Uke 14 imorgen ! (magebilder)

Hei hei alle sammen <3 <3

Rekker ikke å blogge så mye nå, siden vi er midt oppi pakkinga og skal være ferdig til imorgen når Nathaniel er ferdig i barnehagen ! Vi er straks ferdige å pakke, men vaskinga gjenstår så det vil vi ta imorgen tidlig så fort vi står opp. 

Siden det vi har gjort i dag er veldig ensidig, så er det egentlig lite å si om den saken, haha ! Men tenkte å legge ut et magebilde til dere i dag, 13+6, altså 14 uker på vei imorgen ! Hvor ble tiden av ?! Jeeesus, tiden flyger bare denne gangen, har nok mye å gjøre med at jeg har en  liten smårolling å ta meg av denne graviditeten. Forrige gikk sykt mye saktere iallefall ! 

 


Stooore 14 ukers magen <3  Den har hvertfall vokst veldig mye de siste ukene, det er helt sikkert !

Grunnen til at det er sykt rotete i bakgrunnen er som dere helt sikkert skjønner, at det blir ganske mye kaos når det er flytting på gang ! Nå skal jeg avslutte her, å pakke videre så skal vi se på film og sove på madrass i stua, haha ! Blogges <3 

33 kommentarer
  1. Ååå blir sjalu på magen, jeg er 20+1 og har ikke mage nesten i det hele tatt 😀
   Det blir fint å få deg til Oslo, håper du slipper unna alle disse bygdeidiotene 🙂

  2. Johanne nu har du sport om det samme i vært eneste innlegg og du får ikke svart ,trur virkelig ikke at du i det hele tatt leser innleggene.
   Får om du hadde lest innleggene så hadde du sluppet og spørre så mange ganger
   Ho har jo flere ganger sakt av de e i lag og at det e godt og vite at ho blir og være i lag med barnefaren denne gangen

  3. Du anonym oppi dær, ho har da for fan ikke dradd ut magen, d e du som e idiot viss du ikke greie å sje de!
   Nydelig babymage 🙂

  4. Koffer driv alle å svaie ryggen å presse fram magen? Prøv å sug inn magen alt du klare, da ser du kor svær del av magen som faktisk skyldes graviditeten 😛

  5. Når man er gravid, vil endel av magen tidlig i svangerskapet skyldes luft, samt at magen blir tidligere større på flergangs fordi de har født barn tidligere. livmoren øker raskere i størrelse. I tillegg blir magen større enn normalt på kveldstid. Og dette innlegget ble da postet på natten.
   Er så mye rare folk ute og går..

  6. Bløs ut magen så det hyla ætte!:p ja, får fortere mage enn me første mann, men ikke så stor forskjell. Har sjøll fådd onga med lita mellarom, å vet man ikke får en 25ukers mage i uke 14 altså:)

  7. Rannveig vil du fortelle hvordan du ble gravid denne gangen :-)?? Prøvde du å li gravid eller ble du det uten å vite om det :)?

  8. Det er forskjell fra person til person hvordan magen er hvor langt man har kommet. Og uansett hvorfor kommentere det er ikke noe negativt at ho har fått stor (gravid-mage) ? Hehe 🙂
   Ville også lest om hvordan du/dere ble gravide denne gangen var det planlagt? Ville dere ha barn i framtiden eller nå? Hva var planene?

  9. Du ser fantastisk flott ut! 😀 Jeg fikk også veldig tidlig mage med andremann. Og om hun har svai i ryggen og presser magen litt fram, så er det vel bare fordi hun er stolt over å være gravid! 😀 Ingenting er mer herlig enn stolte mødre/kommende mødre 😀

  10. Synes mangen av desse komentarene oppi her er helt latterlige, hvem normale folk gidder å ta seg tid til å kommentere dritt på hvert bidige innlegg du legger ut..? Ser virkelig ikke noe poeng med å rakke ned på andre, har man ikke noe fornuftig å komme med blir det bare for dumt å legge igjenn en hilsen i kommentarfeltet. Selv synes jeg du ser helt nydelig ut rannveig, man ser at du er stolt over lillegull i magen, lykke til videre med graviditeten din. Ser frem til flere koselige oppdateringer fra deg:) du inspirerer meg til å klare resten av graviditeten min som nå har blitt veldig tungt, er 33 uker på vei:))

  11. Misunner magen din, skulle ønske min var like stor, ååh! Jeg lurer forresten på om du har brukt/bruker produkt mot strekkmerker, eller om du bare er heldig av naturen? Jeg har ingen selv enda, men er livredd for at de skal komme – og at de blir mange av dem!

  12. Noen av dokker e så frekk synes æ 🙂 æ e andregangs og hadde keisersnitt for et halvt år sia snart, e gravid i uke 14 å magen min e kjempestor allerede. Oppblåst? Ja. Men at livmora vokser mye fortere også? Ja! Kanskje mange som får magen til å se større ut på bilda, men so what? E det virkelig noe å irriter sæ så veldig over? Ho e nu gravid, å magen har vokst, og sånn e det bare, sjalu eller ikke 😉 bithces.

  13. Til deg der oppe:
   Jeg leser faktisk alle innleggene, men syns ikke det er kommet godt frem :-)var bare ett spørsmål.
   Var ikke ment som noe frekt eller noe.

  14. Du Hannah lenger oppe her.. Hun ble gravid ved at Willem sprutet sædceller inn i skjeden til rannveig 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg