Fått oss leilighet !!

Beklager for den dårlige bloggingen altså, huff… skal skjerpe meg der ! Lover dere at det blir å bedre seg hundre ganger så snart vi er på plass i vår egen leilighet. Og det blir nemlig ikke så lenge til, for i slutten av mnd flytter vi inn i en stor og fin leilighet, samme som vi var på visning til i går. Vi fikk den !! Og vi kunne ikke vært mere lykkelig akkurat nå. Ser ut som overflytting av bhageplass til lillegull også er i boks, og hva mere kan man egentlig be om ? Alt ordner seg for snille jenter !

Plassen vi flytter til heter Leirsund, det er ca 25 min å kjøre fra Oslo og ca 10 minutter å kjøre fra Lillestrøm. Og det å ikke bo midt i svarteste Oslo passer meg egentlig helt supert, fordi både jeg og Willem har jobber som gjør at vi egentlig kan bo hvor vi vil. Og ikke minst så er det tusen ganger mere banevennlig enn Oslo og i tilegg nærmere Willem sin familie. Vi gleder oss !! Og nå kan endelig jeg også begynne å vaske alle klærne til snuppa i magen og gjøre alt klart til at hun skal komme, noe jeg ser veldig fram til å gjøre 🙂 Da blir det nok også et innlegg her på bloggen om alt vi har til henne, og alt vi mangler ( som egentlig ikke er noenting, bortsett fra stellebord)

Har absolutt ingen bilder å dele med dere i skrivende stund, siden jeg ikke finner laderen til speilreflekskameraet. Så da får dere et magebilde tatt med iphonen min, 31+5…. 32 uker på vei om to dager !!

24 kommentarer

Siste innlegg