Ut på tur, aldri sur !

Hei igjen kjære lesere !

Beklager for 0 blogging i dag, men ting har rett og slett bare gått slag i slag.

I dag bestemte vi oss nemlig for å dra på tur, siden det er sånn knallvær her i Oslo ! Så da pakket vi da tingene og dro til Losby, og gikk derfra og oppover med Nathaniel i akebrett. Han synes det er sååå morsomt, haha.. sitter å ler for seg selv, og spesielt i nedoverbakker… det digger han !

Smil ! 

Var å hilsa på hestene og , noe som var veldig populært for lillemann !

Pølser må man ha ! Nathaniel likte best pølseBRØD da, hehe..  søtnos ! Vi fant et litt flatt område å være på, med lite snø, slik at det skulle være enkelt for Nathaniel å løpe rundt uten å snuble, og han bare stoooorkoste seg og ropte “DER” og peker til alt mulig, som han alltid gjør, haha ! Turen var veldig suksess i allefall 🙂 

Ho mor ! Vi ble da noen timer ute før vi pakket sakene våre og dro hjemover igjen for å lage middag, og det ble da fiskepinner og tilbehør ! Planen var egentlig torskefilet, men siden vi kom litt senere hjem enn planlagt ble det noe raskere, og fiskepinner er jo veldig populært her.  

Nammenam !

Ooog nå sitter da jeg og Willem her og skal etter jeg er ferdig med dette blogginnlegget, se på film og ha kosekveld ! Hjertegullet er i seng, sover søtt og alt er bare velstand.Har skikkelig påskestemning , hehe.. koselig ! Er virkelig ikke ofte jeg spiser snop, så det må være lov avogtil. Ellers har jeg ikke så mye å si, tenkte bare å oppdatere dere litt kjapt og skal nå avslutte her ! Så får dere ha en fantastisk fin kveld videre, og en FIN påske !

Så blogges vi <3

16 kommentarer

Siste innlegg