Dagens middag og HELG!

Hei på dere! Første dag alene i barnehagen for lillegull gikk superfint, han fikk så mye skryt fra de ansatte. Flinkingen min! Stolt stolt mamma her ja. Men gullet ble også sjeleglad når vi kom for å hente han, så det blir vel noe som at barnehagen bra, men hjemme med mamma aller best! 

Nå har vi spist middag,ryddet leiligheten, min kjære er dratt på besøk, og lillegull er i seng. Til middag ble det svinekoteletter, pommesfrites, salat og bernaise. Nam nam! 

Har også helt supre naboer og utleiere, snille Kikki kom ned til meg med masse grønn te, poser med C vitamin og eplecidereddik, og streng beskjed om at jeg måtte drikke masse… fordi hun hadde lest på bloggen min at jeg hadde urinveisinfeksjon! Haha, synes det var veldig koselig gjort jeg.  Har jo nemlig en antibiotikakur som ikke virker i det hele tatt, og hadde egentlig tenkt meg på legevakten en tur i løpet av kvelden. Men, nå skal jeg se det litt an, kanskje alt dette funker ! Var i alle fall utrolig omtenksomt av de. 

Og ja! I dag begynte jeg forresten på Bringebærkapsler, noe man kan ta fra uke 35 og til og med etter fødselen. Dette for det første for å sørge for en komplikasjonsfri og lett fødsel. Gikk på de fra ca denne tiden av mitt forrige svangerskap også, og jeg hadde en “enkel” og totalt komplikasjonsfri fødsel med effektive rier hele veien.  Så, kanskje hadde det noe med kapslene å gjøre, det vet jeg ikke. Men jeg velger å ta de denne gangen også da jeg innbiller meg at det har en viss effekt i alle fall. Og nei, disse kan ikke starte fødselen, ser det er veldig mye feiloppfatninger rundt akkurat det. De gjør kun fødselen enklere når den først er ordentlig i gang, om dere skjønner. 

Senere blir det nok bare avslapping, film og kosekveld! I dag er det nemlig helg , wihiihi 😀 

Kos dere masse i kveld ! Så blogges vi 

4 kommentarer
  1. Jeg har lest bloggen din siden april eller noe sånt. Er nok en av dine anonyme lesere. Jeg må bare få sagt at du er kjempe flink blogger og ikke minst super flink mamma ut i fra det du skriver på bloggen din. Synes det er helt greit av du sensurerer bildene med sønnen din på. Klem fra meg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg