1. Du skulle med glede fått tatt imot mitt barn:) du klarer det du vil snuppa;) jordmor kan du såklart bli, søte blondina mii! <3

  2. Så flytt, da. Er jo ingenting som holder deg der, ettersom du lever på NAV. Og NAV har de jo andre plasser også…

  3. Jeg synes du virker som ei fantastisk mor, å menneske! Jeg er bare i tyveårene selv og har to bar på to og tre år. Jeg tar også vare på meg selv, tar sol, sminker meg og pynter meg. For da føler jeg meg friskere i hverdagen! Har lest bloggen din leenge men aldri kommentert. Nathaniel er nydelig, og det er du også 🙂

  4. Hev deg over alle de negative kommentarene!! Synd du virker som en flink mamma jeg 🙂
   Har du bilde av deg selv med din naturlige hårfarge? Hadde vært moro med et bilde 🙂

  5. Jordmor? Du som ikke engang klarer å ta en matteeksamen, selv om du har hatt hver jævla dag i hele høst til å lese? Og så skal du bli jordmor? Altså først ta sykepleierutdanning og så jordmorutdanning? Haha, beste jeg har lest på lenge!

  6. Du, jeg satt og leste litt i gamle innlegg her på bloggen din, og kom over at du har bodd i Frankrike i et års tid? Kanskje du kunne skrevet litt om det, hvordan det var å bo der borte og sånn? 🙂

  7. Jeg er Skikkelig Skikkelig forelska i deg. Du e så søt, Nydelig, Vakker, positiv, Blid, Hyggelig, Perfekt og så meget nice.

  8. Kjære deg MAGGIE POOP!
   Øvelse gjør mester! Rannveig er 19 år, har mange år på å utdanne seg.. men du derimot???????? Du virker ikke så veldig empatisk:(

  9. Haha….duckface.. Kanskje du skulle vurdere å jobbe med indre skjønnhet istede…? Sånn i første omgang.. Den ytre skjønnheten trenger vel igrunn også en finpuss,men det indre teller mere. Du burde virkelig ikke vise trynet ditt i media.

  10. etter min mening tror jeg det er sykt må mange her som vil ha mer oppmerksomhet enn rannveig. ikke vise tryne i media? høres for meg bare ut som sjalusi. at hun ikke greier å bli jordmor? om man vil, kan man! jeg er 24 å har først nå funnet ut at jeg skal bli barnepsykolog. men det burde jeg kanskje ikke gjøre???? for jeg var ikke veldig int i skole da jeg gikk der. folk forandrer seg!!!

  11. Snyltere fortjener ikke å bo i Alta. Du kan bosette deg i Oslo Øst, der er det mange andre navere som kan holde deg med selskap.

  12. Alta er en fin plass. Ja det er nok en del rykter her, men det er det på alle litt mindre plasser. Å gjør man veldig mye ut av seg som Rannveig gjør og framstiller seg på en slik måte vil det få mye oppmerksomhet og snakk. Desuten liker hun det jo, det er det hun sier iallefall. Å at mange reagerer negativt er jo ingen overraskelse når du ser hvordan hun framstiller seg. Så er det er ikke noe galt med Alta, det er kanskje en grunn til at du ikke føler deg vell her? Ta en titt på deg selv.

  13. hva om RANNVEIG ikke trives i alta? se bort i fra dritt snakk å kommentarer… hva om HUN syntes det er andre steder HUN syntes er bedre! tror ikke hun spurte om hva andre mente om alta! du som skrev dette om alta skrev jo det at det var et lite sted. å du er tydeligvis derfra i å med at du er med å slenge dritt 😉 bor selv på et lite tettsted, å veldig mange som er opptatt av å få oppmerksomhet, men her respekterer voksne folk som de er ;))

  14. Heier på deg jeg! Du kan bli det du vil og du kan bo der du ønsker! Skjønner veldig godt at du ikke vil bli i Alta… det er en litt for liten by når en ikke er helt A4. Tror helt klart et sted rundt Oslo er best, der er det mange muligheter og det er lett å komme seg rundt og ut i verden om en vil det 😉

  15. Jeg regner med du vet hvem Lene Alexandra er. Hun er virkelig noen man er sjalu på eller rettere sagt , ser opp til. Hun sier selv hun har hadd lav selvtillit i mange år, derav hun skaffet seg silikon pupper, å spilte på sex. Hun ble fotografert til covers for selvtilliten var på bunn å hun trengte mye bekreftelse på at hun var fin nok. Nå, har hun sine naturlige pupper, trener, ser frisk å sunn ut, å er vakrere enn noensinne. Du burde ta litt lærdom av henne før du legger så myr vekt på at folk er sjalu på deg, trur det er et lite filter du gir deg selv, for å ikke bli såra av kommentarene til folk. Du doller deg opp å trenger oppmerksomhet fordi din selvtillit er på bunn. Det så msn vel egentlig på hele deg på tv. Bare for å gi deg en reality boost her, ikke for å være slem.

  16. Ser Janteloven står sterkt her. Uansett hva man måtte mene om Rannveig,så må jo tilogmed “haterne” hennes være enig i at det kreves sterk rygg å stå i så mye hets over så lang tid som Rannveig har gjort? Og for å kommentere “Finnmark” – dere Finnmarkinger har ikke akkurat vist dere fra deres beste side i denne saken,så skjønner svært godt at Rannveig gjør søring av sønnen sin;-)

  17. Står hun egentlig i det? En sterk person ville ignorert å Stådd på sitt(hun sier hun ikke tar seg nær sv stygge kommentarer ) istedenfor lager hun et innlegg om stygge mødre som bryr seg mer om barna sine enn å Årne å fikse seg, som om dem skulle vært forferdelige personer av den grunn. Ville kallt det som en aldri så liten hevn over di som hetser henne. Der viste hun seg overhodet ikke sterk. En sterk person ville ha hevet seg over all dritten, istedenfor kastet hun seg rett inn i den, å gikk løs på andre sitt utseende. Det gjør henne overhodet ikke noe bedre en “hetserne”

  18. Rannveig er sterk fordi hun så vidt jeg vet ikke har fått en dyp depresjon o.l av hetsingen som pågår. Så vidt jeg vet er hun fremdeles sosial, kan omgås folk og finne gleder i livet sitt.Det er nok mange her som er for ung til å huske/ vite, men det er faktisk ikke helt uvanlig at profilerte mennesker- også godt voksne- som har tatt livet sitt eller blitt innlagt på psykiatrisk pga offentlig uthenging/press. Hvordan Rannveig velger å håndtere hetsingen er en helt annen sak faktisk – hun holder uansett hodet hevet uansett om andre mener hun gjør det på feil måte eller ei.
   Mitt hovedpoeng et at “uskyldig” eller ubetenksomt hat noen ganger kan få fatale konsekvenser,og at man derfor bør tenke seg om litt før man velger å hetse folk. Et annen ting er jo selvfølgelig hvorfor folk misliker Rannveig så enormt……det må da finnes minst hundre andre mennesker å hate/mislike hvis man vil det – som et forslag vil jeg trekke frem gisseltakerne i Algerie for eksempel. Ihvertfall ikke en 19 årig blondine 😉

  19. At hun legger frem at nr 1 grunn til at mannfolk er utro er for dama ikke er fin nok for han, er faktisk minst like farlig som di komentarene hun selv får. Tenk alle som sliter med seg selv for typen har vært utro, så kommer hu å slenger inn et innlegg om at det er for dem er stygge ? Hva tror du det gjør med dem? Ho viser direkte umodenhet med å skrive slikt. Det er forøvrig overhode ikke grunn nr 1, å som regel er det ene å aleine den som er utro sin feil. Tror hun liksåm ikke at pene jenter og har utroe kjærester ? Såklart har dem det!! Poenget her er vel at hun har mange lesere, å for folk som kan ta til seg slikt er farlig, hun hetser like mye, å det gjør henne svak. Vil tro folk misliker henne delvis for hun opptrer proveserende i bloggen , hun skriver selv hun liker at andres kjærester gir henne oppmerksomhet , hun har “holdt på” med noen som er i et forhold OSV. Hvordan oppegående mor finner glede i slikt? Å hvem blir ikke provosert å vil kommentere henne feil å mangler da? For meg er ikke dette tegn på styrke, det et svakhet.

  20. Vet du, jeg vil ikke dømme verken Rannveig, deg eller andre jeg ikke har samsvarende meninger med. Det jeg oppfatter du skriver, er at det egentlig er greit å hetse folk hvis de har oppført seg dumt, har dumme eller umoralske meninger, eller generelt er uenig med deg. Og sorry, – det syns ikke jeg er greit i det hele tatt. Hetsingen har Rannveig har tatt fullstendig overhånd for enkelte, og jeg syns det skummelt å se hva folk får seg til å skrive til henne. INGEN fortjener slik hets. INGEN.

  21. Hvis du trenger bloggtips.. hadde jeg satt stor pris på om du kunne lage et innlegg om extensione dine. sist oppdatert i kategorien extension er 23.06.2011 !!!

  22. Stå på Rannveig 😉 Du klarer det du vil klare 🙂 Kan se du er en kjempe flink mor som koser deg masse med sønnen din 😉 Hvorfor skal man ikke kunne unne seg og føle seg vel med seg selv også;) du har mye rett i det du skriver:)

  23. Alta e en rykteplass dær alle prate om vær minste ting og feil man gjør, så ganske eni med dæ om det å ikke la sønnen sin vokse opp hær. skille man sæ ut blir man hata, sir man sine egne meninge blir man også hata.. Så til alle dåkker hatera som ikke bor i Alta !!! trust me, det e en jævla rykteplass fullt med masse søppelfolk. been there liksåm.

  24. Syns det er veldig skremmendes å lese alle de negative komentarene. Hvordan kan dere sitte å si slikt? Kjenner dere Rannveig personlig? Det gjør ikke jeg, og derfor sitter jeg heller ikke å rakker ned på henne. Makan. Det folk flest glemmer, det er at i unge mødre så blir det klippet veldig mye, som igjen er veldig uheldig for mødrene. Syns du virker som en flott mor. Sønnen din er så nydelig! 🙂

  25. LATTIS!!! Lene alexandra er nå noe å se opp til . GRUNN: Hun har ikke lenger store deilige pupper som menn liker. Derfor- dere er ikke sjalu på lene alexandra som forøvrig ikke er noe spess pen. Men rannveig dærimot er digg :*

  26. Hei , digger bloggen!! Jeg lurer bare på en ting, vet du når reprisen for episode 4 på unge mødre?
   Kan du evt. lage et innlegg om når episondene og reprisene går og hvor jeg kan se dem . Hadde vært kult , digger unge mødre og deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg