Cupcakes – oppskrift

Hei kjære dere! 

Nå er gullungen og kjæresten dratt ut døra på jobb og barnehage, og jeg sitter her helt alene i den store senga vår! Tenker å sove et par timer før jeg står opp, har nemlig ikke så mye på agendaen i dag forutenom frisørtime kl 2 for påsetting av extensions. Så det blir nok bra ! Hååper jeg i alle fall, og tror 🙂 Skal også fikse litt på rommet til lillegull, kanskje omøblere litt? Får se. 

Godt å bare slappe av noen dager også. Spesielt når man er så høygravid som meg!! 🙂 10 dager til termin i dag! I går lagde jeg forresten noen helt nydelige cupcakes, som jeg bruker å lage avogtil. Oppskriften har jeg lagt ut tidligere og den kan dere finne HER – så flere var interessert i oppskriften og den må dere jo såklart få 🙂 

Disse er utrolig gode, og både mine to kjære her hjemme og naboene likte dem, hehe 🙂 I oppskriften står det vaniljecupcakes, men her har jeg puttet inn noen skjeer med kakaopulver, og vips – der har man sjokoladecupcakes! Så det kan man se an litt selv hva man liker best. Nå skal ho mor slappe av litt til før det er opp å hoppe igjen! Står jo alltid opp om morgenen samtidig som de to andre, da jeg som sagt liker å gjøre i stand matpakken til lillegullet og slikt selv. Hønemor ja!

Ønsker dere alle en fantastisk dag videre, det skal nemlig jeg ha! Kommer nok bilder av mitt nye hår litt senere tenker jeg 🙂 Forresten, følg meg gjerne på Instagram HER. Oppdaterer ofte der før bloggen, og legger også ut bilder som ikke kommer på bloggen. 

 

9 kommentarer

Siste innlegg