Storm og Nathaniel på Leo’s Lekeland

I helgen var jeg og en venninne av meg med barna på Leo’s Lekeland her i Oslo, og jeg lovet dere jo å legge ut litt videoer så her er det ! De koste seg i alle fall max ! Blir nok mange turer dit framover, tror faktisk jeg skal kjøpe årskort dit til han 🙂 

 

Hva synes ditt barn om å være i Lekeland ? 🙂

21 kommentarer
  1. Er ikke bra at du legger ut slike videoer. Klart at det er greit at du synes det er greit at ditt barn er på nettet, men det er ikke sikkert andre synes det er greit at deres barn er det. 😉

  2. Vil bare minne deg på at du hjelper motparten med og legge ut bilder etc av din sønn!
   Mitt råd er og slette overnevnte bilder etc.

  3. Hva faen er problemet med at RANNVEIG legger ut bilder av ungen sin, og ikke alle de 10000 andre som gjør det?! Herlighet!

  4. Fjern den videoen her med en eneste gang hvis du ikke ønsker en anmeldelse i posten. Ungen min skal ikke være på din forferdelige blogg. Og du skal vel ikke kjøpe noe som helst, er “typen” din som har penger, ikke du. Dumma

  5. Ingrid:
   Følg med. Hun har blitt saksøkt av barnefaren, og har selv skrevet at det svekker hennes sak å legge ut bilder av Nathaniel. Så hold kjeft

  6. Hjelpes meg… Fins veldig mange mammabloggere som legger ut videor av barna sine. Ta for eksempel http://www.frumaela.no og http://www.anettemarie.no som er populære og velkjente bloggere. De får så og si aldri kommentarer på at det er feil av dem å legge ut bilder/video på bloggen. Hvorfor er det så mye verre at Rannveig gjør det?? Og dette er en velig uskyldig video. Mange andre som har lagt ut videoer der de utspørrer barna sine på film, etter spørsmål fra lesere osv. Det syns jeg er hakket verre.

  7. Og forresten, hvis det er barnefar som har kommentert over her. Du stiller ikke veldig bra i denne saken når du på en blogg som er offentlig for alle, kaller moren til barnet ditt for “dumma”. Makan til barnslighet.

  8. Ingrid, hun har selv sagt hun skal slutte å blottlegge ungen sin på nettet, det er nok det de snakker om. Og så havner han på video og tv.. og det er nå greit det, for det er hennes valg (egentlig hans, men det tar hun for han..), men her havner mange andre barn også ut på nettet!

  9. Og Ingrid, for alt vi vet kan det være en mor som ikke vil ha sitt barn på bloggen, da Rannveig har filmet sikkert 10 barn her.. 😛

  10. Ser ut til att dere koste dere masse :))
   Lekeland er jo kjempe gøyt , både for store og små .. Så og kjøpe årskort der er jo absolutt ikke feil 😉
   Fy , så frekke enkelte av dere er , Det har da vel ingenting og si om hun legger ut en totalt harmløs videosnutt av sønnen i lek. Blir idiotisk og si att det kan skade “saken” hennes , Jeg ser virkelig ikke noe som helst galt i disse videoene. Og Rannveig har vel også vurdert det slik att og ligge ut dette er ok .. Og det er jo opp til henne hva hun ønsker eksponere av sitt barn , er jo ikke deres unge. Nå er også Rannveig en av de ” mammabloggerne” som eksponerer barnet sitt svært lite .. Andre igjen skriver KUN om ungene , det gjør ikke R ..

  11. Huff. Synes synd på dæ Rannveig vist det er pappaen til Nathaneil Chrisander som ødelegger får dæ!
   Finnes sååååå mange mammablogger såm kunn handler om ungen, men det jør jo ikke din blogg engang,. Er jo helt normalt at du til tid å annen viser bilder av han, siden det er det livet ditt handler om.
   Er pappaen til NC sjalu siden du har startet på nytt? Ny kjærest + barn . Å plutseli vil nekte deg å nevne hannes barn på bloggen.
   trasig vist han er så ond mot deg.
   <3 Du har så mange såm støtte dæ R <3 å ønske dæ å din lille familie alt gått <3

  12. Og du skal vel ikke kjøpe noe som helst, er “typen” din som har penger, ikke du. Dumma ! What?? kæm i alle daga er så frækk å skriv sånt?
   Synes synd på Nathaniel Chrisander vist det er pappaen hannes såm viser slik “våksen” oppførsel. Skriver stygge ting om mammaen hannes.
   Ka så om kjæresten til Rannveig betaler? De er samboere, da deler man på utgiftene 🙂 Hadde jo bare vært supert om han betalte årskort på lekeland til NC, viser at han er en kjempegod reservepappa å vil bli en god far til baby i magen <3 Slutt med stygge kommentarer å drit snakk om R.

  13. Herreguuuud her er det ikke rannveig som er problemet allefall, det er dere som er sjalu og som desperat prøver å ødelegge for henne konstant.
   Lurer litt på hva dere har og vinne av dette da dere verken tørr og legge ut navn og blogg adresse eller e-mail til dere selv.
   Dere er de feigeste menneskene på denne jord, slik som dere holder på -.-
   Må dere virkelig prøve å tråkke ett menneske ned i søla for og få det bedre med dere selv?
   Voks opp folkens, dette er rannveig sin blogg.!
   Å Rannveig kjære deg, hvorfor sperrer du ikke kommentarene på bloggen?
   Så du til slutt slipper og få slike kommentarer?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg