Helgen kom, og den gikk..

Hei igjen kjære dere!

I helgen ble det ikke spesielt mye blogging, annet enn gårsdagens gravidoppdatering for uke 36. Nå som lillegull har begynt i barnehagen, vil jeg såklart bruke mest mulig tid på å være med familien og minst mulig tid på alt annet, i helgene. Det tror jeg og håper dere skjønner! 

Det vi gjorde var bare å slappe av hjemme, vært en tur på litt shopping med ting til leiligheten, og vært på Hoppe Loppeland! Sistenevnte falt veldig i smak hos storebror, og han var helt vill. Ble også en del løping og tøy og bøy på meg, og det har jeg nok kun bare godt av! Jo sprekere man er i graviditeten, jo lettere fødsel får man, og det blir langt lettere å komme tilbake til “seg selv” (normalvekten osv.. ) Ellers er det ikke så mye å si, i dag har jeg bare slappet av hjemme og styrt og ordnet.  Og bestilt litt nytt til rommet til lillegull, som jeg GLEDER meg til å få i posten 😀 Fått fikset mye på badet i dag også, så kanskje det kommer bilder av det på bloggen veldig snart ?! Skal i alle fall trekke vinner av Sara’s konkurransen i kveld, noe jeg vet mange ser fram til ! Må bare beklage at det har tatt så langt tid som det har tatt. 

Nå kom nettop kjæresten og lillegull hjem fra jobb og barnehage, så da avslutter jeg innlegget her og skal starte med middagen og kose meg med min lille familie!

Ha en fin dag videre alle dere kjære lesere der ute :))

SMASK !

16 kommentarer

Siste innlegg