Vinner av et sett med clip-ons fra Saras!

Som dere sikkert vet, de fleste av dere i alle fall.. så hadde jeg en extensionsgiveaway for altfor lenge siden. I mellomtiden har det både vært bytting av barnehage, flytting i ny leilighet, og alt dette i tilegg til at jeg faktisk er høygravid med plagene det medfører. og har vært hjemmeværende med min skjønne lille gutt for inntil bare noen dager siden. Men nå, nå skal jeg ENDELIG trekke vinner ! Måtte bare komme med en litt utfyllende forklaring på hvorfor det faktisk har kommet i 10’e rekke hvis ikke enda lengere bak ! Så, beklager kjempemye for det !! 🙂 

I denne giveawayen har jeg faktisk valgt å velge vinner selv, da jeg synes at noen som virkelig fortjener å vinne, skal vinne! Og den heldige vinneren av et valgfritt clip-on sett fra Sara’s hair ble Cecilie som er eieren av bloggen Sjarmerendeslitt.com ! Var utrolig mange fine og flotte påmeldinger, MANGE som fortjente å vinne og et utrolig vanskelig valg selvfølgelig. Jeg gikk minst 10 ganger gjennom alle påmeldte kommentarer ( og det var ikke få påmeldte….:) før jeg valgte vinner av giveawayen! Og vært innom utallige blogger før jeg bestemte meg.

Grunnen til at jeg valgte Cecilie er at hun skreiv hun ville gi det bort i gave til venninnen sin som er alenemor og ikke har det så veldig greit økonomisk. Da jeg selv har vært alenemor, VET jeg at det ikke er en dans på roser, hverken økonomisk eller på noen andre måter. Og da er det jo greit om noen har lyst til å gi deg en liten oppmerksomhet! Så synes det var et flott tiltak, jeg !

Gratulerer Cecilie :)) 

Og til alle dere som desverre ikke vant, så vil jeg uansett anbefale Sara’s hair. Det er det beste jeg noen gang har prøvd, og som dere ser på bildet over (hvor jeg har på meg hår fra Sara’s) så er de utrolig fine og fargen er ikke gul i det heletatt. Finnes såklart mange andre farger og. 

Smask !

 

5 kommentarer

Siste innlegg