Nathaniel’s soverom i bilder

Vet at mange er kjempe interesserte i bilder av leiligheten vår, og som jeg har lovt, så skal dere da få det. Jeg tenkte da å ta det rom for rom, og siden rommet til Nathaniel er det som er mest “ferdig” og det jeg faktisk er mest fornyød med ( siden jeg jo har lagt en del penger og tid inn i det) så kan vi begynne med det ! Mangler enda en del, slik som sengehimmel, hyller til å henge på veggen osv. Trenger jo en plass å ha alle bildene og bøkene hans, foreløpig ligger de tingene i den øverste hyllen i klesskapet hans. 

Som dere ser har Nathaniel en hel haug med leker , faktisk så mye at vi må ha masse leker i stua og fordi det ikke har plass inne på rommet til Nathaniel. Favorittleken nå for tiden er nok det “aktivitetsbordet” fra FisherPrice som dere ser på noen bilder her over. Det elsker han bare !

Må bare si at jeg synes det er blitt så utrolig koselig der inne nå, og det er ganske viktig for meg siden jeg vil at gutten min skal trives inne på rommet sitt når han er der ! Gleder meg til å få alt på plass, da blir det nok enda finere.  

 

Likte dere bildene, og hva synes dere om rommet hans ?

Hvilket rom vil dere ha i neste “leilighetsinnlegg” ? 

21 kommentarer

Siste innlegg