Homecoming

Etter mye om og men er jeg da endelig hjemme i Alta ! Var supertrist å si hade til min kjære i Oslo etter bare et par dager sammen med han. Men et forhold har også godt av at man savner hverandre litt en gang iblandt! Heldigvis kommer han oppover selv om ikke mange dagene, noe jeg gleder meg masse masse til ! Selv om det føles litt tomt uten han akkurat nå. Men men ! Nå er jeg jo hjemme hos min kjære mor, og jeg gleder meg som en liten unge på julaften til å stå opp med hjerteskatten min imorgen tidlig. Det har jeg sett fram til nå i 6 dager ! 

Ellers er det ikke så mye å si. Måtte ombooke biletten min p.g.a all køen både på tur fra Oslo til Gardermoen, og at hele flyplassen rett og slett var folkesprengt og kaos. Skulle egentlig tatt fly i dag tidlig, men endte opp med å komme med siste flyet istedenfor. Og siden jeg ikke har tll at the moment, så hadde jeg heller ikke avtalt med noen å hente meg på flyplassen, ante rett og slett ikke om jeg ville bli hentet eller ikke. Så da tok jeg like godt beina fatt og tok meg en gåtur med kofferten min og min svære fullpakkede handbaggasje som begge to like gjerne kunne vært fylt med murstein. Heavye greier altså !! Heldigvis er jeg av den stae typen som sjeldent gir meg om jeg bestemmer meg for noe, og mamma var ganske stolt og sjokkert når hun så meg komme trillende med storemagen, to handbaggasjer og koffert. Hihi, skal ærlig inrømme jeg var litt stolt selv .. og veldig veldig svett rett og slett ! 

(Flekkete i ansiktet pga litt for hard soling i det siste + null sminke ) Var superdeilig å hoppe rett i verdens diggeste kosebukse som jeg desverre glemte her forrige gang jeg var her. 

Hadde jeg ikke visst bedre, hatte jeg kanskje trodd at disse to var fylt med stein. Men heldigvis ikke, høhø ! Nå skal jeg legge meg og få noen timer skjønnhetssøvn før jeg skal stå opp med verdens fineste solstråle og forhåpentligvis vil det være litt fint vær her imorgen. Håpehåpe !!

Og hååper såklart også dere lesere har hatt en fin dag i dag, kos dere videre !

Smask smask 

17 kommentarer

Siste innlegg