Tiny hands and feet

God morgen kjære lesere

Siden jeg har ei ordentlig sovesnuppe av en baby, så rekker jeg jo å gjøre alt mulig slags ting jeg føler for å gjøre! Nå på morgenen har jeg gjort ferdig hand og fotavtrykkene til snuppa mens hun fortsatt ligger å sover i sin søteste søvn. Forhåpentligvis våkner hun snart slik at hun får dagens første måltid.

Hva synes dere? Fotavtrykkene ble jeg i allefall utrolig fornøyd med da de var lettest å få til, handavtrykkene var ikke like enkel.. det er begrenset hvor mye man vil presse hendene til sin 14 dager gamle nyfødte baby. Så de ble ikke så dype og fine handavtrykk fordi vi ville være litt forsiktige, men… shit au! Greia er jo at man skal ha minner som viser hvor små hendene/føttene var, ikke hvor bra avtrykkene blir. 

Rammene har jeg malt selv, de var bare vanlig papp-farge originalt. Har da brukt lyserosa farge som dere ser, og malt mørkerosa stjerner på! Utrolig fornøyd, og har malt akkurat lik ramme til storebror, bare i lyseblå og mørkeblå stjerner på, så når helga kommer skal vi ta hans fot og/eller handavtrykk også. Det blir jo litt av et prosjekt, da jeg ser for meg at han ikke kommer til å være helt samarbeidsvillig der, haha…  men er jo verdt et forsøk, da 🙂

 

I dag var faktisk Willem sin første dag på jobb igjen etter fødselen, så nå er det bare meg og Emma framover! Men vi skal nok kose oss masse sammen og jeg gleder meg så mye til alt det fantastiske vi har i vente! Nå skal jeg avslutte dette innlegget her og så blogges vi nok senere! 

Smask 

11 kommentarer

Siste innlegg