Flytting på G

Hei alle kjære lesere 

Nå er det noen dager siden sist. Har egentlig ikke gjort så veldig mye annet enn å kose meg i knallværet som er her, med min fine lille familie. Og siden vi også er midt oppi flytting, så blir blogging desverre nedprioritert. Vi måtte nemlig flytte ut av vår leilighet i Oslo ganske kjapt p.g.a at det ble funnet muggsopp på badet. Så nå bor vi midlertidig hos moren til min kjære, som var snill og tok oss i mot med åpne armer. Så her koser vi oss masse, og gullet koser seg med plaskebasseng og masse annet gøy. 

Holder på å finne oss leilighet på spreng nå, og skal på en visning imorgen. Håper virkelig det er noe for oss ! Den så i alle fall superfin ut, og ligger perfekt til. Så det ser jeg veldig fram til ! Ellers har jeg ikke så mye å si, dagene går nå, og lillesøster i magen vokser seg større og større for hver eneste dag som går. Har begynt å slite litt med vondt igjen, og bare det å gå er vondt nå. Håper virkelig det gir seg, i og med at det er ganske mye løping og løfting i løpet av en dag med en 1,5 åring i huset. Heldigvis snart ferdig å være gravid !

Hvordan har dere det ?

Ønsker dere alle en fin dag videre i alle fall! Nå skal jeg slappe litt av mens lillegull tar luren sin, så skal vi bare nyte resten av denne fine sommerdagen utendørs. 

Blogges 

17 kommentarer

Siste innlegg