New in

I dag har jeg og Nathaniel trillet en tur til Storo storsenter og koset oss. Spist kjempegod(og DYR) lunsj og shoppet litt ! Aldri vært på det kjøpesenteret før, og må si det var mange bra butikker der ! Sånn myyye bedre enn Oslo City, Gunerius osv som jeg kun har vært på før. Blir vel å ta en tur dit i helga når Willem og kan være med siden det var så mye fint der som jeg ikke kan kjøpe uten bil tilstede, og som de fleste vet har vi jo bil, men jeg har ikke lappen selv( skal kanskje ta i sommer når jeg får tilbake på skatten?) Ellers har vi bare koset oss her hjemme og lekt ute i bakgården 🙂 

Magetopp og kosebukse(som jeg har på meg i skrivende stund, diiigg!!)  øredobber og spenner fra Bikbok

Nyyydelig fleecedress fra Reima til lillesøster Emma Angelica i magen, i størrelse 56 ( kjøper ingenting mere i strl.50 siden de bare er i den størrelsen en kjempekort periode!)

Ny vår/høstjakke til Nathaniel fra HUST! Fra før av har han en blå og brun Berghans vårjakke og en annen vårjakke fra Kappahl, men måtte bare ha denne siden den var så fin!

Heldress/”onepiece” til N fra HUST, og sokker i ull med sklistoppere under. Perfekte sokker for barnehagestart om ikke så lenge ! 

Nytt legosett til Nathaniel og fingermaling ! Nathaniel begynner å få en del lego nå, og det er jo bare bra fordi han synes det er veldig morsomt med lego ! Spesielt å rive ned legotårn hvis jeg bygger det, hehe .. søtnos ! 🙂 

Det var da dagens små innkjøp ! Ble jo ikke så mye siden det er litt umulig å gå i butikker med Nathaniel, det begynner han å bli litt for stor til og vil helst bare springe helt motsatt vei enn meg. Er bedre når Willem er med, litt enklere, hehe ! Ellers har jeg ikke så mye å tilføye for offentligheten, og vil derfor med det ønske dere alle en fantastisk dag videre ! 

Blogges 

15 kommentarer

Siste innlegg