1. Så utrolig kjipt at du blir utfryst fra therese…jeg ville aldri ha gjort det selv om vi skulle ha kranglet…dere er på gc..det e best å støtte og passe på hverandre men når det har gått så langt er det bra at du er så tøff og selvstendig som fortsatt nyter sola og varmen…ikke la hu ødelegge noe for deg!! Stå på 🙂

  2. Kos deg på ferie du og ikke tenk på de andre. Noen går bare ikke overens og sånn er det bare 😉
   Gleder meg til å finne ut hva dere driver med der nede!

  3. Uff, Rannveig det høres ut som en lite hyggelig situasjon å være i… Vet selv at det ikke er morsomt å bli utfryst fra de man er med, men ikke å være ”forlatt” på en øy, bokstavelig talt! Håper du greier å slappe av å nyte din ferie med lille Emma uansett! Og ikke minst ikke la hormonene ta overhånd, lettere sagt enn gjort, det vet jeg godt!
   Lykke til!

  4. Jeg er skråsikker på at dette er et slags “stunt/bloggoppdrag” fight greier som de har fått beskjed om å gjøre. Sånn som vi har sett så utrolig mange ganger før med andre bloggere, deriblant tcmn vs sophieelise om jeg ikke husker feil.. 🙂 noe som bare var løgn å tull

  5. skjønner deg veldig godt og forstår virkelig ikke at det skal være noe galt i å skrive om situasjonen du er i, du skriver jo tross alt en blogg, hvorfor skal du ikke være ærlig og si hvordan du har det? De andre jentene kunne jo tatt mer hensyn til at de faktisk har en tredje-person med på tur som er gravid og oppført seg deretter, men tydeligvis utrolig vanskelig og klare å ta hensyn til andre enn seg selv… huff.. så nettopp at tcmn hadde skrevet at de har prøvd å inkludere deg, vell hva mener hun egentlig med det? har de tilbydd seg og ikke drikke alkohol? at dere kan finne på noe sammen UTEN alkohol med i bildet? det tviler jeg sterkt på… Når de skal drikke vær eneste dag så er de ikke inkluderene, langt ifra. De burde faktisk tenke på at dere er 3 på tur ikke bare 2. Synes det er vondt og lese at du føler deg utenfor men det er fint at du skriver om det. All støtte går til deg! og det kommer nok til og være en del 14åringer som skriver dritt til deg ettersom de er tcmn sine “fans” . Men dette må du virkelig ikke ta til deg i det hele tatt! Hilsen en VOKSEN jente på 20 år!

  6. Skjønne egentlig ikke helt koffer det ikke e nån sinte kommentara her ? har du blokka dem ? sletta dem eller ? Uansett… å kalle nån for en drittunge gjør dæ ikke mer moden. Synd at dokker ikke kom så godt overens på GC, men den her bloggkranglinga e drøøøøøøøøøøøy- herregud jente, tenk på framtidige arbeidsgivera. Måtte bare få d ut 🙂 kjenne ingen av dokker, og vet ikke kordan dokker e i virkeligheta. Men litt respekt må man ha for hverandre!

  7. Jeg bryr meg ikke om dette er et blogg stunt eller om det faktisk er ekte, men fy søren, jenter.
   Først til deg Rannveig: Å legge ut et innlegg som du gjorde og som var så detaljert kunne du spart deg for. Jeg er nesten helt sikker på at du satt å smile da du skrev det, fordi du visste det kom til å bli stor oppmerksomhet rundt det. Det virker nesten som om du ba om at dette skulle blåse seg opp og bli en ‘big deal’. Du er gravid og jeg kan skjønne at det er kjipt å måtte være den eneste edru personen på turen, men visste du ikke det da du sa ja til å bli med?
   Så over til Therese: Ho har ikke gjort noen ting galt. Det eneste er vel kanskje at ho nyter det å være ungdom? Det er nå man skal leve livet til sitt fulleste (bokstavelig talt) for da har man opplevd ting man kan snakke om i fremtiden. Pluss, hallo, dere er på Gran Canaria. Når man er ung så vil man ha det gøy på ferie. De må få lov til å kose seg litt. Tror neppe TCMN skriker etter gutter når ho selv har type. Skjønner hvor ho kommer fra når ho mener du kunne sagt det personlig og ikke så åpent som på bloggen din.

  8. Det lyser lang vei at du er misunnelig, og det er forståelig. V husker alle hvordan du holder på når du drikker. Du liker godt å skryte over utsendet ditt og kle deg i minst mulig klær. Skjønner det er kjipt å ikke kunne være med å feste, men sånn er det å være gravid. Dette var barnslig, rannveig.

  9. Hadde jeg vært deg så hadde jeg holdt meg hjemme sammen med familien min og ikke vært så opptatt med å eksponere meg selv og søke medieoppmerksomhet! Du er snart mor til 2 og burde sette de fremfor deg selv noe som jeg ikke synes du gjør! Å ærlig talt jente… Dem e 18/19 år og e nok ikke så gira etter å henge med ei sur gravid jente som tror verden dreie seg rundt ho! Nei kom deg på første fly tilbake til Oslo og bruk heller tia di på gutten din! Dette vinner du ikke noe på bortsett fra å dumme deg totalt ut! Å jeg håper for din del at ikke dette blir filmet og vist for hele Norge!

  10. du da, du var jo så umoden å ikke kan ta egne valg, bitch moutherfucker.
   du er ikke bra nok engang, stakkars natahniel, som bare har en mor som er sånn fest bitch!!
   herregud, så deg på unge mldre å du ” nå ska vi stæsje han nataniel opp, så skal vi ta bilder å legge ut på bloggen”

  11. Hahah du e så langt fra moden at æ veit ikke kor æ ska gjøre av mæ!
   Kom dæ heim om du har d så grusomt!

  12. Beklager, Rannveig, men det er ganske umodent av deg også å kalle Therese for en drittunge. Det er vell heller ingen som har kidnappet deg og dratt deg med til Grand Canaria. En ting jeg har lært om drama etter som om at jeg har vært ganske mye innvolvert i drama er at det er ikke greit å ta dette over nettet. Det er mye bedre å ta dette face to face å ikke ta det over bloggen som er så offentlig.

  13. Det skulle ikke bare være de 3 jentene, men også Tine fra (tinealice.blogg.no). En mer fornuftig jente som velger å holde seg utenfor dette.

  14. Du er 20 år og snart 2 barns mor.. Men oppførselen er litt umoden synes jeg. Er det noe som plager deg, er det bedre å gå til dem det gjelder, enn å henge de ut på en blogg. Det virker bare utrolig teit og umodent, og gjør bare skade! Hvis ikke dette er en spøk, som mange her mener,, Håper inderlig det!!!

  15. Ingen kan jo umulig tvinge deg til å dra på feire? Har virkelig ikke ord for å beskrive hvor barnslig og umoden du får deg selv til å fremstå i denne situasjonen. Hadde ikke vært for at du hadde barn, er jeg rimelig sikkert på at du hadde hatt lyst til å gjøre de samme tingene som Therese. Du er jo akkurat lik, extensions og silikonpupper. Dessuten synes jeg du legger ut i overkant for drøye bilder med tanke på at du er mamma. Blir flau, og derfor gir jeg meg med denne kommentaren og kommer ikke til å lese bloggen din igjen.

  16. Dette blir så typisk finnmarks drama at jeg blir helt syk i magen. Dere er like ille begge to synes jeg. Det er barnslig, og umodent å kalle hverandre og snakke stygt om andre på sin egen blogg. Det syns jeg. Det blir slarving, og ryktespredning.
   Du er gravid. Det er tungt, det VET jeg. Men du har også tatt det valget å reise til GC likevel. Og du kunne trukket deg når din vennine trakk seg. Jeg syns du burde gjøre det beste utav det, og kose deg med deg selv. Man skal kunne trives i eget selskap! Les bøker (aner ikke om du gjør det, men det er bra tidsfordriv), kos deg i sola, dra på shopping.
   Og noe annet enn feste morro tur kan man ikke forvente av 19/18 år gamle jenter, det betyr ikke at de er drittunger. De oppfører seg etter alder, og det er helt normalt.
   hvis du IKKE er en drittunge, så hev deg over dette her og oppfør deg som en voksen dame i stedet. Det er pga ting som dette her at jeg SKJEMMES over at jeg er fra alta, for det er så jævla typisk Alta oppførsel!
   Nei, skjerp deg Rannveig, vær den voksne i denne situasjonen og hev deg over alt dette her.

  17. Haha, dette er faktisk latterlig. Ettersom du er 20 år og mor bør du snart ha begynt å vokse opp. Uansett hvor mye problemer dere har på gran canaria (som egentlig ikke burde vært der, og som er dumt å krangle over. La de andre være ungdommer og leve livet litt, selv om du ikke kan det på samme måte. Går ann å unne dem det) så burde dere fikse det på en ordentlig måte. Snakk i lag, i steden for å være noen små unger som gjemmer dere bak et tastatur.

  18. Hvorfor i alle dager reiser du alene på ferie med folk du ikke kjenner, som høygravid. Er virkelig medieeksponering vedt mer enn familien din hjemme? Du kan takke deg selv, du visste hva du gikk til. Samtidig tror jeg nok dette er avtalt spill for at du og Therese skal klatre på topplisten. PINLIG!!

  19. Sykt bra av dæ rannveig! Alle her i Tromsø vet kordan ho Therese oppføre sæ når ho drikk alko, og førsåvidt hele tia egentlig! ho e en umoden drittunge, som e så høy på sæ sjøl at alle har bare lyst å spy på ho! Stå på, og drit i både ho og martine

  20. Nei men herregud da! man kan jo TENKE litt selvom man er 18-19 år gammel? En gravid jente vil ikke aktivt søke kontakt og være med på “alt” da man er i en annen situasjon og i dette tilfelle helt alene. Da ville hvertfall jeg følt meg veldig alene og trekt meg unna når ingen var interessert i å være med meg på mitt gravide grunnlag. Therese og hun andre burde vise omsorg og søke kontakt med den gravide hormonelle jenta i denne situasjonen!!

  21. Jeg vet naturligvis ingenting om deres forhold og din situasjon, men som en generel regel anser jeg det som uakseptabelt å kalle noen en “umoden drittunge” på bloggen sin, uansett hva bakgrunnen for utspillet er. Det er rett og slett… umodent.

  22. Herregud, voks opp. Du er en mor, de er ungdommer med færre forpliktelser i hverdagen sin og hva faen forventer du at unge, voksne jenter gjør når de er på ferie i Gran Canaria? Ikke glem at du begynte hele dette dramaet heller da, Therese er ikke den som skal ha all skylden for dette. Utrolig umoden oppførsel fra din side så langt jeg kan se. Nå er ikke vi på GC med dere, men det du og Therese har postet på bloggene deres taler saken for dere – ikke til ditt favør altså. Uansett så håper jeg jo at dere finner litt ut av problemene deres, for det høres kjipt ut å krangle sånn og at en må være alene hele tiden.

  23. C h a r t e r f e b e r
   I å t t e n d e s e s o n g av C h a r t e r f e b e r er vi tilbake der c h a r t e r eventyret startet ? på G r a n C a n a r i a. C h a r t e r -S v e i n er naturligvis på plass, og denne gangen skal han ha med seg et fremmed reisefølge på tur. Finner de tonen, eller blir ferien en hodepine for S v e i n?
   Kommentarer med c h a r t e r f e b e r stoppes av spamfilter også :p

  24. Heeeyy 🙂 Farg håret er det styggeste jeg ser jenter med brune øyner med blond hår. Det ser så rart ut og er mange som syntes det. Og med å være ei fitte som skriver dritt om toppbloggerene bare fordi du ikke kan feste så gjør du skam på oss som er blonde. Med å være ei bitch !! Er andre jenter barnslige..osv er det en playboy du har tatovert bak ? Eneste fint på deg er kroppen og huden ellers så er du kvalmende å se på… blææææh pliiis farg det blir flau når jeg så deg.

  25. Hun sletter bare kommentarene mine, men dette er stunt fra TV3, fy faen så latterlig. Nekter å tro hun har noen mulighet til å finne seg jobb, så “liksom” fight med en annen blogger blir nok fremtiden til denne snåbarnsmoren. Stakkars barn!

  26. Hei du 😉
   Jeg vil ikke ta noen av sidene dere, med tanke på at jeg ikke kjenner noen av dere.
   Jeg skjønner at du vil få ut et du tenker på og at det kanskje da blir bedre å skrive om det. Men hadde det ikkje vært litt bedre om du bare hadde skrevet/sagt litt om det du tenkte på, uten å henge ut Therese?
   Syns kanskje det blir litt for drøyt å legge ut om hvordan hun er, og hva hun gjør..
   Og det med at de andre drikker. Selvfølgelig er det slitsomt for deg, og sikkert litt ensomt også. Med tanke på at du ikke kan drikke. Men det er jo ditt valg om du vil være med dem eller ikke. det går ann å gå ut med dem, uten å drikke. Og kanskje de andre hadde klart å legge drikkinga vekk hvertfall en, eller to dager – så dere alle får finne på noe annet sammen…
   Jeg vet ikke jeg, men synst det blir for dumt om dere skal henge hverandre ut, så alle andre kan lese. Ingenitng blir bedre av det…
   Men håper ting ordner seg, og de siste dagene blir litt mer morro for deg også.

  27. Du er snart tobarnsmamma og ikke kan fortelle hvorfor du er i syden med to du hvert fall ikke vil være med. Ta deg sammen og vær hvert fall såpass moden å ikke skriv hvordan andre beter seg pga dem ikke er høygravide. Hvordan kan dem lukke deg ute? Sier seg selv at du lukker deg selv passe bra ute ved at du bare er gravid og ikke orker høyest sannsynlig for å ikke glemme at du ikke kan være med på alt du kunne om du ikke var gravid..Ikke skyld på noen andre enn deg selv. Virker som du har klart veldig bra å lage drama så de ikke gidder deg uansett! Sjokk… Trodde bedre om deg 🙂

  28. Jeg bare sier beklager før jeg begynner!
   Rannveig, du er 20 og snart tobarnsmor som er på tur til GC. Du er tydeligvis på tur med Therese og ei anna jinte. Du prøver jo så godt du kan for at du skal framstå som voksen, men når du lager EN EGEN VIDEOBLOGG OM HVOR TEIT THERESE TYDELIG DU SYNES HUN ER, KJEM DU IGJEN STEDER. Det er egentlig utrolig dårlig gjort å si og skrive sånt! Det kalles mobbing i en variant. Du bør egentlig skamme deg. Je blir så sykt flau over det du sa og det du skrev. Du er gravid dame, jeg kan forstå at det kanskje ikke er så veldig morsomt å være med to jinter på 18 år når du er gravid.Men hva er vitsen med å bre det utover hele media at de oppfører deg sånn? det er deg det kjem til å gå utover. Tror du at du skaffer deg noe fler lesere eller noe sånt? Det er så utrolig barnslig! Les det Therese skrev også kan du sammenligne! Tenk deg over to ganger før du skriver noe.

  29. Det er ikke du som er umoden her, det er nemlig Tcmn. Og dere som sier at Rannveig la ut et detaljert blogg innlegg burde gått innpå hva tcmn skrev. Det blir ganske tåpelig at tcmn fryser deg ut, Rannveig. Men siden ikke du kan drikke alkohol pga du er høygravid, så da lurer jeg på om hvorfor du egentlig dro ned der med to jenter som rett og slett elsker å feste? Greit at du ville kanskje ha litt fri før barnet kom, men om jeg hadde vært deg hadde jeg dratt til GC med andre mødre eller ja. Men jeg står på din side! 🙂

  30. hehehe, morsomt !!! 😛 Bra at du tør å stå for det du har sagt og at du faktisk skriver hva du mener!

  31. nei hun er ikke du er, jeg er helt enige, hu gjør det bare fordi hu e i et svangerskap og vst du kaller de umodne se på deg selv du har snart 2 unger tipper at du er en kanin i seng. TYPEN DIN ER BARE SAMMEN MED DEG FOR DERE SKAL HA BARN DU ER BARE 1 ÅR ELDRE EN TERESE KJERP DEG

  32. Jeg er ganske sikker på at ingen TVANG deg til å være med, så jeg syns ikke så veldig synd på deg.
   Dette ble bare dumt.

  33. Hei! Se bort ifra alt det de andre skriver av negativitet, det er jo din blogg og dine meninger 🙂
   Men for å si noe som ikke har med blogginnlegget å gjøre så har jeg sett på gutten din, og han var nydelig og snusk! Dessverre kjenner jeg deg ikke.. Men jeg ser for meg at du er en god mor uansett hva de andre sier! 🙂

  34. herregud, du sitte no snakka like mye dritt utav kjeften din like mye no som hun… skaff deg et liv… vedda på at du ikke tør og godkjenne kommentarene du for om (som er sur/bitter på deg ) du synke like mye som dem, du er ikke noe bedre når du sitte kalla dem en jævla dritt unge. du selv som takka ja til vær med på tur. vist det er så gale så dra deg tilbake til norge da. ikke være enn det. du burde passa kjeften din like mye som dem. Herregud du er 20/21 år og er mor ( da burde du ha litt mer i oppi haude og være litt eldre i haude , dem er bare 18 år og du var sann selv når du var 18 år. så ikke kom her snakk mert dritt enn dem. du synke på det lavnivåe sir jo litt om deg.

  35. Det er teit av dere som sier at therese IKKE er sånn, fordi det er ingen av oss som kjenner henne. Men utifra sånn hun har vist på bloggen tidligere, så stemmer det jo det Rannveig skriver. For vi som har lest bloggen til Therese i alle år, har jo fått vite alt for mye om hvor ofte hun drikker og hvor mye. Therese skriver jo mye på bloggen sin om at hun har vokst fra dette osv, men vet ikke hvor mye jeg skal tro på det 😉 Du får bare kose deg alene, Rannveig! Og la småungene drikke seg drita og kanskje de (forhåpentligvis) lærer hvis det skjer dem noe! Du får hvertfall kose deg på ferie <3

  36. Hørtes ikke så særlig koselig ut å være på GC med dem når du er høygravid og ikke kan være med på ting, akkurat. Dem burde vell kanskje tatt litt mere hensyn til at du er gravid, istede for å gjøre alt gravide ikke skal gjøre. Da kunne kanskje du også vært mer sammen med dem, og kanskje fått et litt annet inntrykk av jentene. De mener nok ikke å utfryse deg, men hvis det er som du sier.. at de drikker seg full osv, så vet de jo at du ikke kan det. Så det er dårlig da!

  37. Virker som en veldig dårlig måte å få opp lesertalla til både ho og tcmn. Er nok planlagt det her, ja;)

  38. Nå må du snart teksta videoinnleggå dine, får ikkje med meg halvparten av det du seie,fryktelig irriterandes

  39. Folkens, ro ned! Dette er høyst sannsynlig en tullekrangel arrangert av TV 3, fordi grunnen til at de er der nede er at de er med på C H A R T E R F E B E R som flere allerede har nevnt! 😉

  40. Dette virker veldig som en planlagt krangel. Tror nok ikke du ville vært så distre hvis det hadde vært ekte..

  41. æ er enig i ka nånn av dåkker andre har kommentert oppi her, det virke veldig som en planlagt krangel bare for å få PR og oppmerksomhet. Og det har sikkert nåkka med koffor dåkker reist te GC i utgangspunktet 🙂 men det har jo funka bra, begge har jo fått flere lesera på bloggen sin og mange har fått underhodning i å diskuter kæm som e mest umoden 🙂 glede mæ te å se ka slags tvprogram dåkker spille inn

  42. Gratulera me mer lesare , du har klart det fint me og snakka drid om ein av de mest leste bloggene i Norge , haha eg kan ikkje aent en og le av kor jevli pr kåt du e ! Få deg ett liv og prøv og ta initiativ sjøl istedenfor og klaga på at de ikkje Jør Noge !

  43. Herregud, hvor barnslig går det an å bli? De må få lov til å ha det litt gøy, det er ikke dems feil at du er gravid? Det er ditt problem!

  44. greit nokk at du synest de er to drittunger, men er det virkelig noe du føler for å fortelle hele Norge? Du som er den eldste av dere, og i tillegg snart mor til 2 burde vite hvordan man håndterer situasjoner. Du skal vere et forbilde for barna dine, og å henge enkeltpersoner ut på nettet er ikke noe særlig kult, uansett hvordan forholdet mellom dere er!

  45. Du oppføre dæ så skikkeli teit, du har allti vært såm en jævla førvokst onge! Det sir sæ jo sjøl at 18/19 åringa drekk og kosa sæ når dem e i syden. Og at du såm høygravid dro sammen me dem, valgte du til syvende og sist sjøl! va nok ingen såm tvenga dæ? det e jo så tydeli at det e du såm e den barnslige i denne situasjon, såm sætt dæ ned å laga video blogg istedefør å oppføre dæ voksent! Hahha, hærrigud…

  46. Okei, først av alt – jævlig drøyt å skrive så detaljert om saken på en blogg, der hele Norge kan lese det. Du er den eldste av dere tre, også er det du som er minst moden? Du burde vist bedre enn å henge ut andre personer på nettet. Du er i tillegg snart mor til to, du burde vist hvordan man håndterer slike situasjoner, du skal jo være et bra forbilde for barna dine.
   Og en siste ting – hvorfor dro du i det hele tatt til Gran Canaria når du er høygravid? Du må jo skjønne selv at å dra på ferie med 18/19 åringer blir til mye festing! Tror ikke Therese eller Ida har gjort noe galt her, det er bare du som er oppmerksomhetssyk.

  47. Ærlig talt! Det er jo du som er umoden og oppmerksomhetssyk! Slutt å bitch på andre, det blir bare patetisk.

  48. Hva skjer med drama på hver fuckings tur du drar på? Først lagde du kaos i Tyrkia og nå GC?! Haha du er spesiell altså. Stakkars de du daglig omgås.

  49. det e jo du så e ein umoden fjortis satan for ein fjortis sminke du bruge du vettjo kossen therese e så det va jo faktis din feil at valgte å bli med lol eg e 13 og mye modnere enn deg

  50. Haahahhaah, det virker jo mere som det er DU som er en umoden fjortiz? og måten du snakker på, på videoen HAHAHA ler meg ihjel, at voksne folk kan snakke med sånn stemme xD Therese er mere voksen en det du er :p, skulle ikke tro du var mor :p

  51. Hahaha, gratulerer med å skaffe deg selv tittelen “hun som snakket dritt om TCMN”… Sorry, men tror du kommer til å bli kjent som henne nå 😛 Er ikke lurt å snakke stygt om andre åpent på nettet :/

  52. Nå velger jeg å ta din side i saken selv om jeg er uenig i måten denne krangelen kommer frem på, men det er ikke min sak.
   Jeg vet selv hvordan det er å stå på sidelinjen som gravid og se på mens andre drikker og koser seg, og det er ikke mye moro. Heldigvis ba mitt reisefølge om unskyldning tidlig i ferien, og tilbrakte resten av den med meg. Jeg syns synd på deg som ikke hadde et følge som tenker på andre en seg selv. Feste og herje kan de vel gjøre en annen gang, det er ikke noe som løper fra dem…
   Håper du får bedre ferier i fremtiden! Håper dere blir venner igjen og klarer å fikse dette blogghysteriet. Lykke til med jenta i magen, du virker som en veldig god mor!

  53. Heier på deg! Kjenner ikke Therese, men utifra hvordan hun framstiller seg på bloggen virker hun som ei skikkelig bitch som lever for å drikke. Syns ikke noe om den jenta..

  54. spyr når jeg ser deg, du minner meg om hu der heidi olsen greia. faaake.. den krangelen har du laget selv

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg