Intervjuet av bladet MOTOR

For litt siden ble vi intervjuet av NAF sitt medlemsblad, Motor ! Noe som er litt morsomt, siden det er ett av Norges mest leste blader.

På bildet under kan dere lese hele intervjuet !


Hva synes dere ?

Måtte desverre ta bilde med iphonen min, i og med at kameraladeren min fortsatt er sporløst forsvunnet.

26 kommentarer
  1. Hvorfor sensurerer du noe ALLE kan gå i butikken å lese ? :S
   NAVNET til din sønn ? ER du helt forbanna seriøs 😛 ? du har problemer ! OMG

  2. Hun gjør det fordi at hun ikke vil ha bilder av han på bloggen sin, dust. er det vits i å bry seg så mye om hva andre gjør og ikke?

  3. Hvorfor sensurere et navn som er overalt på bloggen og facebooken din? Too little too late å beskytte barnet etter omtrent et år med tusenvis av bilder, oppdsteringer (både positive og negative). Tror leserne vet hvem han er og hva han heter :p skal Du late som han ikke finnes lenger?

  4. Hvorfor sensurer du navnet til din lille ? ,
   Det står jo på siden din på info. Så det ga ikke heelt mening 😉

  5. Så flott Rannveig.
   Herlig å se dere igjen <3 Bra du sensurere <3
   Du er en flink mamma og tenker/gjør det beste for deg og din familie.
   Beste hilsen Pia Ingridsdatter.

  6. Veldig koselig og fint intervju og bilde av den lille familien din:)
   Skjønner ikke hvorfor folk skal legge seg borti hvorfor du sensurerer sønnen din, du har jo dine grunner til det.
   Tror det kan være lurt jeg:)
   Ha en flott helg fine familien:)
   Klem

  7. fyfan..du må jo være stokk teit?! Hvorfor i faen sensurerer du navnet til sønnen din?????! du har vist både han og hele navnet hans på tv, til og med barnedåpen hans!! og uansett kan jeg gå på en butikk å kjøpe det jævla bladet å lese navnet hans selv..serr! blir helt kvalm! Nestn så jeg slutter å titte innom bloggen din, fordi du er så teit! Er det mulig. hvorfor skal jeg være med på å bidra at du kan være enda mer teit med å få sitte på rompa å ha det gildt med blogging, som i mine øyne ikke er en jobb, men en hobby! åååh argh!

  8. Tænka at du burde kledd på dæ litt mere:-) rå flott e du å eb flott artikkel:-) men du ser ut som du rett å slett har fådd ammetåka allerede å glæmt å kle på dæ:/

  9. Og vi krysser fingerene for at det finnes noen “hjemmelagede” filmer på ditt kamera og at disse er tilgjengelig på nettet snart 🙂

  10. Lurer på hvorfor du sensurerer sønnen din (navn og bilde) når hvem som helst kan kjøpe bladet og se hans navn og bilde der? Du har vist han frem på tv og nå har du valgt å ikke vise han på bloggen (noe som er helt greit), men når du da velger å vise han frem i et ganske kjent blad etter å ha tatt det valget om å ikke vise han på bloggen, forstår jeg ikke helt hvor i landet dine tanker er!

  11. Tenk at du snart e 2 barns mamma å går åpenlyst i gatene me DITTA….ej må bare sei at ej faktisk skjønna om folk stirra å kommentera stygt når du overhodet ikkje skjønna at du ikkje går kledd i nokke om minne om “pretty woman” kvinnfolket der puppane sovidt henge innafor det du sikkert vil kalle “topp”. Tenk dei tusenvis av folka som ser ei mor som vise sej slik offentlig..e det nokke rart folk he feil bilde av dej?
   KLE DEJ skikkelig,du e gravid å he et mannfolk..greit du e stolt av dissa svære muggane dine å at du vil vise fram dinna alt for brune kroppen din. DU E MAMMA rannveig…du e snart 2 barns mamma der 2 av DINE barn skal ha dej som rollemodell til dei blir eldre. skuleunga,foreldre,lærera vil dømme dej å kan faktisk gjer mykje om du ikkje forandra dej på enkelte plassa..om du skal ver ei mor so må du virkelig endre dej om du ikkje vil bli aleinemor!

  12. Arh. Hvor er hjernen din? Du legger ungen din ut flere andre steder på nett. Det er forsent å begynne slik nå, det flommer av bilder av han her allerede. Og hva kidden din heter, skriver du i annenhver setning uansett så å skjule det..? Gir null mening! Helt blåst.

  13. Morsomt at alle som skriver stygge kommentarer, ikke selv tør å stå for det med fullt navn. Håpløse kommentatorer, som helt klart ikke har empati som en utviklet del av sitt sjelsliv. Hvis hun gjorde det denne gangen, så gjorde hun det denne gangen, hva er egentlig problemet?
   Min mor lærte meg et ordtak flere av dere bør ta med dere videre i livet: Har du ikke noe pent å si, er det bedre å ikke si noe som helst.
   Ha en flott sommerdag videre! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg