ja, er veldig forsiktig på hvem jeg omgåes med. Jeg forsikrer meg alltid om at personer jeg skal være med ikke misbruker narkotika. 

Er du ofte i krangel med folk? I og med at jeg har  en så kjent blogg, så er mange mennsker uenige med meg og jeg møter mye motgang overalt ! Men jeg er meg selv, det kan ingen ta ifra meg, og hvis noen har noe imot det, vel… da får det være deres problem. 

kan du fortelle litt om plassen du bor i? Drittplass, rykteby. Veldig hardt miljø her også, vil absolutt ikke ha barn som skal vokse opp her

hvilken interesser har du uten om skjønnhet, trening, shopping…osv? Er ganske interessert i katter, hadde en pusikatt selv som desverre gikk bort for noen mnd siden.. 


Kan du lage sminkevideo? Ja, en gang i framtiden når jeg finner kameraet mitt

kan du legge ut oftere bilder av outfitsen din? Neiii

Hvilken uke bestilte du time til jordmor og isåfall bestilte du den selv? I svangerskapet med Nathaniel hadde jeg min første jordmorkontroll  i uke 9, den bestilte fastlegen min til meg.

Måtte du bestille timene selv når du skulle på kontroll eller ble du følgt godt opp av lege ? Man blir fulgt opp av lege og jordmor og får automatisk nye timer såfremt det ikke er ferier og slikt. Da må man følge med og passe på å få ny time selv. 

Har barnevernet henlagt saken nå?  Ja

Er du/var du bekymret da du ble meldt til barnevernet? Jeg var vel ikke akkurat bekymret, i og med at jeg ikke har noe å bekymre meg for. Men jeg var utrolig skuffet over enkelte personer , og sint fordi noen kan gjøre noe så alvorlig på ren faenskap.

Var det barnefaren og hans venninne som meldte deg? Nei, barnefaren og min eks “venninne” 

 Er det slik at man kan ta opp et lån på den klinikken du gjorde det på? Nei, man kan ikke ta opp lån der.

Hvilke hudpleieprodukt bruker du, og har du noen tips til sunn og fin hud? Bruker Exuviance sine hudpleieprodukter og er kjempefornøyd ! Fåes kjøpt på Essens i alle fall , vet jeg. Drikk masse vann ! Tren ! Jeg merker på meg selv at i de periodene jeg trener mye, så ser jeg mye friskere ut. Får liksom en “glød” Ellers, vær forsiktig med hva man putter i ansiktet. 

Ser du brukte Yasmine 28 når du ble gravid, hvor lenge har du gått på de, og har du sluttet? Før jeg ble gravid med Nathaniel gikk jeg på de i flere år, men sluttet såklart umiddelbart da jeg oppdaget at jeg var gravid med Nathaniel. Etter det har jeg ikke brukt det merket, og fikk heller ikke noen bivirkninger da jeg sluttet. Etter fødselen har jeg gått på Microgynon, inntil noen uker før operasjonen siden jeg ikke kunne bruke de i det tidsrommet før jeg skulle ta silikon. Var i grunn mere fornøyd med de enn med Yasmine, mindre hormoner i de osv.. og så er de tryggere å bruke.

 

Håper dere ble fornøyd med svarene ! Og respekterer at enkelte ting faktisk ikke blir svart på ! Nå skal jeg fortsette ryddingen, vi blogges :- * 

21 kommentarer

Siste innlegg