Fødsel

Hei kjære lesere !

Natt til i dag gikk ikke akkurat som planlagt, om man kan si det sånn. Sto som vanlig opp i 2-3 tiden for å tisse,og selv med øyne som såvidt var åpne klarte jeg å se blod, mye blod for å være helt nøyaktig ! Har jo hatt litt blidtilblandet slim noen dager, men aldri i nærheten av dette..

Ble såklart kjemperedd og vekket Willem slik at han kunne ringe føden å høre hva vi skulle gjøre . Da jeg kom tilbake i sengen og slo på lyset la jeg merke til en stor blodflekk alkurat der jeg hadde sovet. Fikk da vår fantastiske nabo til å komme ned til oss for å passe gullet mens han sov, deretter var det bare rett avgårde til Ahus og føden for å sjekke. Siden de hadde mistanker om at fostervannet mitt var gått, ville de ikke sjekke åpningen med en gang . Fikk da et sånt papir/plastikkhåndkle plassert under rumpa mi og ble satt til CTG registrering. Den viste til tider ganske kraftige modningsrier, så det er altså hvertfall ingen tvil om at det er modning på G i aller høyeste grad. Willem fikk beskjed om å dra hjem igjen for å hente helsekortet og fødebagen min. Etter en stund hadde de blitt enige om å sjekke åpningen min likevel, og det viste seg at hun fikk inn hele to fingre, og at fostersekken/fostervannet fortsatt var inntakt. Hun kunne også fortelle at lille jenta vår har festet seg helt nå og ligger med hodet veldig langt nede, noe som kjennes ! Det er enda veldig tidlig i fødselsforløpet, så hun kunne ikke si om det ble fødsel i dag eller om noen dager. Det vil kun tiden vise, så derfor ble vi sendt hjem igjen noe som jo er greit når man ikke kan si når jeg vil komme i aktiv fødsel.

Men det lover jo godt da, har enda hyppige ( men ikke regelmessige lengere) modningsrier + blodslim i store mengder. Hadde ikke slikt blodslim før langt ut i fødselen forrige gang. Naboen som utdanner seg til jordmor har tippet at lille Emma vår kommer iløpet av helgen. Så dette blir utrolig spennende, kjenner det kribler litt med tanke på at jeg aller mest sannsynlig blir mamma på nytt i løpet av noen få dager , det eneste som må skje nå er at riene må bli mere effektive og regelmessige så er vi i boks. Krysser fingrene for i natt ! Og håper dere alle gjør det samme 😉

Når tror DU lille Emma velger å komme til verden ? 

65 kommentarer

Siste innlegg