1. For å sjekke om dt er kjæresten din eller ikke så kan du bare få han til å kommentere for å se på ip-adressa 🙂

  2. Bare gi en lang marsj i slike mennesker som må kommentere negativt til enhver tid .. De må jo ha store problemer når dem hele tiden besøker en blogg KUN for og syte / klage og finne ” feil ” , da har man det ikke mye godt med seg selv.
   Har man det bra , unner man andre suksess og det beste i livet og man har da heller ikke behov for og sitte på blogg og rakke ned på andre slik enkelte gjør i kommentar feltet ditt. Mange av disse jentene / damene er sikkert mødre også og da finner jeg det betenkelig att dem synes det er legitimt og sitte og hakke på / mobbe en annen mamma … Er det dette dem skal lære barna sine videre , att det er greit og snakke stygt til andre som ikke lever eller gjør akkurat dem samme som dem selv. Man bør vel heller lære barna sine mangfold , og akseptere alle type mennesker og ulike levesett .. Ikke oppdra dem til og bli mobbere , barn tar etter oss voksne og om vi til enhver tid har en negativ holdning mot andre og snakker nedlatende mot andre , ja så blir barna også mest sannsynlig slik !! Mange synes det er så fælt med litt hamburger mat eller litt kløft , men takke meg til kløft og heller ha respekt for andre mennesker.
   Konstruktiv kritikk og saklig uenighet er selvsagt greit , men når noen hele tiden prøver og pirke på deg for alt du gjør , da grenser det faktisk til mobbing !!! Og folk burde også være flinkere til og passe seg og sitt , det er så alt for dumt og legge seg borti hvilken mat en annen mamma gir barnet sitt. Og om en annen mamma går mer utfordrende eller mer tildekket , javel hver sitt valg !!
   Jeg synes hvertfall du er utrolig tøff Rannveig , det er langt fra alle som hadde taklet alt av det negative du får gjennom bloggen .. Tror neppe jeg selv hadde orket det.
   Stå på videre. Ønsker deg og dine riktig Go ‘ påske :))

  3. Hæv dæ åver Rannveig 🙂
   Du er så søt å mange digger dæ, ellers hadde du aldri logge så høyt på lista. Ta det med dæ. God påske til dåkker 🙂

  4. Heisann. Liker bloggen din jeg:D
   Btw gir meg skikkelig lyst til å begyne å trene og spise sundt igjen:)) god helg

  5. Æ synes det e helt usmakelig av andre menneska å sitte over tastaturet, og leke “tøff” mot ho Rannveig. Enkelte menneska skjønne ikje at ho e et menneske, og som prøve så godt ho kan. Regne med at halvparten av dem som skriv drit i kommentaran sine aldri hadde klart å stått imot en brøkdel av det som kommer inn, om dem hadde hatt den her bloggen. Æ kjenne ikje ho Rannveig, æ “kjenne” ho bare via bloggen. Æ har mine inntrykk av ho, men æ e voksen nok til å la vær å uttrykke mæ på en jævla blogg. Enkelte menneska e så feig og latterlig at man sku tru dem fikk servert alt på sølvfat. Ho Rannveig gjør det beste ho kan for sønnen sin, og æ e sikker på at ho klare sæ fint med to unga. Og koffor i helvette bynner dokker å blande inn samboeren? Dokker e faen så sjalu for at ho Rannveig har kommet sæ så langt som ho har gjort, og at ho faktisk har klart å tatt vare på et liv, og snart to. I tillegg til sæ sjøl. Det e masse æ kunne pirka på med ho Rannveig, og måten ho fremstille sæ sjøl på – men æ synes det e koselig å lese bloggen hennes, og håpe ho tråkke på alle dokker jævla haters, mens ho hold hodet høyt. Stå på, Rannveig!

  6. Hei, ville bare sende deg noen oppmuntrende ord.. Synes du får ufortjent mye tyn og av og til kommentarer som er helt bak mål her på bloggen- uansett hva du gjør, finner de noe å kritisere deg for.. Og den kommentaren om samboeren din i går var stygg.
   Man skal være sterk for å stå imot, og ikke ta ting inn over seg. Uansett, jeg håper du ikke gjør det, og finner en måte å håndtere dette på, om det er å slette kommentarer, kommentarfeltet for en periode o.l. Uansett, stå på, du gir mye av deg selv, all respektt til deg for det!:)
   Hilsen litt eldre jente, som begeynte å lese bloggen etter å ha sett unge mødre.

  7. Ååå Rannveig det er så vanskelig å forstå deg. haha. jeg er norsk men dialekten din gjør det virkelig vanskelig!!! Hilsen fra Stavanger 🙂

  8. Forstår ikke hva de *drittslengera* vil nå? Du bryr deg egentlig ganske lite, og dem kan bare huske på at de sekundene de bruker får dem ikke tilbake på noe vis! Om dem har ett liv er det utrolig kjedelig må være? Men ALLE vet at de bare er sjalue på deg og dine.
   Du er så skjønn og nydelig <3 Det er sønnen din også, like pen og skjønn som mammaen sin 😀
   Fin videoblogg 🙂
   God påske, kose dere masse 🙂
   Smask :*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg