Leiekontrakt i boks og flytter i neste uke !

Hei skjønne lesere !

Da har vi vært i Lillestrøm og skrevet under leiekontrakten med våre utrolig koselige utleiere! Herregud som jeg gleder meg til å flytte inn og begynne å ordne i leiligheta, og ikke minst, til å få alle tingene våre på plass og slutte å leve i en koffert ! Noe jeg har gjort siden jeg kom fra Gran Canaria, ikke morsomt… men, nå er det slutt ! Flytter inn på tirsdag eller onsdag allerede 😀 Skal bli godt å bo for oss selv igjen, det kjenner jeg virkelig ! Og det er heller ikke dumt at de vi leier hos også har barn som er rundt Nathaniel sin alder, eller litt eldre. Koselig ! 

Etter møtet med utleierne våre bestemte vi oss for å spise familielunch sammen, hihi ! Willem er jo egentlig utrolig opptatt med jobben sin, men siden vi var sammen til lunchtider så gjorde vi bare det. Det ble da rekesmørbrød (ny cravings?!) spiste det samme i går skjønner dere, hehe.

Ellers har vi bare badet og koset oss masse i dag ! Lillegull fikk seg også nytt basseng i dag siden det “gamle” (kjøpte for 2 dager siden) ble ødelagt. Nedtur! Men det nye var jo mye kulere da, med vannsklie og greier 😉 Føler meg også veldig stolt som faktisk greide å blåse opp hele greia helt selv !! 

Sjekk det kule bassenget ! Den dragen har også sånn sprutetut ut av munnen som kan kobles opp mot vannslangen, slik at den spruter vann på sklia. Lillegullet bare elsket det. Må også skyte litt til av meg selv siden det er MYE vann i det bassenget der, gikk sikkert 40 gang ( ikke en overdrivelse) fram og tilbake med full vannbøtte for å få det vannet som er oppi der. Flink ? Jaaa. Har ganske vondt i bekkenet nå for å si det sånn ! 

Nå skal jeg avslutte her og vente på at Willem kommer hjem fra jobb. Gullet ligger enda å sover luren sin, men vokner sikkert snart. Litt senere kommer det magebilder og gravidoppdatering siden jeg er 33 uker på vei i dag ! Wiihii 😀

Blogges 

 

10 kommentarer

Siste innlegg