1 mnd til termin! Når tror du prinsessa kommer ?

Hei kjære dere

Tenkte det var på tide med et lite svangerskapsinnlegg i dag, siden det i dag faktisk er akkurat en måned til lille prinsessa har termin! Herregud, rart å si det, men sant. Nå har jeg gått mange mange måneder gravid i mitt andre svangerskap, og snart er jeg i mål! Og fødselen kan vel egentlig skje når som helst nå, siden jeg går rundt med 2 cm åpning. Aner jo ikke om det har åpnet seg mere, men det tviler jeg på, da jeg vet hvordan vonde og effektive rier skal kjennes ut.

Dagene går jo med mensensmerter konstant og vonde hyppige kynnere, så man vet jo aldri. Men så lenge ikke noe er regelmessig så tar jeg det helt med ro. Og dere som ber meg ta det med ro, det er veldig tydelig at dere ikke har barn selv. Som mamma til en 1,5 åring som ikke begynte i barnehagen før i går, har jeg rett og slett ikke hatt noen som helst mulighet til å bare ligge å “slække” i sofaen. Alle med en 1,5 åring vet hvor mye arbeid det er og at man faktisk må være ganske aktiv og løpe rundt som en gal til tider, gravid eller ei. Sånn er livet av og til, og lillesøster er enda i magen så tror ikke jeg har gjort noe galt altså ! 

Men, i morgen er første dagen lillegull skal være i bhagen helt alene, og jeg skal være hjemme, Willem på jobb. Er litt nervøs, men utrolig spent på hvordan det skal gå! Får så mye skryt fra de si bhagen om hvor trygg han er, noe jeg jo vet fra før av og. Så tror det kommer til å gå helt strålende !! Så fra morgendagen og til den dagen prinsessa velger å komme til verden, så skal jeg bare nyte de siste dagene/ukene hjemme alene og slappe ordentlig av før jeg blir mamma på nytt ! 

Her er noen magebilder fra nå nettop, 36 fullgåtte uker på vei når klokka tikker tolv ! 

Og så tenkte jeg å ha en liten gjettekonkurranse, sånn bare for morsomhetens skyld ! Hadde tenkt at det er morsomt å se om noen klarer å gjette riktig fødselsdato, fødselsvekt og fødselslengde på lille Emma Angelica i magen ! Kan jo si så mye som at jeg veide 3700 gram når jeg ble født og var 50 cm, pappaen veide 5500 gram og 53 cm når han ble født(!!). Verdens stolteste storebror veide 3385 gram ved fødselen, var 51 cm lang og kom til verden dagen etter temin! 

Hvilken dato tror DU lillesøster velger å komme til verden?

Hvor mye tror DU hun veier og hvor lang er hun ?

Gjett i vei !!

40 kommentarer

Siste innlegg