Høsten er kommet for å bli.

God morgen kjære lesere

Hvordan har dere det i dag? Jeg er i alle fall våken og mere enn klar for å starte dagen! Ungen er dratt i barnehagen, og kjæresten på jobb. Og jeg har heeele dagen på å gjøre akkurat hva jeg vil(som for det meste er vasking, støvsuging, innredning… eh, ja.. sånne typiske rare ting som høygravide liker) Skal også bruke litt tid på å gå ordentlig gjennom både den vanlige mailen min, og sponsormailen min. Så dere som har skrevet til meg, jeg må bare beklage for at jeg ikke har svart! Tiden strekker ikke alltid til alt.

Er jo skikkelig høstvær i dag, så jeg belager meg hvertfall på en dag innendørs. Er jo MYE som skulle vært gjort her, blant annet mitt nye lille interiørprosjekt. Skal som tidligere nevnt, male bokstavene i fornavnene til min lille prins og prinsesse i forskjellige farger som skal henge på rommet/over senga deres. Lillesøster Emma skal få forskjellige rosa og lilla nyanser, og storebror Nathaniel skal få i blå og mint nyanser. Gleder meg veldig til å se hvordan det blir!

Og slik ser det ut rett utenfor…. 

Som dere ser har ene lekehuset til gullgutten blåst avgårde og knekt, haha. Tror kanskje det er på tide å rydde vekk utelekene. HVERTFALL badebassenget, tviler sterkt på at det blir flere badedager i år med mindre vi reiser til Syden eller noe. Hahaa. Kan nok trøste oss med at vi nok har fått badet oss mere enn nok i sommer, det bassenger har blitt flittig brukt til tross for at det er nesten helt nytt!

Høsten er kommet! Nå skal jeg sette i gang med å teste ut litt farger og hvilken bokstav som skal ha hvilken farge, så legger jeg nok ut bilderesultat når det er ferdig! I dag er jeg også 37+0, noe som betyr at jeg mest sannsynlig også kommer med en gravidoppdatering i dag + enda flere magebilder! 

Ønsker dere alle en fantastisk fin fredag! Og en super helg! Dere er herlige.

Smask

17 kommentarer

Siste innlegg