Lillesøster’s soveplass – bildedryss

Som jeg lovte dere, så kommer det nå et lite innlegg med bilder av lillesøster sin soveplass slik det ser ut foreløpig. Hun har jo ikke sitt eget rom enda, og vil komme til å dele rom med storebroren sin når hun er gammel nok og tiden er inne for det. Men, foreløpig – så sover hun inne sammen med oss, noe hun kommer til å gjøre til hun minst er ett år. 

Har da ordnet en liten krok av vårt soverom til henne. Mangler enda litt ting, tenkte å henge opp en utrolig søt rosa hylle fra Kids Concept ( venter i skrivende stund på samme hyller til storebror sitt rom, bare i blått) på hyllen over sengen hennes tenkte jeg å plassere litt ting som bilder, bøker, dåpsgaver ( når den tiden kommer) Er hvertfall utrolig fornøyd slik det ser ut nå, og skal holde på med litt finpuss helt til hun ankommer verden!

Her er lille Emma Angelica sin soveplass ! 

 Vuggen er kjøpt på Brio, og er arvet fra storebror. Noe som er veldig stas for meg, da har den litt mere verdi! Med vuggen fulgte også sengesettet som er på på bildet, og sengekanten pluss en annen sengehimmel i helt hvitt ( ikke den som er på bildet, har byttet ut den med den dere ser over) 

I tilegg til vugga på soverommet har hun også en utrolig søt babykurv,som blir soveplassen hennes i stua. Har også en helt nydelig sengehimmel som henger over. Men det kan dere få bilde av en annen gang ! 

Den “permen” dere ser som står i vinduet ved siden av ultralydbildet, er fra Panduro. Den har jeg også helt lik i, til storebror(bare i blått) Den er utrolig fin og smart til å oppbevare minner fra den første tiden til barnet, i . Ting som for eksempel graviditetstester ( jepp, jeg har tatt vare på graviditetstestene mine fra begge svangerskapene) og andre ting som kanskje ikke får plass i en scrapbook, for eksempel. Første body, avstøpning av hand/fot osv. Den har i tilegg bittesmå utrolig søte skuffer på innsiden. Anbefales videre til alle dere andre mødre og kommende mødre der ute! 🙂 

Hva synes dere om sovekroken hennes? 

28 kommentarer

Siste innlegg