Fra kjedelige bokstaver til freshe bokstaver!

Som jeg lovte dere, kommer nå resultatbilder av dagens lille interiørprosjekt, nemlig å male bokstavene i de første navnene til de nydelige barna mine! ( De har jo begge dobbeltnavn, men blir utrolig langt..) Ble selv utrolig fornøyd. Fikk veldig mange spørsmål om hvor bokstavene er kjøpt, og da kan jeg bare si at alt er kjøpt på Panduro, både bokstavene og malingen. Bokstavene kostet 29 kr pr.stk, om jeg husker heeelt rett nå.  Malingen kostet 39 pr.stk. 

Å male bokstavene gikk overraskende fort, hadde trodd jeg skulle bruke lengere tid på det! Det jeg brukte mest tid på var egentlig å prøve ut forskjellige fargekombinasjoner, hvilken bokstav som skal ha hvilken farge, ikkesant. Anbefaler alle som har tenkt til å  male bokstaver om å gjøre det samme. Det er nemlig litt vanskelig å se hva som blir fint og ikke, uten å prøve seg fram først.

Så da fant jeg fram et hvitt ark, og malte de forskjellige fargene etter hverandre i forskjellige kombinasjoner, og dette er hva jeg kom fram til!

Hva synes dere ?

Storebror sitt navn skal henge på rommet hans, mens lillesøster sitt skal henge over “hennes plass” på soverommet vårt ( over vuggen hennes) Tenkte kanskje å begynne å ta litt bilder av leiligheten imorgen eller på mandag, da jeg ser mange etterspør det! Begynner å bli veldig fint her nå, er spesielt fornøyd med soverommet vårt, badet ,og rommet til lillegull. Så blir en av de rommene først tenker jeg.

Nå skal jeg faktisk gå å ta noen magebilder og poste sammen med oppdatering for uke 37! Alt for dere !

Smask

15 kommentarer

Siste innlegg