Shopping for sjela !

I dag har vært en utrolig stressende dag, og jeg er heeelt gåen. Helt sykt ! Har bare lyst å legge meg ned å sove.. men nei, må jo oppdatere mine kjære lesere ♥  


Leverte Nathaniel ganske tidlig i bhagen og dro for å fikse noen greier til advokaten min osv. Etter det dro jeg på “city” og shoppet litt med min venninne Cathrine ! Som forresten er høygravid, og venter sin lille om bare 5 uker. Og hun vet ikke kjønnet, tenk det ! Spennende, men tror nok aldri jeg hadde klart med å vente med å vite kjønnet, hehe ..Husker med Nathaniel, jeg var så sykt nyskjerrig på å vite kjønnet at jeg satt å vurderte å kjøpe sånne tullete hjemmetester for testing av kjønn, skal visstnok avsløre hva det er ( men sterkt tvilsomt at det virkelig funker.. er nok bare fostervannsprøve og UL som kan avsløre sånt 🙂 Tror man er mere hysterisk på alt egentlig som førstegangsgravid, man tar det nok mere rolg med andremann osv. 

Anyways ! Kjøpte da litt til meg og min lille skjønne, og hentet min nye PC . Og jeg er forelska ! Den er bare så fin, gliiis 😀 Endeelig en pc som faktisk funker ! Nå må jeg bare finne digitalkameraet mitt, så kan jeg starte å blogge skikkelig bra ! Haha, værste av alt er faktisk at det sikkert ligger i en hylle en eller annen plass, men energien min tillater ikke å se i hylla engang ! Såe ja…  men måå ta det før jeg reiser til Oslo, vil jo ta bilder å vise dere :- D

Forresten må jeg bare si at det er så utrolig hyggelig med heelt totalt fremmede folk som kommer bort til meg og forteller meg at jeg skal stå på og at jeg er tøff osv ! Veeeldig hyggelig, tror det er mange som har lyst til det men ikke tør og, hehe.. for jeg merker at mange ser mye på meg når jeg er ute, hehe ! 🙂 Men som sagt, jeg synes bare sånt er koselig , så vet dere det ! 

MIN NYE PC <3 LOVEIT ! Råååsaa :- D 

Uansett ! Om noen lurer på hvorfor jeg kjøpet BH i C-CUP, så er det fordi det omtrent ikke er å finne D-CUP på H&M sine butikker. Lurer på hvorfor egentlig ?  Både Lindex og Cubus har jo både D og tilogmed dobbel D liksom ! Merkelige greier ! Men ja, gjør seg uansett med litt shopping for sjela. Hihi ! 

Ellers vil jeg også bare anbefale Bjørn Axen serien her over, for platinablondiner som meg ! Veldig bra for håret og gjør håret helt lyst ! Denne uka skal forhåpentligvis min faste frisør Marita bleike etterveksten min, som begynner å nærme seg 1 meter nå snart.  Puh ! Om ikke det blir denne uka så håper jeg virkelig det blir snarest i allefall, blir helt svett av ha brunt og blondt hår på en gang, haha ! 

Nå sitter jeg bare her å slapper av med min nye PC på fanget ( såklart!) og har nettop spist nam nam Lasagne. Og holder som sagt på å sovne av.. så tror kanskje jeg skal avslutte her ! Skulle egentlig skrive ett innlegg om strømpebuksene til Lillebaby (med bilder av Nathaniel i dem ) ,  får se om jeg gjør det før jeg tar kvelden ! Skal prøve på det iaff :- ) 

Blogges alle søte fantastiske lesere ! Håper dere har hatt en fin dag ! Smask smask :- * 

22 kommentarer

Siste innlegg