17 mai tradisjoner !

God morgen søte kjære lesere

Nå ligger Nathaniel å sover luren sin, og jeg har min lille pause på dagen hvor jeg kan gjøre det jeg vil gjøre ! Og da tenkte jeg at jeg skulle være så snill å oppdatere dere litt. Imorgen er det jo som kjent hele Norges nasjonaldag, 17 mai !  Jeg synes 17 mai er en utrolig koselig og fin dag, fordi jeg har så mange minner og tradisjoner på den dagen fra min egen barndom. Noe som jeg jo veldig gjerne vil overføre til Nathaniel ! 

Sååå.. i kveld, etter Nathaniel har lagt seg, tenkte jeg å prøve meg på en Pavlova kake ! For aller første gang, faktisk. Synes den er så utrolig god og utrolig fin, passer perfekt til 17 mai med alle de fine bærene, så fine farger ! Ellers tenkte vi å lage skikkelig koselig familiefrokost. Kanskje gå i tog ? Eller se på tog ? Det har hvertfall jeg veldig lyst til, for lillegullet sin del. Blir i allefall å dra en tur til slottet ! Får også besøk av ei venninne av meg fra Jessheim og muligens Ida og Storm kommer hit, blir nok kjempekoselig ! 

Som jeg har nevnt tidligere skal Nathaniel ha på seg bunad, selv vet jeg faktisk ikke hvilket “outfit” jeg skal ha. Blir nok en eller annen kjole tipper jeg ! Blir nok å legge ut outfitbilder i allefall, noe jeg helt sikkert kommer til å bli helt slaktet for her på bloggen, men… her inne er all pr god pr ! That’s for sure ! $$$

Bilder fra 17 mai i fjor <3

Imorgen er jeg forresten hele 24 uker på vei med lillesøster i magen ! Ukene bare flyger, snart har vi jo henne her !! Kommer statusoppdatering++magebilder av fine magen !

Hva er deres tradisjoner for 17 mai ? Del gjerne deres planer for morgendagen i kommentarfeltet under ! 

16 kommentarer

Siste innlegg