Høygravid!!

Da er dagen her, hvor jeg offisielt kan kalle meg for høygravid. For hver dag som går bedres sjansene for at alt skal gå fint om fødselen plutselig skulle starte. Og det er jo utrolig beroligende. Ikke det at jeg i grunn er redd for en prematur fødsel, da både hele mitt forrige svangerskap og dette har forløpt totalt feilfritt, ingen ting har vært galt på noen som helst kontroller. Fødte også en dag over termin forrige gang. Så tror nok det skal gå HELT fint selv om jeg ærlig kan inrømme at disse vonde og hyppige kynnerne bekymrer meg litt. Men det sies jo også at det skal være betydelig verre med kynnere i andre/tredje(osv)  svangerskap? 

Det at jeg er høygravid merkes utrolig godt ! Ingen stillinger er gode lengere. Å sitte rett opp og ned er helt grusomt, og puppene mine, som begynner å bli ganske store og tunge, hviler oppå magen… noe som gjør det hele enda grusommere. Det aller mest behageligste er å ligge i sengen, på siden…, men hvor mange ganger i løpet av en dag har jeg egentlig tid til det som hjemmeværende mamma til en vliter liten lykkelig og livsglad gutt ? Det er veldig sterkt begrenset 😉 Heldigvis er det jo barnehagestart om 8 dager, noe jeg ser utrolig frem til både for min og for lillegull sin skyld. Jeg ser nemlig på barnehage som noe flott og som noe alle barn burde hatt rett til å gå i. Forberedelsene har startet for fult, og i dag tenkte jeg å begynne på merkingen av alle matboksene/flaskene og klærne hans med alle de flotte stryke og klistrelappene jeg fikk nettop. De var så utrolig skjønne, haha ! 

Deler noen magebilder med dere fra i dag, min første dag som offisielt høygravid i dette svangerskapet! Kun 40 dager til prinsessa i magen har termin 🙂 

 

 For å se innlegget jeg skreiv da jeg var høygravid forrige svangerskap kan dere trykke HER 

30 kommentarer

Siste innlegg