Sniktitt på storebror sitt rom..

Rommet til lillegullet er noe jeg aldri blir helt fornøyd med, kommer heeele tiden med nye ideer om hvordan jeg vil ha det! Men nå er det ikke langt unna, mangler bare et lekekjøkken jeg nok aldri får tak i her i Norge, desverre.. 

La dette bildet ut på instagram tidligere i dag, siden jeg nå har fått opp de to nye bokhyllene på rommet hans! 

Her er ene hjørnet av rommet hans. Han har ganske stort rom og MASSE leker, så en dag jeg får tid skal jeg legge ut bilder av hele rommet og også hele leiligheten ellers.

Hadde helt glemt av det selv, men har jo lagt ut bilde av rommet han hadde i leiligheten vår i Oslo. Da brukte han jo juniorseng, og begge sengene står på rommet hans. Men vi velger å bruke sprinkelsenga enda en liten stund til, siden han sover best oppi den foreløpig! Så, når vi finner ut at det er på tide så pakker vi rett og slett bare ned sprinkelsenga, eller så får lillesøster overta den direkte. Time will show!

Lekekjøkkenet jeg er ute etter er forresten dette: 


Finner det ikke NOEN plasser, og jeg har lett, både på nettet generelt, men også ebay og amazoon. De har det både i rosa, hvit og rødt som man kan få tilsendt til Norge. Men, ikke i blått! Det er så utrolig typisk. Så hvis du vet om en nettside som shipper dette kjøkkenet til Norge setter jeg utrolig stor pris på om du kan legge igjen en link/kommentar om det !! 🙂 

Hva synes dere om det dere har sett av rommet til lillegull så langt ? 🙂 

34 kommentarer

Siste innlegg