Du vet du er mamma når…

… du danser hode-skuldre-kne-tå sangen om og om og om igjen, selv om du er høygravid!

Hahahhaa… tok meg selv i å tenke at det kan ikke være mange høygravide som orker å gjøre noe sånt bare dager før terminen. Men, når man er mamma til verdens søteste og beste gullunge så klarer man det meste for å glede de! Når han er glad, er jeg glad. Så det er ordentlig vinn-vinn det! 

Ellers har vi ikke gjort så mye i dag, hadde egentlig tenkt oss i badeland, men siden jeg har UVI og Willem halsbetennelse så droppet vi det.. hehe. Ble en rolig hjemmedag med innhandling av litt nødvendigheter til hjemmet i stedet. Tror ikke akkurat lillegutt har vondt av en rolig hjemmedag, etter en hel uke i barnehagen. Imorgen bærer det på besøksgård med et vennepar av Willem, med en datter på gullgutten vår sin alder. Det blir nok superbra tenker jeg! 

I kveld blir det bare avslappings og TVtitting, vi som nettop har fått oss TV kanaler igjen, haha. Sånn er det når man er  verdens tregeste altså.

Nå skal jeg ha kosekveld med kjæresten min <3 Og muuuuligens kommer det et blogginnlegg litt senere med litt bilder av vugga/soveplassen til prinsessa i magen. Noen som vil ha? 🙂 

Hva skal dere gjøre i kveld? Ha en fin lørdagskveld videre kjære lesere! Smask 

21 kommentarer
  1. Willem? -_-
   Du vet vell at når man trykker på navnet så kommer man til bloggen til to jenter, Pernille og Aurora…… lol later som om man er typen til Rannveig.

  2. Søstra mi var så aktiv og sprek helt til dagen ho skulle føde. Og da mener jeg aktiv som sykle flere kilometer, styrketrening/rydding,vasking osv vi måtte til å med roe ho ned og si til ho at du må ta det litt rolig, husk du er gravid! Haha, men fødselen hennes var ikke ho så heldig med..:( gikk bra til slutt med både barn og mor, men det at de sier hvor sprek du er hvor bedre fødsel, bullshit. Hvertfall i dette tilfelle..
   Vil gjerne se bildene 🙂 og av leiligheten!

  3. Virker som du tror du er den eneste på denne jord som er gravid og har 1 unge fra før..
   Du skryter jo hele tiden over hvor ‘ flink’ du er som orker ditt og datt når du er høygravid :p
   Du virker flink altså, er ikke det 🙂

  4. Begynner å bli drit lei av å høre hvordan du skryter deg selv i skyene for alt du orker som høygravid… Er du eneste i verden du da som orker alt fra en ett åring til det å være gravid?
   Du tenker jo ikke på alle med kompliserte svangerskap eller lignende!? Har tvillinger på to år selv, å løper rundt etter dem, til tross for to dager på overtid med tredje mann.. Jeg er HELDIG som har kunne vært så aktiv og frisk under svangerskapet, er virkelig ikke alle som kan det, men jeg er ikke bedre mor enn dem for det.
   Du er jo sååååå fuckings fantastic, iallefall presenterer du deg selv slik…

  5. Nå har jo jeg 2 barn i alderen 2 1/2 år og 6mnd å var ikke noe problem å holde tritt med 2åringen når jeg gikk høygravid heller, tross BL å kvalme;) i en alder av 21år:)

  6. Enig med andre her! Er ikke unik å gå gravid og være i aktivitet med barnet du har fra før! Du vet mange har både en, to og tre fra før! Å de er i jobb i tillegg! Man er langt fra funksjonshemmet selv om man går gravid!

  7. Åååå, du er den beste mamman ever… Not… Du burde seriøst slutte og tru du er den beste, for en dag kommer virkligheten og smekker deg intryne… Håper du lærer en dag at, du er ikke den beste i alt…

  8. Jenter.. Ro dere ned ….
   Hun blogger jo, klart hun skriver om sitt liv osv. Er dere sjalu for at hun gjør det så bra? Hvorfor så sinna? Syns det heller er mange av leserne her inne som skal prøve være bedre enn rannveig, bare fordi dere har jobb / utdanning osv. Ingen er bedre enn andre pga det… Alle er forskjellige, jeg syns dere skal begynne å respektere rannveig litt mer.. Alle mødre gravide er sterke kvinner som gjør alt for barnet i magen! med unntak som kvinner som røyker under svangerskap/amming. De setter dessverre seg selv høyere enn sitt barn.
   Jeg syns rannveig er flink, syns også hun kan skrive hva hun vil på sin egen blogg uten bli tråkket på og rakket ned på fra andre…. Hun er positiv, hva er problemet. ??! Negative personer burde heller bare holde fred altså…. Nok av folk som er ekkel med hun syns jeg! Vis litt mer respekt!!!!! OG lag deres egen blogg,! Skriv om deres egne liv, slutt å døm Rannveig,

  9. Om det hadde vert 8 andre gravide toppbloggerar som av gravide med unge fra før, så hadde de nok alle skreve se samme…. Dette handle jo faktisk om live hennes, kassen hu oppleve dette! Drit i og les bloggen om dåke e så imot den

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg