Fotoshoot for Design Røsberg

Her er noe jeg helt har glemt av å dele med dere  ! 

Rett etter jeg kom hjem fra Oslo, i midten av desember, fikk jeg en tlf fra koselige Inger Lise bak Design Røsberg, om jeg ville stille opp som modell for henne. Sa ikke nei til det, så da ble det noen morsomme bilder og noen iiiiiiskalde minutter ute, var helt grusomt for meg som bare hadde operert puppene for knappe 5 dager siden ! Grøss og gru, ble så ille at jeg på et tidspunkt kjente implantatene mot kroppen, ikke en god følelse ! Hehe.. men her kommer noen av bildene, har ikke i nærheten av alle men deler de jeg har ! 

//Fotograf her er Jørn Losvar og klærne er det Design Røsberg som står bak. 

Jeg har aldri i hele mitt liv hatt lyst til å gifte meg, men det fikk jeg faktisk litt lyst til å gjøre da jeg fikk ha på meg denne nydelige brudekjolen for en stund ! Men en helt annen sak er vel hvor riktig det er å gifte seg pga. kjolen, hahahahh 🙂 

Er tatt mange flere bilder, men disse har jeg som sagt desverre ikke 🙂 I mitt forrige innlegg fikk jeg altså spørsmål om hvor jeg har kjøpt kåpen jeg har på meg på headeren, den er altså ikke min men Design Røsberg sin, så der kan du få kjøpt den :- ) 

18 kommentarer

Siste innlegg